Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ιδεολογικά μιλάμε οι περισσότεροι όχι με βάση τη επικινδυνότητα
Καλησπέρα παιδιά, διστιχός και εγώ επιλαχόν, τώρα να ρωτήσω τι γίνετε; Πότε θα πάνε να δώσουν αυτοί που πέτυχαν; Και εάν κοπούν πως θα ενημερωθούμε εμείς; Θα μας πάρουν τηλ. θα βγάλουν πάλη ανακοίνωση;
Η εποχιακοί είναι αρκετά λίγοι και αν συμπεριλάβουμε το κόψιμο που θα πέσει τι θα γίνει μετά; Θα πάρουν από τους ιδιώτες;
Ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος η κάποιος που ξέρει τέλος πάντων
Ευχαριστω και συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις.
Η εποχιακοί είναι αρκετά λίγοι και αν συμπεριλάβουμε το κόψιμο που θα πέσει τι θα γίνει μετά; Θα πάρουν από τους ιδιώτες;
Ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος η κάποιος που ξέρει τέλος πάντων
Ευχαριστω και συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Σωστος ο πολιτης. Ευχαριστω τομι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος κ ας μ πει τι γνωμη του εστω, Ειμαι 444 στην β Τι να κανω να σταματησω την προπονηση εχω καμια ελπιδα τη λετε εσεις; Περιμενα πως κ πως να βγουνε τα αποτελεσματα κ εφαγα την πικρα πιστευα πως με 2550 μορια θα ημουν τουλαχιστων ποιο κοντα στους επιτιχοντες αλλα τιποτα ξανα! Ευχαριστω για οποιον μ απαντηση!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
[;) ]δημητρης25 έγραψε: Σωστος ο πολιτης. Ευχαριστω τομι!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Χώρια τους Ε. Φ δεν θα πρέπει να ξεχνάτε λιμενοφύλακες και υπαξιωματικούς του Λιμενικού και προσωπικά εγω παιδιά δεν ξεχνάω και τις γυναίκες όσες και αν ειναι... Καθως επίσης και αυτό το 20% που στατιστικά θα κοπεί στα αθλήματα και εύχομαι να μην είμαι κ εγώ με΄σα σε αυτό.
Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο για όλους
Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο για όλους
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Η υπομονη ειναι αρετη... Οποιος δεν εχει αυτη την αρετη ας ερθει να μου κανει παρεα!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Η σύγκριση που κάνεις είναι άτοπη διότι επικίνδυνό είναι και αυτός που είναι στην σκαλωσιά, στον δρόμο ο οδηγός, ο εργάτης στο εργοστάσιο που έχει να κάνει με μηχανήματα, ο ηλεκτρολόγος, ο αλουμινάς που έχει να κάνει με γυαλί, και πολλά άλλα επαγγέλματα και φυσικά αυτά ασφαλώς δεν έχουν τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας άλλά και αυτά είναι επικίνδυνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη σύγκριση και σε ο, τι δουλειά έχεις να κάνεις πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί. Κατά τη γνώμη μου εμένα, μιας και πρώτη φορά γράφω επ'αυτού τόσο το επάγγελμα του ε. Φ. Όσο και του πυροσβέστη χρειάζονται απαραιτήτως δύο βασικά πράγματα. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ. Εάν έχεις εκπαιδευτεί σωστά και γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς σου εξαλείφεις τον κίνδυνο για να πάθεις κάποιο ατύχημα. Τέλος, ο κάθε ένας μπορεί να σκεφτεί ποιο είναι πιο επικίνδυνο επάγγελμα.chaniacitygr έγραψε: Μα γιατι λετε ολοι οτι η πυροσβεστικη ειναι καλυτερα απο ΕΦ;
μπορει να μου πει ενας ποσοι πυροσβεστες Σκοτώθηκαν Απο το 2004 μεχρι σημερα κ ποσοι ΕΦ;
μήπως Πρεπει να σκεφτουμε Καλύτερα Ποιο ειναι ποιο Επικίνδυνο Επαγγελμα;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
solid έγραψε:Η σύγκριση που κάνεις είναι άτοπη διότι επικίνδυνό είναι και αυτός που είναι στην σκαλωσιά, στον δρόμο ο οδηγός, ο εργάτης στο εργοστάσιο που έχει να κάνει με μηχανήματα, ο ηλεκτρολόγος, ο αλουμινάς που έχει να κάνει με γυαλί, και πολλά άλλα επαγγέλματα και φυσικά αυτά ασφαλώς δεν έχουν τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας άλλά και αυτά είναι επικίνδυνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη σύγκριση και σε ο, τι δουλειά έχεις να κάνεις πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί. Κατά τη γνώμη μου εμένα, μιας και πρώτη φορά γράφω επ'αυτού τόσο το επάγγελμα του ε. Φ. Όσο και του πυροσβέστη χρειάζονται απαραιτήτως δύο βασικά πράγματα. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ. Εάν έχεις εκπαιδευτεί σωστά και γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς σου εξαλείφεις τον κίνδυνο για να πάθεις κάποιο ατύχημα. Τέλος, ο κάθε ένας μπορεί να σκεφτεί ποιο είναι πιο επικίνδυνο επάγγελμα.chaniacitygr έγραψε: Μα γιατι λετε ολοι οτι η πυροσβεστικη ειναι καλυτερα απο ΕΦ;
μπορει να μου πει ενας ποσοι πυροσβεστες Σκοτώθηκαν Απο το 2004 μεχρι σημερα κ ποσοι ΕΦ;
εγω το αναφερα αυτο γιατι βλεπω συνεχεια πολλα παιδια να λενε οτι ειναι καλυτερα πυροσβεστης, με ποια λογικη;
τι θελουν πραγματικα να κανουν; Τα εχουν ζυγιασει σωστα;
Αυτό να σου πώ δεν το γνωρίζω εάν τα έχουν ζυγίσει σωστά. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερα πυροσβεστική, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις αιτήσεις που έγιναν και δεν είναι τυχαίο.chaniacitygr έγραψε:solid έγραψε:Η σύγκριση που κάνεις είναι άτοπη διότι επικίνδυνό είναι και αυτός που είναι στην σκαλωσιά, στον δρόμο ο οδηγός, ο εργάτης στο εργοστάσιο που έχει να κάνει με μηχανήματα, ο ηλεκτρολόγος, ο αλουμινάς που έχει να κάνει με γυαλί, και πολλά άλλα επαγγέλματα και φυσικά αυτά ασφαλώς δεν έχουν τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας άλλά και αυτά είναι επικίνδυνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη σύγκριση και σε ο, τι δουλειά έχεις να κάνεις πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί. Κατά τη γνώμη μου εμένα, μιας και πρώτη φορά γράφω επ'αυτού τόσο το επάγγελμα του ε. Φ. Όσο και του πυροσβέστη χρειάζονται απαραιτήτως δύο βασικά πράγματα. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ. Εάν έχεις εκπαιδευτεί σωστά και γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς σου εξαλείφεις τον κίνδυνο για να πάθεις κάποιο ατύχημα. Τέλος, ο κάθε ένας μπορεί να σκεφτεί ποιο είναι πιο επικίνδυνο επάγγελμα.chaniacitygr έγραψε: Μα γιατι λετε ολοι οτι η πυροσβεστικη ειναι καλυτερα απο ΕΦ;
εγω το αναφερα αυτο γιατι βλεπω συνεχεια πολλα παιδια να λενε οτι ειναι καλυτερα πυροσβεστης, με ποια λογικη;
τι θελουν πραγματικα να κανουν; Τα εχουν ζυγιασει σωστα;
Σε περιπτωση που εξαντληθουν οι επιλαχοντες των εποχικων τι γινεται; Θα αρχισουν να περνουν επιλαχοντες ιδιωτων; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει Ερωσθαι κ ευδαιμονειται
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Σε περιπτωση που εξαντληθουν οι επιλαχοντες των εποχικων τι γινεται; Θα αρχισουν να περνουν επιλαχοντες ιδιωτων; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει ερωσθαι κ ευδαιμονειται
Ρε παιδια ξερει κανεις ποσα ατομα σιγουρα ομως οχι απλως μαλλον και διαφορα αλλα που λενε ατομα θα παρουν απο την πρωτη κατηγορια και ποσα απο την δευτερη; Αν ξερει κανεις σιγουρα ας μας πει.
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Σιγουρα δε νομιζω να ειναι σε θεση καποιος να ξερει.
Με σειρα καταταξης 1900 70% γελ, υπάρχει φως στο τουνελ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες