Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

chris1561985 έγραψε:Τιποτα ρε μαγκες μονο υπομονη και υπομονη με κουρασε αυτη η φαση εμενα καθε μερα να ξυπναω και να κανω refresh τις σελιδες παντου μπας και πουν τιποτα. Βρε δεν τους γ... Μαμε λεω γω... Ας μην μας παρουν και να δεις τι εχει να γινει μετα μαρτυρας μου ο θεος...4000 εξω απο τα σπιτια τους θα τα σπασουμε ολα δεν κανω πλακα και αυτους και ολους τερμα φτασαμε τα ορια μας...

Χρήστο λίγο δύσκολο να μήν μας πάρουν αλλά κι έτσι να γίνει, δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτί!
Είμαστε εμεις αγανακτισμένοι, οι μισθοτοί που, οι περισσότεροι, λαμβάνουν πλέον τον μισό μισθό απ΄ότι έπαιρναν (και υποτίθεται, είχαν "προγραμματίσει" τις ζωές τους μ΄άλλο μισθό), οι συνταξιούχοι που οι συντάξεις δεν φτάνουν ούτε για τα φαρμακα, οι ασφαλισμένοι που συνεχώς τα ταμεία τους τους κόβουν παροχές, οι νέοσυνταξιούχει που τους γίνονταν κρατήσεις στο μισθό, με το έτσι θέλω, για να πάρουν δήθεν εφάπαξ και να έχουν "σίγουρη" ασφάλιση και στο τέλος κινδυνεύουν κι αυτά, όλοι αυτοί δεν είναι αγανακτισμένοι; !
Είναι! Και ίσως περισσότερο απο εμάς, αλλά κανείς δεν νοιάζεται. Σήμερα είδες πόσοι ήταν στο δρόμο, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ κ. Α. Πολύ περισσότεροι απο 4000 που είμαστε εμείς, και; ! Γι΄αυτούς είναι πάλι μια μέρα με απεργείες στους δρόμους.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από chris1561985 »

Καλα αν βαλω και αυτους φιλε μου ετοιμαστειτε για νεα χουντα τοτε... Απλα πραματα ξεσηκωνεται ο λαος, η αστυνομια δεν μπορει να ελενξει, βγαινει ο στρατος να βοηθησει πεφτει το πρωτο θυμα ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ... Το τελευταιο που θα με ανυσηχει ειναι να ειμαι πυροσβεστης...
Horge Esp

Δημοσίευση από Horge Esp »

Παιδια κραξτε με οσο θελετε για το λινκ που ακολουθει. Το βιντεο παει στα γεγονοτα της τροικας που φυσικα μας επηρεαζει ΟΛΟΥΣ. Και εγω εχω αρρωστησει περιμενοντας α) το τηλεφωνο να χτυπησει β) να παραιτηθω απ'τη δουλεια μου γ) να καταγγειλω το αφεντικο μου στην επιθεωρηση εργασιας, που απο τοτε που μυριστηκε πως παιζει η Πυροσβεστικη μου εδωσε μονο 400 ευρω δωρο Χριστουγεννων και μολις την προηγουμενη εβδομαδα. Προσπαθω (αν και μπαινω καθημερινα στο φορουμ για καποια πληροφορια εστω και ραδιο αρβυλα. Τι καλυτερο απ'το να ελπιζεις κατι) ... Προσπαθω λεω να μην διαρρεω τις πληροφοριες μου. Σημερα ομως εμαθα απο πρωην ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ οτι οι σχολη θα ξεκινησει στις 20/2... Να το πιστεψω; Να αμφιβαλω; Και αφου η τροικα θελει 15000 απολυμενους εμεις πως θα ξεκινησουμε; Λεει δημοσιευση στο facebook πως αφου εχει βγει ΦΕΚ δεν ακυρωνεται ουτε με νομο... Ναι καλα θα πω εγω. Το παρακατω βιντεο δεν αντιπροσωπευει τα πιστευω μου σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση αλλα στη κατασταση που βρισκεται η χωρα (συγχρονη κατοχη) μας ομηρευει μερα με την μερα! Οντως η χειροτερη εποχη για προσληψη στο Δημοσιο.
πολίτης 1

Δημοσίευση από πολίτης 1 »

Αυτό που λένε τα παιδιά που είναι επιλαχ ειδικοί φρουροί ότι τους είπαν απο τα τμήματα 29 του μήνα θα φωνάξουν τους τελευταίους επιλαχόντες (υπόψιν φώναξαν τη προηγούμενη παρασκευή και μπαίνουν τετάρτη).

άρα μάλλον η σχόλη μας που θα οδηγήσει σε παραίτηση ε. Φ θα γίνει στις 1 Μαρτίου (ξεχάστε νωρίτερα... ) ...

λογικά είναι επίσημη η δήλωση των αστυνομικών τμημάτων για τη ημερομηνία που θα καλέσουν επιλαχόντες...

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pigasos24 »

πολίτης 1 έγραψε:Αυτό που λένε τα παιδιά που είναι επιλαχ ειδικοί φρουροί ότι τους είπαν απο τα τμήματα 29 του μήνα θα φωνάξουν τους τελευταίους επιλαχόντες (υπόψιν φώναξαν τη προηγούμενη παρασκευή και μπαίνουν τετάρτη).

άρα μάλλον η σχόλη μας που θα οδηγήσει σε παραίτηση ε. Φ θα γίνει στις 1 Μαρτίου (ξεχάστε νωρίτερα... ) ...

λογικά είναι επίσημη η δήλωση των αστυνομικών τμημάτων για τη ημερομηνία που θα καλέσουν επιλαχόντες...

Άρα λογικά θα σας καλέσουν ΠΡΙΝ το τέλος του μήνα γιατί εμείς ΕΣΑΣ περιμενουμε για να μας καλέσουν ως επιλαχόντες στους Ε. Φ.Περιμένουμε να μπείτε στη σχολή για να δούνε πόσοι θα παραιτηθούν τελικά. Οπότε ο καιρός γαρ εγγύς... Να τελειώσει και το δικό σας το βάσανο αδέρφια και το δικό μας.

phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

chris1561985 έγραψε:Καλα αν βαλω και αυτους φιλε μου ετοιμαστειτε για νεα χουντα τοτε... Απλα πραματα ξεσηκωνεται ο λαος, η αστυνομια δεν μπορει να ελενξει, βγαινει ο στρατος να βοηθησει πεφτει το πρωτο θυμα ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ... Το τελευταιο που θα με ανυσηχει ειναι να ειμαι πυροσβεστης...

Είναι τυχαίο νομίζεις που έχουν βγεί τόσες προκηρύξεις κι έχουν ονομαστεί τόσοι ειδικοί φρουροί, απο τότε που "γεννήθηκε" ο θεσμός, το έγκλημα βρίθει; ! τόσες πολλές είναι οι ανάγκες του κράτους για αστυνόμευση, παρά για διάσωση και πυροπροστασία; ! Έχουν καταλάβει χρόνια τώρα ότι ο κόσμος ξυπνάει!
πολίτης 1

pigasos24 έγραψε:Άρα λογικά θα σας καλέσουν ΠΡΙΝ το τέλος του μήνα γιατί εμείς ΕΣΑΣ περιμενουμε για να μας καλέσουν ως επιλαχόντες στους Ε. Φ.Περιμένουμε να μπείτε στη σχολή για να δούνε πόσοι θα παραιτηθούν τελικά. Οπότε ο καιρός γαρ εγγύς... Να τελειώσει και το δικό σας το βάσανο αδέρφια και το δικό μας.

δίκαιο έχεις φίλε μου... Όντως η λογική λέει λίγο Πριν Κατά τις 20 του μήνα

με έχει πιάσει η απαισιοδοξία και τα βλέπω όλα μαύρα... Αξιοκρατικοί διαγωνισμοί και να λέμε θα μπούμε δε θα μπούμε και κάτι κωλοβ... Να μη πώ Πληρώνονται... Μη τα σπάσω όλα...

μακάρι φίλε μου να μπείτε και εσείς και εμείς γιατί μπαίνουμε με τη αξία μας

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από δημητρης25 »

http://www.pospid.gr/node/786
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μας ακουει ο θεος νομιζω.
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mouse »

δημητρης25 έγραψε:http://www.pospid.gr/node/786

Που είσαι, να ς'αγκαλιάσω;ΕικόναΕικόνα

Θεωρώ οτι και μετά απο αυτό, ολοκληρώνεται Το παζλ.

Γεια σας αγαπούλες... Εικόνα

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
πολίτης 1

δημητρης25 έγραψε:Μας ακουει ο θεος νομιζω.

το χω πει αλλά θα το ξαναπώ...

νανανα τα χάνω και τρελένομαι

και για όσους είναι πανκ ροκ

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οκ. Ειπα να γινω ζιγκολο! Αλλα ζιγκολο για γυναικες... Κυριοι ας κρατησουμε το επιπεδο εδω μεσα! Εικόνα ακου εκει αγκαλιες. Με 80 ευρω περνεις ολο το πακετο. Εικόνα ολα καλα μαγκες. Υπομονη, λιγη ακομη υπομονη!
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

δημητρης25 έγραψε:Οκ. Ειπα να γινω ζιγκολο! Αλλα ζιγκολο για γυναικες... Κυριοι ας κρατησουμε το επιπεδο εδω μεσα!Εικόνα ακου εκει αγκαλιες. Με 80 ευρω περνεις ολο το πακετο.Εικόνα ολα καλα μαγκες. Υπομονη, λιγη ακομη υπομονη!

χαχαχα απο μπροστά ρε θα ς'αγκαλιάσω, μην αγχώνεσαι... Εικόνα

οικογενειάρχης άνθρωπος, θα μου βγει και τ'ονομα.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αμα πας βιλλια μου την χρωστας!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

δημητρης25 έγραψε:Αμα πας βιλλια μου την χρωστας!Εικόνα

Ok, θα τα πούμε Μήτσο. Αν και μάλλον θα ''κόψω'' για Νάουσα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες