Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 28
been there, ειχες δικιο φιλε! Καταλαβα εγω λαθος. Μονο για τους πολιτες ειναι η σχολη!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Σήμερα κανένα νέο;
Γεια σας παιδία είμαι καινούριος στο φόρουμ και θέλω να ρωτήσω. Είμαι ένας απο τους επιλαχόντες που συμπληρώνουν θέσεις και ακόμα δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλ. Για το πότε ξεκινάμε. Μήπως έχουν πάρει κανένα απο εσάς;
Αρχικά αποστάλθηκε από pantzos4
Καλημέρα. Παιδια εμείς εχθές γράψαμε το τελευτέο μάθημα. Μας έμεινε μια εβδομάδα τωρα που θα κάνουμε κάτι σεμινάρις. Στο ΤΔΑ Ξανθης θα μπούνε για εκπέδευση η πυροσβέστες. Οι εκπεδευτές μας είπαν οτι μόλις φύγουμε εμείς θα πάρουν τους επιαχόν στην κομοτινή...
Παιδιά αυτό είπε ένα παίδι που είναι στην σχολή ειδικών φρουρών στην Ξάνθη. Έχει ακούσει κάποιος άλλος κάτι σχετικό;
Καλημέρα. Παιδια εμείς εχθές γράψαμε το τελευτέο μάθημα. Μας έμεινε μια εβδομάδα τωρα που θα κάνουμε κάτι σεμινάρις. Στο ΤΔΑ Ξανθης θα μπούνε για εκπέδευση η πυροσβέστες. Οι εκπεδευτές μας είπαν οτι μόλις φύγουμε εμείς θα πάρουν τους επιαχόν στην κομοτινή...
Παιδιά αυτό είπε ένα παίδι που είναι στην σχολή ειδικών φρουρών στην Ξάνθη. Έχει ακούσει κάποιος άλλος κάτι σχετικό;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Αρχικά αποστάλθηκε από pantzos4
όχι... Μέχρι τώρα αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι σχολές για τους 600 θα είναι 1) Βίλλια,2) Νάουσα... Τπτ δεν ακούστηκε για Ξάνθη...
Πότε μην μετανιώνεις..
Και εγω το ακουσα αυτο. Ενα παιδι ειπε οτι ενας αστυνομος στη σχολη της Κομοτηνης ειπε οτι στην Ξανθη θα πανε πυροσβεστες.
Η ξανθη για σχολη ειναι σχεδον σιγουρο. Καλα θα ειναι μαγκες θα γουσταρετε και τις αποκριες.
Πριν λίγο μίλησα με ένα παίδι που είναι στην σχολή της Ξάνθης και μου είπε ότι το άκουσε ότι θα έρθουν μετά από αυτούς οι πυροσβέστες, οι ειδικοί φροθροί τελειώνουν παρασκευή και είναι γύρω στα 300 άτομα όποτε μάλλον εκεί θα πάμε! Καλό καρναβάλι!

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Δηλαδη οχι ναουσα αλλα ξανθη?
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Εδω ρε παιδιά ολόκληρη πόλη (νάουσσα) ξέρει ότι φτιάχνουν την σχολή για τους πυροσβέστες... Η ξάνθη πως προκύπτει... Πατήστε στο google νάουσσα-σχολή πυροσβεστών-τόλκας (πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, νυν βουλευτής) και θα δείτε.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Το πιο πρόσφατο που βρήκα είναι αυτό αλλά είναι σχεδόν 1 μήνα πριν... http://www.epea.com.gr/nea/ksekinisan-oi-ergasies-sti-sxoli-astynomias-naousas-gia-ti-filoksenia-300-dokimon-pyrosveston.htm
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
HARMONICA έγραψε:Το πιο πρόσφατο που βρήκα είναι αυτό αλλά είναι σχεδόν 1 μήνα πριν... http://www.epea.com.gr/nea/ksekinisan-oi-ergasies-sti-sxoli-astynomias-naousas-gia-ti-filoksenia-300-dokimon-pyrosveston.htm
Γιαυτό ακριβώς μιλάω φιλαράκι. Επίσης και κόσμος από νάουσα μπορεί να μας το επιβεβαιώσει ότι όντως γίνεται συντήρηση και ότι η σχολή είναι έτοιμη, επομένως η Ξάνθη από που προκύπτει ρε παίδες επειδή το είπε ένας αστυφύλακας από την Κομοτηνή; Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...
Πότε μην μετανιώνεις..
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
HARMONICA έγραψε:Το πιο πρόσφατο που βρήκα είναι αυτό αλλά είναι σχεδόν 1 μήνα πριν... http://www.epea.com.gr/nea/ksekinisan-oi-ergasies-sti-sxoli-astynomias-naousas-gia-ti-filoksenia-300-dokimon-pyrosveston.htm
Όπως επίσης και ένα πιο πρόσφατο... http://www.epea.com.gr/nea/anavathmizetai-i-pyrosvestiki-naousas,-se-syndyasmo-me-ti-sxoli-dokimon-pyrosveston-pou-erxetai.htm
Πότε μην μετανιώνεις..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες