Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αntonis

Δημοσίευση από Αntonis »

Εχει δίκιο ο φίλος κάτι δεν πάει καλά με τους πινάκες.
Φίλος μου είναι 85 σειρά στην Α και έχει βγάλει Τεε.
Μαλλον τα έχουνε κάνει λίγο σαλάτα!

ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

chris1561985 έγραψε:Παιδια γεια σας. Ειμαι μεσα στην πικρα ειλικρινα γιατι πραγματικα στο τσακ δεν μπαινω...2490 μορια εχω και μπαινες με 2510. Για ονομα του θεου. Ηθελα τοσο πολυ να μπω. Αντι για 12.9 απολυτηριο αν ειχα 13 εμπαινα. Απιστευτο. Ειμαι 472 θεση 52 επιλαχων δηλαδη. Πιστευει κανεις που ξερει αν εχω ελπιδα. Ευχαριστω.

Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες θα ελεγα εαν εχεις τα αθληματα εισαι στανταρ μεσα γιατι στις πρωτες θεσεις
υπαρχουν και καποιοι που περασαν ειδικοι φρουροι και δεν θα πανε.
Στις παλαιοτερες αθλητικες δοκιμασιες ποσοστο αποτυχιας ειχαν πανω απο 60%.
καλη τυχη να εχεις.

chris1561985

Δημοσίευση από chris1561985 »

Δεν ξερεις τι χαρα μ δεινεις. Πραγματικα το ευχομαι. Τα αθληματα τα εχω ναι ειμαι οκ δεν σταματησα να αθλουμαι και τωρα παιζω μπαλα no problem. Προπονηση για σιγουρια στις ελξεις και ειμαι οκ. Μακαρι...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε μαγκες το επαλ μηπως ανηκει στην α κατηγορια οπως τους εφ κ μπερδευεστε καποιοι; Εχω κανει κ φορματ κ δεν μπορω να δω την προκυρηξη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες το επαλ μηπως ανηκει στην α κατηγορια οπως τους εφ κ μπερδευεστε καποιοι; Εχω κανει κ φορματ κ δεν μπορω να δω την προκυρηξη.

Δημητρη εμενα απο ΕΠΑΛ α με εχουν
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

Παίδες για τσεκάρετε - Γ) Απορρόφηση των επιλαχόντων. Να θυμίσουμε ότι ισχύουν τα παρακάτω: «Οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για τρία έτη. Όσοι προσλαμβάνονται κατά το χρονικό διάστημα της τριετίας αυτής απαιτείται να έχουν κατά το χρόνο πρόσληψής τους τα προσόντα που προβλέπονται από την προκήρυξη, εκτός της ηλικίας την οποία απαιτείται να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Με εξαίρεση τον αριθμό των προσλαμβανομένων κατά την πρώτη εφαρμογή του παρόντος νόμου, ο αριθμός των ως άνω προσλαμβανομένων κατ' έτος δεν μπορεί σε κάθε περίπτωση να υπερβαίνει το 50% του αριθμού των οργανικών θέσεων των μόνιμων πυροσβεστών που κενώθηκαν το προηγούμενο από την πρόσληψή τους έτος. Ο ακριβής αριθμός των προσλαμβανομένων αυτών καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Οι κενούμενες θέσεις εποχικών πυροσβεστών μεταφέρονται στο Πυροσβεστικό Σώμα ως θέσεις Πυροσβεστών με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη». μήπως δεν μπαίνουν και οι 600 πολίτες αμέσως. Μήπως μπουν οι πρώτοι 200-300 ας πούμε... Ακούω γνώμες
thanos7

Δημοσίευση από thanos7 »

καλημερα! Να ρωτήσω ΚΑΤΙ;Όλους τους επιτυχόντες θα καλέσουν στις άλλες δοκιμασίες ή τους πρώτους;
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από paman »

thanos7 έγραψε:καλημερα! Να ρωτήσω ΚΑΤΙ;Όλους τους επιτυχόντες θα καλέσουν στις άλλες δοκιμασίες ή τους πρώτους;

Συνήθως καλούν επιτυχόντες και μια δεύτερη μέρα επιλαχόντες (από τους πρώτους επιλ.) αν δεν συμπληρώνουν φτιάχνουν και άλλες ομάδες.

Αυτό συνήθως γίνεται για να μην υπάρχει συνωστισμός σε αθλήματα - υγειονομικά κλπ

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

handballer φιλε θυμάσε ποσο ψηλά είχες προβλέψει τις βάσεις 28,29 μορια και που πέσαν. Πότε πάμε για αθλήματα ξέρει κανείς?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

Μανώλης έγραψε: handballer φιλε θυμάσε ποσο ψηλά είχες προβλέψει τις βάσεις 28,29 μορια και που πέσαν. Πότε πάμε για αθλήματα ξέρει κανείς;
αν δεις το πρώτο μου post στο βάσεις μόρια λέω για 27-28. Και η βάση στη β απλά να σου υπενθυμίσω ότι ήταν 2720...
KWN/NOS

Δημοσίευση από KWN/NOS »

Πότε θα πάνε να δώσουν αυτοί που πέτυχαν; Θα μας πάρουν τηλ. θα βγάλουν πάλη ανακοίνωση?
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Akspoogy »

Ταβλι δεν υπαρχει, ξεχνατο, το ταβλι ηταν οταν ηταν οι παππουδες μας στη πυροσβεστικη. Για τη δοκο δε χωρανε 2 πατουσες φιλε μου, ουτε μια καλα καλα...
εχει παχος μολις 8cm
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Akspoogy έγραψε:Ταβλι δεν υπαρχει, ξεχνατο, το ταβλι ηταν οταν ηταν οι παππουδες μας στη πυροσβεστικη. Για τη δοκο δε χωρανε 2 πατουσες φιλε μου, ουτε μια καλα καλα...
εχει παχος μολις 8cm
συμπληρωσω οτι και τα αθληματα δεν ειναι ιδια με των ειδ. Φρ.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Παιδια εχουμε καμια πληροφορια για το πότε θα μας καλεσουν για αθλήματα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να ενημερώνονται οι επιτυχόντες για τις επόμενες διαδικασίες του διαγωνισμού και όχι για άλλα θέματα!

Για την πυροσβεστική έχουμε ξεχωριστή ενότητα που θα βρείτε τα πάντα (μισθοί-μονιμοποίηση κτλπ)

Για προτιμήσεις στα σώματα ασφαλείας έχουμε ξεχωριστά θέματα στην ενότητα Διαξιφισμοί

Ότι μηνύματα δεν έχουνε κείμενο σχετικό με τον τίτλο θα διαγράφονται

Βοηθήστε να λειτουργεί σωστά το φόρουμ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες