Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ »

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια ερρωσθαι και ευδαιμονειται
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Την τεταρτη λενε για τα αποτελεσματα οποτε θα εχουμε μια καλυτερη ιδεα, ακουμε ομως οτι και πολλα ατομα δεν πηγα εφ γιατι εχουν περασει κ εδω! Ψυχραιμια θελει κυριοι. Παιδια που δεν το περιμεναν, ηταν 300+επιλαχων στους εφ τους καλεσαν, εδω γιατι να μην γινει το ιδιο?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

δημητρης25 έγραψε:Την τεταρτη λενε για τα αποτελεσματα οποτε θα εχουμε μια καλυτερη ιδεα, ακουμε ομως οτι και πολλα ατομα δεν πηγα εφ γιατι εχουν περασει κ εδω! Ψυχραιμια θελει κυριοι. Παιδια που δεν το περιμεναν, ηταν 300+επιλαχων στους εφ τους καλεσαν, εδω γιατι να μην γινει το ιδιο;

Δημήτρη τι σειρά είσαι αν επιτρέπεται φίλος;

σακης

Δημοσίευση από σακης »

335 σειρα απο 30% τι λετε υπαρχει καμια ελπιδα; Και κατι ακομα μηπως ξερει κανεις απο τους 180 επιτυχων στην πυροσβεστικη Ποσοι απ αυτους ειναι επιτυχων και στους ειδ φρουρους
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

58 ατομα μεχρι εσενα απο τους 240 που εχει στην λιστα της αστυνομιας. Ισως εχω ξεχασει καποιον και δεν εχω υπολογισει τους επιλαχωντες που καλεσαν+ δεν ξερουμε ομως οσοι περασαν και στο λιμενικο! Οι επιτυχοντες εφ που ειναι επιτυχοντες κ σε αυτη την πυροσβεστικη θα παρουν αδεια να δωσουν αθληματα κτλ γενικα εκει θα γινει ενας μικρος χαμος οποτε τα συμπερασματα δικα σου φιλε. Αλεξανδρε θελω 156+ ατομα για να μπω.
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

δημητρης25 έγραψε: Οι επιτυχοντες εφ που ειναι επιτυχοντες κ σε αυτη την πυροσβεστικη θα παρουν αδεια να δωσουν αθληματα κτλ γενικα εκει θα γινει ενας μικρος χαμος οποτε τα συμπερασματα δικα σου φιλε.
Απο που το άκουσες αυτό; Δηλαδη στα μέσα της σχολής των ε. Φ, θα μπορουν να φυγουν ; ¨

Δεν μου ακουγεται καλά... Εικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι. Θα τους δωσουν κανονικα αδεια! Οσοι ειναι επιτυχοντες στην προκηρυξη της πυροσβεστικης κατα την διαρκεια μιας αναφορας τους ζητησαν να σηκωσουν τα χερια, κρατησαν τα ονοματα τους κ τους ειπαν οτι μπορουν να παρουν μερος κανονικα! Μου το ειπε παιδι μεσα απο την σχολη της ξανθης. Το παλικαρι δεν λεει παπατζες.
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

ΟΚ δεν αμφιβάλλω, έτσι θα ειναι, απλα μου φαινεται λίγο περίεργο πως στα μέσα της εκπαιδευσης θα μπορουν να φυγουν και το κενο τους... Θα το καλυψουν επιλαχώντες αλλά στα μέσα της εκπαιδευσης ; Τέσπα !

vagos

Δημοσίευση από vagos »

δημητρης25 έγραψε:Ναι. Θα τους δωσουν κανονικα αδεια! Οσοι ειναι επιτυχοντες στην προκηρυξη της πυροσβεστικης κατα την διαρκεια μιας αναφορας τους ζητησαν να σηκωσουν τα χερια, κρατησαν τα ονοματα τους κ τους ειπαν οτι μπορουν να παρουν μερος κανονικα! Μου το ειπε παιδι μεσα απο την σχολη της ξανθης. Το παλικαρι δεν λεει παπατζες.
Το επιβεβαιώνω και εγώ.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ακουστε μαγκες να δειτε θα μας δωσουν αδεια αλλα θα ξαναγυρισουμε μεσα στην σχολη η οποιος περασε δηλωνει παραιτηση κ φευγει ειναι ιδιο υπουργειο δεν σε κανουν τιποτα εγω μεσα στην σχολη της κομοτηνης σας το λεω ξεκαθαρα ετσι ειναι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

TΑ άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται, επίσης βλέπω μερικούς να γράφουνε με κομμένες λέξεις που είναι εκτός κανόνων του φόρουμ
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Απο οτι Καταλαβαίνω Ολοι οι ΕΦ θα Ξαναδώσουν Αθληματα...

οποίος Ειναι +100 θεση Επιλαχών Καλύτερα Να Ψάχνει Αλλού Δουλειά Μου Φαίνεται.

Εικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μηπως να τα βαψει κ μαυρα; Αδελφε οτι ειναι να γινει θα γινει. Ειτε για κακο ειτε για καλο! Εσυ εκανες την προσπαθεια σου-εγω εκανα την προσπαθεια μου κ οτι γινει. Συνεχισε την προσπαθεια σου (εαν προσπαθεις για τα αθληματα) κ εχε υπομονη κ πανω απ'ολα λιγη πιστη.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Παιδια ειμαι 440+ στο 30% τη λετε εχω καμια ελπιδα σαν επιλαχων να με καλεσουν η να σταματησω την προπονηση; Οποιος θελει ας μου πει τη γνωμη του! Στους φρουρους εχουν καλεσει στην Β κατηγορια μεχρι τον 354 απ¨οτι εγραψε ενα παιδι! Εδω που ειναι και ποιο δησκολα τα αθληματα τη λετε δεν θα καλεσουν ποιο πολους; Ας μου πει τη γνωμη του οποιος θελει να σταματησω τη προπονηση τη να κανω εχω κουραστη! Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Akspoogy »

Σωστος ο Δημητρης25! Οτι ειναι να γινει θα γινει.
συνεχιζουμε τη προπονηση κ στο κατω κατω καλο
στην υγεια μας κανουμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες