Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Απο κατω σου η απο πανω σου; 

Ρε παιδια ειμαι 66 επιλαχων στην β κατηγορια εχω ελπιδες λετε?
Λοιπόν μαγκιτες ακουστε πως εχει το κολπο. Σημερα εμαθα οτι δν ειναι οριστικα αποτελεσματα αυτα αλλα σε 10 μερες θα ξεκινησει ο ασεπ να τα ελεγχει. Προσωπικα γνωριζω ατομα που ειναι στην κατηγορια ΓΕΛ επιτυχοντες με πτυχιο ΤΕΕ... Μαλλον οι εξεταστες μηναριζαν οταν κοιτουσαν τα απολυτηρια κ πτυχια του καθενος. Πολυς κοσμακης θα κοπει ετσι, επισης Ε. Φ. ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ που έχουνε περασει κι εδω, επίσης ορισμενα γιοτομπαλα με 18-19-20 απολυτηριο που φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις δν ξερουν τι σημαινει μονοζυγο. Που θελουν και πυροσβεστικη τρομαρα τους. Να βαρεσει συναγερμος-να κοπαναει ο κρουνος και αυτα να παιρνουν τηλεφωνο την μαμα τους για να τους το πουν. Δν παμε καλα ρε...15 ελξεις και 70 καλες καμψουλες του θεου επρεπε να ηταν τα ορια... Καλα γελας με το χλμ σε 4 λεπτα οριο; Αμαν, τοσο το χα κανει 3 δημοτικου και ειχα βγει και δευτερος.2μιλακι επρεπε να είχε 15 λεπτα όριο με αντι για bergin προβλεπε μια μανικα 20kg ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΕΠ ΩΜΟΥ!
Α ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ παλι γιωταδες με ταση για μπυροκοιλια θα είναι οι περισσοτεροι τυχεροι. Βεβαια θα υπάρξουν και εξαιρεσεις που θα προτιμισουν κατα την αποψη μου την ΕΜΑΚ.
καλη τυχη σε ολους, ελπιζω να περάσουν οι καταλληλότεροι και αυτοι που πραγματικα το θελουν και το εχουν αναγκη.
...
ενας μαχητης ελευθερατζης

Α ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ παλι γιωταδες με ταση για μπυροκοιλια θα είναι οι περισσοτεροι τυχεροι. Βεβαια θα υπάρξουν και εξαιρεσεις που θα προτιμισουν κατα την αποψη μου την ΕΜΑΚ.
καλη τυχη σε ολους, ελπιζω να περάσουν οι καταλληλότεροι και αυτοι που πραγματικα το θελουν και το εχουν αναγκη.
...

-
- Posts in topic: 28
εγω ειμαι 1000 κατι θεση στο τελ. Ενας αξιωμ. Πυρος. Φιλος μου μου ειπε τα ιδια με σενα. Τωρα δειξη αν χλωμο αλλα ποτε δεν ξερεις.Akspoogy έγραψε:Θα σας-μας δωσω μερικες ελπιδες... Μιλουσα με ενα φιλαρακι πυροσβεστη (μπηκε το 2007 αν θυμαμαι καλα) και μου ειπε πως τοτε ειχαν κοπει 16.000 ατομα στα αθληματα!
καποιος πυροσβεστης εδω μεσα να μας πει;
που σημαινει πως κι εγω που ειμαι στη θεση 2000+ εχω ελπιδες! Ε;
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Συγνωμη ρε παιδες αλλα 16.000 ατομα να κοπουν δεν ειναι απιστευτο; Ή μονο σε εμενα φαινεται απιστευτο; Καταρχην για να δωσουν 10.000 ατομα αθληματα θα χρειαστουν 2 μηνες να δινουν καθε μερα απο 300 ατομα. Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο; Εγω πιστευω 1000 ατομα να κοπουν ειναι ενας φυσιολογικος αριθμος. Οποιος ξερει ποσοι κοβονταν τις προηγουμενες χρονιες να βοηθησει!
- Akspoogy
- Posts in topic: 25
Ειναι λιγο δυσκολο αλλα ετσι ειναι, το 2007 κοπηκαν καπου 16.000 ατομα
(συνολο μαζι με αυτους που δεν πηγαν καν να δωσουν) βαλε κ πως μερικοι
θα πανε Ε. Φ. Και λιμενικο... Εγω λεω να μην απελπιζομαστε κ να συνεχισουμε
τις προπονησεις μας!
(συνολο μαζι με αυτους που δεν πηγαν καν να δωσουν) βαλε κ πως μερικοι
θα πανε Ε. Φ. Και λιμενικο... Εγω λεω να μην απελπιζομαστε κ να συνεχισουμε
τις προπονησεις μας!
-
- Posts in topic: 28
οντως τοσοι κοπηκαν. Τωρα τι θα γινει με αυτην την προκ. Αγνωστο. Θα κοπουν και τωρα αρκετοι αλλα το νουμερο αυτων αγνωστο.ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ έγραψε: Συγνωμη ρε παιδες αλλα 16.000 ατομα να κοπουν δεν ειναι απιστευτο; Ή μονο σε εμενα φαινεται απιστευτο; Καταρχην για να δωσουν 10.000 ατομα αθληματα θα χρειαστουν 2 μηνες να δινουν καθε μερα απο 300 ατομα. Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο; Εγω πιστευω 1000 ατομα να κοπουν ειναι ενας φυσιολογικος αριθμος. Οποιος ξερει ποσοι κοβονταν τις προηγουμενες χρονιες να βοηθησει!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Τουμπανο εισαι πολυ αντρας μιλαμε... Ανατριχιασα σε ολο μου το κορμι! Ρε μαγκα πας καλα; Τι ιστοριες καθεσε κ λες; Πηγαινε να περασεις casting σε καμια ταινια του σειρηνακη κ ασε μας εμας να μεινουμε με την μανικα στο χερι. Απο πολιτικο γραφειο το εμαθες οπως το εμαθα κ εγω.back στο θεμα. Δεν θυμαμαι κ γι'αυτο ρωταω, η προκηρυξη ελεγε τιποτα μεσα για ενστασεις; Κυριοι οτι θα κοπουν καποιοι θα κοπουν υπομονη για να μαθουμε ποσοι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδια επαναλαμβανω το ερωτημα μου που δεν ειναι ρητορικο τυπου εαν εχω ελπιδες κτλ.
Οι ισοβαθμουντες αναφερεται στη προκηρυξη οτι ειδοποιουνται να παραβρεθουν στη κληρωση που διενεργειται ως εσχατη λυση. Η κληρωση αυτη διενεργειται πριν την αναρτηση των πινακων; Γιατι εαν ειναι ετσι δεν ειδοποιηθηκα προσωπικα.
Κ κατι ακομα. Το 20% των επιλαχοντων που αναφερεται κ στους φρουρους συμβαινει κ με εμας; Ευχαριστω.
Οι ισοβαθμουντες αναφερεται στη προκηρυξη οτι ειδοποιουνται να παραβρεθουν στη κληρωση που διενεργειται ως εσχατη λυση. Η κληρωση αυτη διενεργειται πριν την αναρτηση των πινακων; Γιατι εαν ειναι ετσι δεν ειδοποιηθηκα προσωπικα.
Κ κατι ακομα. Το 20% των επιλαχοντων που αναφερεται κ στους φρουρους συμβαινει κ με εμας; Ευχαριστω.
Κυριε συνταγματαρχα να μην σου πω με τι θα μεινεις στο χερι, αστο καλυτερα. Κανε κανα τηλεφωνο στον ασεπ οπως εγω, μην τρεχεις στο πολιτικο βυσματικο γραφειο σου για να μαθεις τι γινεται! Το μυαλο στα βυσματα το χετε, αυτην την νοοτροπια του Ελληνα, δν θα πεθανει ποτε. Λυπαμαι κυριε συνταγματαρχα
περιμενα κατι καλυτερο απο εναν με τετοιο βαθμο

5 ελξεις κανεις η εχεις να κλεισεις ματι απο παρασκευη βραδυ;
δν νομιζω τακη

5 ελξεις κανεις η εχεις να κλεισεις ματι απο παρασκευη βραδυ;

δν νομιζω τακη

οι ενστάσεις είναι 21-25δημητρης25 έγραψε:Τουμπανο εισαι πολυ αντρας μιλαμε... Ανατριχιασα σε ολο μου το κορμι! Ρε μαγκα πας καλα; Τι ιστοριες καθεσε κ λες; Πηγαινε να περασεις casting σε καμια ταινια του σειρηνακη κ ασε μας εμας να μεινουμε με την μανικα στο χερι. Απο πολιτικο γραφειο το εμαθες οπως το εμαθα κ εγω.back στο θεμα. Δεν θυμαμαι κ γι'αυτο ρωταω, η προκηρυξη ελεγε τιποτα μεσα για ενστασεις; Κυριοι οτι θα κοπουν καποιοι θα κοπουν υπομονη για να μαθουμε ποσοι.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Ευχαριστω vago. Οσο για εσενα "τουμπανακι" 8 βγαζω κ κοιμαμαι μια χαρα τα βραδια γιατι ξερω οτι τα αθληματα τα εχω, αλλα ειναι τα κολληματα μου και φυσικα δεν θα καθησω να τα συζητησω μαζι σου γιατι εισαι αλλου "κολλημενος¨ απο μονος σου. Τα φιλια μου!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Εσύ και να περνούσες απο μόρια θα σε Κόβανε Στα ψυχοτεχνικά.τουμπανο έγραψε:Λοιπόν μαγκιτες ακουστε πως εχει το κολπο. Σημερα εμαθα οτι δν ειναι οριστικα αποτελεσματα αυτα αλλα σε 10 μερες θα ξεκινησει ο ασεπ να τα ελεγχει. Προσωπικα γνωριζω ατομα που ειναι στην κατηγορια ΓΕΛ επιτυχοντες με πτυχιο ΤΕΕ... Μαλλον οι εξεταστες μηναριζαν οταν κοιτουσαν τα απολυτηρια κ πτυχια του καθενος. Πολυς κοσμακης θα κοπει ετσι, επισης Ε. Φ. ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ που έχουνε περασει κι εδω, επίσης ορισμενα γιοτομπαλα με 18-19-20 απολυτηριο που φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις δν ξερουν τι σημαινει μονοζυγο. Που θελουν και πυροσβεστικη τρομαρα τους. Να βαρεσει συναγερμος-να κοπαναει ο κρουνος και αυτα να παιρνουν τηλεφωνο την μαμα τους για να τους το πουν. Δν παμε καλα ρε...15 ελξεις και 70 καλες καμψουλες του θεου επρεπε να ηταν τα ορια... Καλα γελας με το χλμ σε 4 λεπτα οριο; Αμαν, τοσο το χα κανει 3 δημοτικου και ειχα βγει και δευτερος.2μιλακι επρεπε να είχε 15 λεπτα όριο με αντι για bergin προβλεπε μια μανικα 20kg ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΕΠ ΩΜΟΥ!
...ενας μαχητης ελευθερατζης
Παιδια γεια σας. Ειμαι μεσα στην πικρα ειλικρινα γιατι πραγματικα στο τσακ δεν μπαινω...2490 μορια εχω και μπαινες με 2510. Για ονομα του θεου. Ηθελα τοσο πολυ να μπω. Αντι για 12.9 απολυτηριο αν ειχα 13 εμπαινα. Απιστευτο. Ειμαι 472 θεση 52 επιλαχων δηλαδη. Πιστευει κανεις που ξερει αν εχω ελπιδα. Ευχαριστω.
Παιδια γινεται ο χαμος, υπαρχουν πραγματικα πολλοι περασμενοι που επρεπε να ειναι στην κατηγορια των 30% και ειναι στον 70%. Αναμενουμε και οποιος μαθει κατι ας μας πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες