Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ισως εχει κ μια λογικη να μπουμε 1η Μαρτιου. Οι εποχιακοι εχουν μπει πιο νωρις, οι οποιες αναγκες εχει το σωμα δηλαδη εχουν καλυφτει απο αυτους κ μεσα στο καλοκαιρι που ειναι η πολυ δουλεια βγαινουμε και μεις. Και ειμαστε ολοι καλα και με ενα μηνιατικο λιγοτερο το κρατος.
Ναι καλα, και αν μου βρεις και το ηλεκτρονικο site της εφημεριδας μπορει και να σε πιστεψω! Αλλα δεν μπηκες στον κοπο!
Τασος έγραψε:Ναι καλα, και αν μου βρεις και το ηλεκτρονικο site της εφημεριδας μπορει και να σε πιστεψω! Αλλα δεν μπηκες στον κοπο!
Και ποιος σου είπε ότι θέλω να με πιστέψεις εσύ ο άγνωστος. Χωρίς account;
μα τι νιαου που είσαι!anyway επειδη βλέπω ότι ούτε να googlaρεις δε θέλεις από την βαρεμάρα... http://www.foninaousis.gr/
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
μα τι νιαου που είσαι!anyway επειδη βλέπω ότι ούτε να googlaρεις δε θέλεις από την βαρεμάρα... http://www.foninaousis.gr/
Φίλε, αυτό εδώ http://www.foninaousis.gr/go.asp?do=news&id=3632 Εννοείς;
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
mouse έγραψε:
Φίλε, αυτό εδώ http://www.foninaousis.gr/go.asp?do=news&id=3632 Εννοείς;
Όχι. Πιο φρέσκο. Χθεσινή έκδοση μάλλον θα είναι.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 28
Πα πα ριες! Οργανωση καμια. Οτι να'ναι κ οπου να'ναι! Μεχρι τοτε θα μου εχουν τελειωσει τα λεφτα. Βλεπω να γινομαι ζιγκολο για εναν μηνα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
δεν είσαι ο μόνος. Όλοι εδώ έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και βγαίνουν έξω... Άσε...δημητρης25 έγραψε: Πα πα ριες! Οργανωση καμια. Οτι να'ναι κ οπου να'ναι! Μεχρι τοτε θα μου εχουν τελειωσει τα λεφτα. Βλεπω να γινομαι ζιγκολο για εναν μηνα!
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
handballer έγραψε:δεν είσαι ο μόνος. Όλοι εδώ έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και βγαίνουν έξω... Άσε...δημητρης25 έγραψε: Πα πα ριες! Οργανωση καμια. Οτι να'ναι κ οπου να'ναι! Μεχρι τοτε θα μου εχουν τελειωσει τα λεφτα. Βλεπω να γινομαι ζιγκολο για εναν μηνα!
Όλοι μείον είμαστε παίδες... Έχουμε βγεί εκτός προϋπολογισμού με τους μακάκες που'χουμε μπλέξει!''Κάντε να κάνουμε'' υπομονή να δούμε που θα βγάλει γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
Με συνχωρεις ρε συναδελφε αλλα τα νευρα ειναι στην τσιτα και βγαινει ο καθενας και λεει τα δικα του. Αν δεν υπαρχουν στοιχεια που να τεκμηριωνουν αυτο που λες μην το λες καν. Παντως στο παραπανω λινκ δεν βλεπω πουθενα να λεει οτι μπαινουμε 1 του αλλου μηνα!
-
- Ταξίαρχος
Το ξερω handballer! Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. Υπομονη κ παλι υπομονη! Παντως στο facebook λενε κ για 13.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
και για 1 Μαρτίου λένε στο facebook ... Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.δημητρης25 έγραψε: Το ξερω handballer! Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. Υπομονη κ παλι υπομονη! Παντως στο facebook λενε κ για 13.
-
- Ταξίαρχος
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Τιποτα ρε μαγκες μονο υπομονη και υπομονη με κουρασε αυτη η φαση εμενα καθε μερα να ξυπναω και να κανω refresh τις σελιδες παντου μπας και πουν τιποτα. Βρε δεν τους γ... Μαμε λεω γω... Ας μην μας παρουν και να δεις τι εχει να γινει μετα μαρτυρας μου ο θεος...4000 εξω απο τα σπιτια τους θα τα σπασουμε ολα δεν κανω πλακα και αυτους και ολους τερμα φτασαμε τα ορια μας...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
Παίδες ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, και με αυτή την κατάσταση το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας αγχώνουν και πολλοί απο 'μας να οδηγούμαστε σε λάθος αποφάσεις (βλέπε αποφάσεις επαγγελματικές). Διστυχώς σε τούτη τη χώρα δεν μπορείς να σχεδιασεις και να προγραματίσεις την ζωή σου, χωρίς υπερβολή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι των αγροφυλάκων (ελπίζω να μην έχουμε την ίδια τύχη).
Εγώ πλέον έχω σταματήσει να το ψάχνω και να αγχόνομαι. Έβγαλα απο το μυαλό μου το πού και το πότε, Απλά βλέπω αν βγήκε κάτι (απο επίσημη πηγή) και τέλος, δεν κάθομαι να διυλίζω την κάθε πληροφορία που μπορεί να σκέφτηκε ο καθένας και να εξέφρασε, ανεύθυνα, έξω απο το χορό. Όλη αυτή η αναμονή και το άγχος είναι θάνατος. Το ίδιο συμβουλέυω να κάνετε κι εσείς συνάδελφοι, το συντομότερο δυνατόν. Σίγουρα, όταν βλέπεις ότι οι μέρες περνάνε, το τηλέφωνο δεν χτυπάει και τα λεφτά τελειώνουν, αυτό όλο από μόνο του σου προκαλεί άγχος! ... Αλλά ψυχραιμία και υπομονή!
Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι των αγροφυλάκων (ελπίζω να μην έχουμε την ίδια τύχη).
Εγώ πλέον έχω σταματήσει να το ψάχνω και να αγχόνομαι. Έβγαλα απο το μυαλό μου το πού και το πότε, Απλά βλέπω αν βγήκε κάτι (απο επίσημη πηγή) και τέλος, δεν κάθομαι να διυλίζω την κάθε πληροφορία που μπορεί να σκέφτηκε ο καθένας και να εξέφρασε, ανεύθυνα, έξω απο το χορό. Όλη αυτή η αναμονή και το άγχος είναι θάνατος. Το ίδιο συμβουλέυω να κάνετε κι εσείς συνάδελφοι, το συντομότερο δυνατόν. Σίγουρα, όταν βλέπεις ότι οι μέρες περνάνε, το τηλέφωνο δεν χτυπάει και τα λεφτά τελειώνουν, αυτό όλο από μόνο του σου προκαλεί άγχος! ... Αλλά ψυχραιμία και υπομονή!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες