Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Αφου τους ειχε κ στην προυγουμενη λιστα γιατι εβγαλε καινουργια?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μαγκες ! οι σειρα των (επίλαχοντων - επιτυχοντων) πλεον ειναι +183 καλεσαν στο γελ και + 95 στο τεχνικο απο οτι ειδα δηλαδη στο γενικο μεχρι την σειρα 811 και στο τεχνικο μεχρι την σειρα 361.
-
- Ταξίαρχος
Μακη για πες μας... Οταν ησουν μικρος τι δωρα σου εφερνε ο αγιος βασιλης;barbie κ sailor moon για αυτο τωρα εχεις ψυχολογικα προβλημα κ ζαλισεις τωρα τον κοσμο; Εμεις σε αγαπαμε γι'αυτο που εισαι να το ξερεις.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
δημητρης25 έγραψε:Μακη για πες μας... Οταν ησουν μικρος τι δωρα σου εφερνε ο αγιος βασιλης;barbie κ sailor moon για αυτο τωρα εχεις ψυχολογικα προβλημα κ ζαλισεις τωρα τον κοσμο; Εμεις σε αγαπαμε γι'αυτο που εισαι να το ξερεις.
Χαχαχαχα Γεια σου ρε δημήτρη...
Η λίστα η μεγάλη που έχει τα ονόματα τα πολλά είναι όλοι εκείνοι οι επιλαχόντες που έχουν κληθεί να περάσουν τις δοκιμασίες, η δεξαμένη ρε αδελφέ που θα τσιμπάνε κάθε φορα που κόβεται κάποιος, οι λίστες η μικρότερες που βγαίνουν καθημερινά είναι εκείνες που δείχνουν ποιανου σειρά έφτασε και επίσημα...
Δημητρη δεν εχω καποιο προβλημα απλα ενημερωνω σωστα βασει του πινακα απο την πυροσβεστικη. για πηγαινε και δες τον... τον τελευταιο που καλεσαν στον πινακα γελ ειναι 811 και στο τελ 361. και δεν κανω λαθος και δεν εχω ψυχολογικα προβληματα... εμενα παντος ο αγιος βασιλης μου εφερε το καλεσμα να δωσω τα αθληματα ευχομαι και σε εσενα και ας λεσ... οτι θεσ... καλη χρονια και καλη επιτυχια σε ολουσ...
-
- Ταξίαρχος
Αμα ηταν οντως ετσι γιατι καλεσαν ρε αδελφε 91 ατομα στην β; Ποση περιμενουν να κοπουν οι ειναι ηδη κομενοι κ περιμενουν να αναπληρωθουν; Ο αλλος σημερα μου ειπε οτι 350 απο τους 600 ειναι σιγουρη.
Alexandros9 καλα τα λες που εχει φτασει τωρα ο τελευταιος επιτυχον στο γελ; Ξερεις... ;
-
- Ταξίαρχος
Εμενα δεν μου εφερε τιποτα! Με εριξε παλι φετος. Δεν πειραζει, του χρονου παλι!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
ΜΑΝΟΣ έγραψε:Alexandros9 καλα τα λες που εχει φτασει τωρα ο τελευταιος επιτυχον στο γελ; Ξερεις... ;
Nα σου πω ρε παιδάκι με κάτι άλλο να ασχοληθείς δεν έχεις; Θα μας ζαλίζεις και θα παραπληροφορείς τον κόσμο επειδή έτσι σου την βάρεσε; Τι θες να ψάξω και να βρω τα στοιχεία σου και να τα εμφανίσω στο φόρουμ;
Υ. Γ Ο μάνος είναι ο μάκης επιλαχών
-
- Ταξίαρχος
Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους Μας!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
δημητρης25 έγραψε:Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους Μας!
Χρόνια πολλά κ καλά να έχουμε όλοι μας
Χρονια πολλα Κυριοι και Καλη Χρονια να εχουμε.Ας αφησουμε στο 2011 ολες τις κακες αναμνησεις και ας συνεχισουμε το 2012 δημιουργηκα
με γνωμονα την αγαπη και την ειρηνη.
με γνωμονα την αγαπη και την ειρηνη.
Χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους, μηπως ξερει κανεις απο σειρα τελ ποσα ατομα κοπηκαν και ποσοι επιλαχωντες θα μπουν
Ρε παιδια ξερεται σε ποια σειρα εχει φτασει στο 30% μεχρι που εχουν καλεσει; Ρε γκικ μηπως ξερεις εσυ να μου πεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες