εννοείς την εκπαίδευση που θα κάνουν στις υπηρεσίες τους ή οτι θα μπουν κανονικά σε σχολή όπως οι 600?Alexandros9 έγραψε:handballer έγραψε:οι εποχικοί δεν κάνουν σχολή. Μόνο οι 600. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την πηγή μου απόστρατος αξιωματικός. Δεν μπορεί όμως ούτε ο ίδιος να μου το επιβεβαιώσει... Φήμη !δημητρης25 έγραψε: Κυριοι το θεωρω δυσκολο να γινει κατι τετοιο! Περα απο τους 600 πολιτες ειναι κ 3400 εποχικοι που πρεπει να κανουν 2 μηνες σχολη!4000 ατομα στην ιδια σχολη το βλεπω αδυνατο! Διχως παρεξηγηση φιλε handballer.
Φίλος κάνουν 2 μήνες οι εποχικοί όντως...
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 28
Οχι! Δυο μηνες κανονικα σε σχολες με τους πολιτες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
δημητρης25 έγραψε:Οχι! Δυο μηνες κανονικα σε σχολες με τους πολιτες.
Πού το είδες αυτό; Σχολή θα κάνουν σε υπηρεσίες (αναφέρεται και στην προκήρυξη) και το 2μηνο δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνο σε κάτι ανακοινώσεις τους ότι μόνο 2 μήνες σχολής χρειάζονται γιατί τα άλλα τα ξέρουν.
-
- Ταξίαρχος
Εποχικος μου το ειπε! Δεν νομιζω οτι ειχε λογο να μου πει ψεματα. Μπες κ στο group που εχουν στο facebook! Το αναφερει κ εκει. Θελεις λινκ?
Μη λετε χαζα δε μπαινουν σε σχολες οι εποχικοι...
-
- Επιλοχίας
Εμένα μου το είπε η προκήρυξη και η λογική. Για 4.000 άτομα θα 'πρεπε να γίνουν 6-7 γκρουπάκια με βάσει τις παλιότερες σειρές, ακόμη κι αν οι εποχικοί κάναν 2μηνο. Δε λέω ότι σου είπε αυτός Πατζάρια. Μάλλον αυτουνού του τα είπαν...
ΥΓ1: Βάλε το λινκ, αν είναι εύκολο...
ΥΓ2: Μάλλον επειδή έχεις ελληνικούς χαρακτήρες, δε μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.
ΥΓ1: Βάλε το λινκ, αν είναι εύκολο...
ΥΓ2: Μάλλον επειδή έχεις ελληνικούς χαρακτήρες, δε μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.
handballer έγραψε:Απλώς να παραθέσω μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει μόνο 1 σχολή πυροσβεστών στη Νάουσα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει αλλά πιστεύω αξίζει να ακουστεί στο forum για να είναι όλοι υποψιασμένοι και τρόπον τινά προετοιμασμένοι για κάποια μετακίνηση - ειδικότερα οι Νότιοι.
Επειδή και εγώ κάποια πράγματα τυγχάνει να μαθαίνω θα σου πω τα εξής.
Τα Βίλια είναι οφίσιαλ σχολή Πυροσβεστικής και χωράει γύρω στα 400 άτομα και ποτέ δεν είχε κλείσει σε καμία σειρά. Δε βρίσκω λογική στο να λειτουργήσει μόνο Νάουσα που στη τελική δεν είναι και σχολή πυροσβεστικής αλλά αστυν. Σαν πρώτη επιλογή πάντα είναι τα Βίλια.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
κ εγώ έτσι πιστεύω.been there... Έχεις κάποια ενημέρωση πάνω σε αυτό?paman έγραψε:handballer έγραψε:Απλώς να παραθέσω μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει μόνο 1 σχολή πυροσβεστών στη Νάουσα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει αλλά πιστεύω αξίζει να ακουστεί στο forum για να είναι όλοι υποψιασμένοι και τρόπον τινά προετοιμασμένοι για κάποια μετακίνηση - ειδικότερα οι Νότιοι.
Επειδή και εγώ κάποια πράγματα τυγχάνει να μαθαίνω θα σου πω τα εξής.
Τα Βίλια είναι οφίσιαλ σχολή Πυροσβεστικής και χωράει γύρω στα 400 άτομα και ποτέ δεν είχε κλείσει σε καμία σειρά. Δε βρίσκω λογική στο να λειτουργήσει μόνο Νάουσα που στη τελική δεν είναι και σχολή πυροσβεστικής αλλά αστυν. Σαν πρώτη επιλογή πάντα είναι τα Βίλια.
Ρε παιδες γνώρίζει κανείς αν μένουμε μέσα στη σχολή ή όχι; Θα πρέπει να βρούμε να νοικιάσουμε; Φαγητό μέσα;
-
- Επιλοχίας
Ότι είπε ο paman ακριβώς. Τίποτα νεώτερο.handballer έγραψε:κ εγώ έτσι πιστεύω.been there... Έχεις κάποια ενημέρωση πάνω σε αυτό;
-
- Ταξίαρχος
been there πρεπει να με κανεις φιλο για να μου στειλεις μνμ! Ετσι μου κολλαγε κ εμενα. Προσπαθω να βρω το λινκ στο σαιτ τους κ θα σου το στειλω!99% διαβασα σωστα δινω και 1%γιατι ωρες ωρες βλεπω κ καταλαβαινω οτι να'ναι!
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c197666/attach/telikos_alfavitikos_pinakas_idioton_el_GR.pdf
αυτό το είδατε; Είναι παλιό ή κανούργιο;
Ομορφάντρα μουυυυυυυυ... Παλιό είναι μην ανησυχείς!
-
- Ταξίαρχος
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
g_tanasis έγραψε: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c197666/attach/telikos_alfavitikos_pinakas_idioton_el_GR.pdf
Ειναι ο πρωτος πινακας. Απο αυτους έχουν κοπει ατομα κατα τη διαρκεια των διαδικασιων.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες