πιστευης 1000 ατομα θα κοπουν; Με τα δεδομενα της προηγουμενης φορας 1 στους 10 περναγε περιπου.been there... έγραψε:Απάντηση σε pm επιλαχόντα (δε μπορώ να απαντήσω, μάλλον λόγω ελληνικών χαρακτήρων στο nickname:
Τα αθλήματα ήταν το 1ο στάδιο μετά τις αιτήσεις. Από τις 19-20.000 αρχικά, στο επόμενο στάδιο (γραπτά) περάσαν οι 6.500 περίπου. Οι υπόλοιποι 13.000 είτε κόπηκαν στα αθλήματα είτε δεν προσήλθαν.
Ότι θα πέσει είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πόσο... Για μένα είσαι λίγο μακριά, αλλά αν μπορείς να κάνεις τον κόπο και τα έξοδα (αν είσαι από επαρχία είναι αρκετά) αν σε καλέσουν κάνε μια προσπάθεια. Το να σου πω "αποκλείεται" είναι τουλάχιστον ανεύθυνο...
(Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα ποσοστά αποτυχίας θα είναι μικρότερα, γιατί οι επιτυχόντες θα προετοιμαστούν κάπως, αν έχουν το χρόνο και θα μειωθούν τα ποσοστά μη προσέλευσης... )
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Είναι δύσκολα τα πράματα. Δεν έχει άδικο ο been there για τα ποσοστά αποτυχίας. Γεια να έχω ελπίδες θα πρέπει να κοπούν 130 γυναίκες περίπου τις οποίες έχω από πάνω μου + άλλοι 1700 περίπου. Κάποιοι θα μοιραστούν στις άλλες 2 προκηρύξεις άλλοι απλά θα κοπούν είτε ψυχοτεχνικα είτε ΔΜΣ είτε στα αθλήματα. Υγ. Όπως είπε ο δημήτρης 25 θΑ παρακαλώ να κοπεί κόσμος κ δε μαρεσει :(
Οι ισοβαθμουντες αναφερεται στη προκηρυξη οτι ειδοποιουνται να παραβρεθουν στη κληρωση που διενεργειται ως εσχατη λυση. Η κληρωση αυτη διενεργειται πριν την αναρτηση των πινακων; Γιατι εαν ειναι ετσι δεν ειδοποιηθηκα προσωπικα. Τα φωτα σας.
Παιδια ειμαι 444 σειρα στο 30% να μην ελπιζω για τιποτα ετσι¨; Τι λετε; Τσαμπα τοση προπονηση τοσα ονειρα παλη τσαμπα ολα!
τσάμπα καίει η λάμπα.
Συγνώμη δεν κρατήθηκα... Έπρεπε να την πώ την μ@@ακία μου...
Συγνώμη δεν κρατήθηκα... Έπρεπε να την πώ την μ@@ακία μου...
Το 20% των επιλαχοντων που αναφερεται κ στους φρουρους σημαινει κατι;
Καλησπερα, ειμαι στο 70% στην 1200 θεση περιπου, εχω πιθανοτητες να μπω; Να ελπιζω;
Ρε παιδιά επειδη μάλλον πως εχω μείνει αρκετά πισω, η προκύρηξη δεν ζητουσε από τους 600 ιδιώτες το 70% οδηγούς κ το 30% χωρίς αδεια οδήγησης; Επίσης δεν έλεγε ότι το απολυτήριο δεν ισχύει παρά μονο σε περίπτωση ισοβαθμίας;
- Akspoogy
- Posts in topic: 25
Κι εγω 2200 κατι... Απο τεε. Καμια ελπιδα... 

Ρε παιδια επειδη οι πιο πολλοι ρωταμε για το αν υπαρχει περιπτωση να μας παρουν σαν επιλαχοντες, με τα συγεκριμενα μορια που εχουμε, αλλα κανεις δεν παιρνει απαντηση...
ας γραψει καποιος υπευθηνα συμφωνα με τα στατηστικα απο παλιοτερες προκυρηξεις η συμφωνα με τη λογικη η συμφωνα με (και εγω δν ξερω τι) ... Ποσοι θα ειναι στο περιπου αυτοι που θα μπουν στη διαδικασια για ψυχοτεχνικα - αθληματα κτλ... Ηδη περιμεναμε 2 μηνες για να βγει ο πινακας επιτυχωντων, καποιοι οπως γραφουν και παραπανω δεν μπορουν να περιμενουν για τους δικους τους λογους κανενα 2μυνο ακομα. Τωρα το επομενο σταδιο ποιο Θα ειναι; Θα βγουν επιπλεον πινακες; Τελος παντων ελπιζω να ημουν κατανοητος

- Akspoogy
Θα σας-μας δωσω μερικες ελπιδες... Μιλουσα με ενα φιλαρακι πυροσβεστη (μπηκε το 2007 αν θυμαμαι καλα) και μου ειπε πως τοτε ειχαν κοπει 16.000 ατομα στα αθληματα!
καποιος πυροσβεστης εδω μεσα να μας πει;
που σημαινει πως κι εγω που ειμαι στη θεση 2000+ εχω ελπιδες! Ε;

καποιος πυροσβεστης εδω μεσα να μας πει;
που σημαινει πως κι εγω που ειμαι στη θεση 2000+ εχω ελπιδες! Ε;
Ναι και; Εάν δεν έχεις προετοιμαστεί για να πας για πυροσβέστης και να δώσεις τα αθλήματα. Εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό.Akspoogy έγραψε: Θα σας-μας δωσω μερικες ελπιδες... Μιλουσα με ενα φιλαρακι πυροσβεστη (μπηκε το 2007 αν θυμαμαι καλα) και μου ειπε πως τοτε ειχαν κοπει 16.000 ατομα στα αθληματα!καποιος πυροσβεστης εδω μεσα να μας πει;
- Akspoogy
Καλα εγω προσωπικα εχω προετοιμαστει απ τον αυγουστο
και ειμαι "μεσα" στους χρονους κλπ
και ειμαι "μεσα" στους χρονους κλπ
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Παίδες τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ απλά... Να παρακαλάτε να πάνε Ε. Φ όσα από τα παιδία είναι επιτυχώντες και έιναι από κάτω σας... Εγώ προσωπικά είμαι στην θέση 700 λ΄εχω από κάτω μυ 230 κάτι επιτυχόντες ειδικούς φρουρούς. Ελπίζω να πάνε όλοι στην αστυνομία να βολευτούμε και εμεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες