Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vagos

Δημοσίευση από vagos »

Απορώ με μερικούς που θα μπούνε και στο σώμα χωρίς να έχουν ιδέα πως μπήκαν.
antykaps
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από antykaps »

vagos έγραψε:

Χωρίς να είναι κανένας σίγουρος, το πιο λογικό που θα γίνει είναι να πάρουν κανονικά τα 420 άτομα που αντιστοιχούν στο 70%, και έπειτα, το 60% απο τους πρώτους που θα έχουν επαγγελματικό πάνε για οδηγοί, και το υπόλοιπο 40% πάνε για μάχιμοι άσχετα αν έχουν κάποιοι και απο αυτούς επαγγελματικό. Σε περίπτωση που το 60% δεν θα Συμπληρωνόταν με άτομα που έχουν επαγγελματικό δίπλωμα, θα έπαιρναν χωρίς επαγγελματικό όπως άναφέρει και στην προκήρυξη. Γιατί διαφορετικά εκτός του ότι θα έπρεπε να διάλεγες κατηγορία "οδηγού και μη" όταν θα έκανες την αίτηση, δεν θα ήταν σωστό να πάρουν κάποιον με λιγότερα μόρια στους μάχιμους απο κάποιον που θα είχε περισσότερα στους οδηγούς αλλα λόγο πολλών αιτήσεων με επαγγελματικό θα έμενε απ'εξω.

Αν καταλάβα λοιπον καλά η προκυρηξη θέλει 60% δηλαδή 252 αταομα να έχουν απαραιτητα Διπλωμα Γ για το υπολοιπο 40% δηλαση 168 ατομα μπορεί να εχουν αλλά μπορει και να μην έχουν.

Μονο σε περιπτωση που εβρισκαν λιγοτερα απο 252 θα επαιρναν και ατομα χωρις δίπωμα Γ

Οποτε καταλήγω οτι περνάνε οι πρώτοι 420 στον Πίνακα ιδιωτων ΓΕΛ 70%

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

vagos έγραψε: Απορώ με μερικούς που θα μπούνε και στο σώμα χωρίς να έχουν ιδέα πως μπήκαν.
συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

antykaps έγραψε:
vagos έγραψε:

Χωρίς να είναι κανένας σίγουρος, το πιο λογικό που θα γίνει είναι να πάρουν κανονικά τα 420 άτομα που αντιστοιχούν στο 70%, και έπειτα, το 60% απο τους πρώτους που θα έχουν επαγγελματικό πάνε για οδηγοί, και το υπόλοιπο 40% πάνε για μάχιμοι άσχετα αν έχουν κάποιοι και απο αυτούς επαγγελματικό. Σε περίπτωση που το 60% δεν θα Συμπληρωνόταν με άτομα που έχουν επαγγελματικό δίπλωμα, θα έπαιρναν χωρίς επαγγελματικό όπως άναφέρει και στην προκήρυξη. Γιατί διαφορετικά εκτός του ότι θα έπρεπε να διάλεγες κατηγορία "οδηγού και μη" όταν θα έκανες την αίτηση, δεν θα ήταν σωστό να πάρουν κάποιον με λιγότερα μόρια στους μάχιμους απο κάποιον που θα είχε περισσότερα στους οδηγούς αλλα λόγο πολλών αιτήσεων με επαγγελματικό θα έμενε απ'εξω.

Αν καταλάβα λοιπον καλά η προκυρηξη θέλει 60% δηλαδή 252 αταομα να έχουν απαραιτητα Διπλωμα Γ για το υπολοιπο 40% δηλαση 168 ατομα μπορεί να εχουν αλλά μπορει και να μην έχουν.

Μονο σε περιπτωση που εβρισκαν λιγοτερα απο 252 θα επαιρναν και ατομα χωρις δίπωμα Γ

Οποτε καταλήγω οτι περνάνε οι πρώτοι 420 στον Πίνακα ιδιωτων ΓΕΛ 70%

[;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ]
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vagos έγραψε:
manos έγραψε:Η προκυρηξη ειναι οτι να ναι! Τελος! Αλλα ελεγε η προκυρηξη, αλλιως βγηκαν τα αποτελεσματα! Αναφερετε πουθενα μορια για ειδικες δυναμεις; Και τι δουλεια εχουν στους ιδιωτες τα ατομα που εχουν κανει και σαν εθελοντες;
Μεγάλε, μάλλον εσύ είσαι ότι να'ναι.<!-- bmi_SafeAddOnload (bmi_load, "bmi_orig_img",1) ;//-->
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
antykaps
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από antykaps »

Και για να λυθουν οι αμφιβολίες ολων

Σας παραθέτω αποσπασμα απο το διαβιβαστικό τηε πυροσβεστικής για τους πινακες

...

ΘΕΜΑ: «Κοινοποίηση Πινάκων Επιτυχόντων και Πινάκων όσων δεν πληρούν τα προσόντα

και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη στο Διαγωνισμό τεσσάρων χιλιάδων (4.000)

Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα».

...

...

2.Πίνακα κατά σειρά επιτυχίας υποψηφίων με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας που

προκύπτει κατ' εφαρμογή των οριζομένων στην παρ.5 του άρθρου 15 του Ν.3938/2011 (Α'

61) και αφορά την κατηγορία των υποψηφίων της παρ.2 του άρθρου 15 του

προαναφερομένου νόμου (ιδιωτών),σε προσλήψιμη θέση σε ποσοστό 70% (οι πρώτοι 420

υποψήφιοι), υποψηφίων που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων

Λυκείου ή άλλου ισοτίμου Σχολείου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1 της υπ' αριθ.

12077/15-7-2011 Απόφασης Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (ΦΕΚ 1618 Β΄)

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

paman έγραψε:
XANIA-7 έγραψε:Καλημερα ηθελα να ρωτησω στην β κατηγορια στο 30% ποσες θεσεις περνουν; Ακουγετε κατι για 180 υσχυει; Αν υσχει εγω που ειμαι 167 ειμαι μεσα ε;

Ναι αν κάνεις και ότι άλλο ακολουθεί,

180 πρώτοι από ΤΕΛ

420 πρώτοι από ΓΕΛ

3400 εποχικοί

ούτε διπλώματα ούτε άλλες κατηγορίες ούτε τπτ.

απλά πρέπει να περιμένουμε μήπως αλλάξει κάτι με τυχόν ενστάσεις.(για τους τελευταίους πιο πολύ)

μετά ψυχοτεχνικά - υγειονομικά - αθλητικά και σχολή.

Αυτά είναι.

σωστά όλα. μόνο που προηγούνται τα υγειονομικά![;) ]
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

πολιτης 1 έγραψε: Συμφωνώ Χαντμπαλλερ απλά Ρωτάω Εσένα γιατί νομίζω Πέρασες Και ε. Φ... θέλω Να μου πεις Εσύ Η καποιος αλλος τη σειρά των Αθλημάτων Στους ε. Φ Είναι Μια πρωτη γευση για το πως μπορει να ισχυσει...

ναι και στα 2 πέρασα. στους φρουρούς μας χώρισαν σε ομάδες. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα με ύψος, φιλαράκι μου ξεκίνησε με 1000άρι. Όλα παίζουν
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από solid »

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:
handballer έγραψε:Αν ισχύσει τελικά αυτό του Σεφεαα για πριν τις γιορτές τότε παίζει και να μην έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Πυροσβεστικής. Τότε θέλει σκέψη, κρίση, σωστή επιλογή και θάρρος. Πόσοι άλλοι είναι στη θέση μου, δηλαδή επιτυχόντες και στα 2 σώματα. Καταθέστε απόψεις μελλοντικοί συνάδελφοι...
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα εχουμε επιτυχη και στα δυο. Σεναριο 1 παμε Στη σχολη φρουρων μας φωναζουν για Τις δοκιμασιες πυροσβεστικης πρεπει να φυγουμε απο φρουροι παμε για αθληματα τους χρονους τους εχουμε και στραβοπαταμε στη δοκο ισορροπιας τι κανουμε: Σεναριο 2 περναμε τα αθληματα περιμενουμε σχολη και προσληψη και η τροικα λεει καλα τρελοι ειστε 4000 κοσμος (με εποχικους) σε τετοιους καιρους και μας παιρνουν σταδιακα σε ενα δυο χρονια τι κανουμε αναλογα με τις συνταξιοδοτησεις των μονιμων υπαλληλων. Θα μου Πει καποιος πολλες ταινιες βλεπεις μεγαλε. Αποτελεσμα και παντοτε γνωμη μου, Καλυτερα γαΪδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε. Ακουω γνωμες.
Ακρίτας ο διαγωνισμός της πυροσβεστικής έχει προβλεφθεί από οικονομικής άποψης. Στη δόκο δεν πέφτεις, εάν είσαι ήρεμος δεν πέφτεις, την έχω περάσει και ξέρω.
ομιτζι

Δημοσίευση από ομιτζι »

handballer έγραψε:
vagos έγραψε:
manos έγραψε:Η προκυρηξη ειναι οτι να ναι! Τελος! Αλλα ελεγε η προκυρηξη, αλλιως βγηκαν τα αποτελεσματα! Αναφερετε πουθενα μορια για ειδικες δυναμεις; Και τι δουλεια εχουν στους ιδιωτες τα ατομα που εχουν κανει και σαν εθελοντες;
Μεγάλε, μάλλον εσύ είσαι ότι να'ναι.
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

φιλαρακι αν δεν κανω λαθος η προκ λεει σε περιπτωση που δεν συπμληρωθουν τα ατομα με Γ κατηγ διπλωμα θα συμπληρωθουν με χωρις Γ... Τα ποσοστα τα λεει ξεκαθαρα η προκ. Εχει μιλισει κανεις για αυτο το θεμα να το ξεκαθαρισουμε;

Άβαταρ μέλους
axelaer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από axelaer »

Ρε παιδιά Επειδή Μάλλον πως εχω μείνει αρκετά Πίσω Η εχω Καταλάβει Λάθος, η Προκήρυξη Δεν έλεγε ότι το απολυτήριο δεν ισχύει παρά μονο σε περίπτωση ισοβαθμίας; Σας Ρωτάω Γιατί Μου το είχαν πει κ όταν Πήγα Να καταθέσω τα χαρτιά μου! Άλλαξε κάτι κ δε πήρα χαμπάρι;
asdf

Δημοσίευση από asdf »

@Axelaer
Το απολυτήριο μετρούσε στην γενική βαθμολογία απλώς σε περίπτωση ισοβαθμίας θα είχε προτεραιότητα αυτός που έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο απολυτήριο.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Γνωρίζει κάποιος αν αύτη η λίστα είναι η τελική;
Δηλαδή να πάμε να κάνουμε ιατρικές εξετάσεις ή περιμένουμε κάποια ειδοποίηση που θα λέει οι 1000 πρώτοι θα περάσουν τις δοκιμασίες.
Και αν δεν μαζέψουνε 600 τότε θα πούνε και στους άλλους;

Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι παρεμφερές (της ερώτησης) να το αναφέρει.
Ευχαριστώ
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ποτέ φίλε μου δε ίσχυε αυτό... (μόνο στις 3400 θέσεις των εποχικών ισχύει Αυτό) ...

εξάλλου αν μετρούσα το ίδιο στους πολίτες ποιος θα μπαινει; Ο πιο όμορφος...

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hackertom »

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:
handballer έγραψε:Αν ισχύσει τελικά αυτό του Σεφεαα για πριν τις γιορτές τότε παίζει και να μην έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Πυροσβεστικής. Τότε θέλει σκέψη, κρίση, σωστή επιλογή και θάρρος. Πόσοι άλλοι είναι στη θέση μου, δηλαδή επιτυχόντες και στα 2 σώματα. Καταθέστε απόψεις μελλοντικοί συνάδελφοι...

Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα εχουμε επιτυχη και στα δυο.
Σεναριο 1 παμε Στη σχολη φρουρων μας φωναζουν για Τις δοκιμασιες πυροσβεστικης πρεπει να φυγουμε απο φρουροι παμε για αθληματα τους χρονους τους εχουμε και στραβοπαταμε στη δοκο ισορροπιας τι κανουμε:
Σεναριο 2 περναμε τα αθληματα περιμενουμε σχολη και προσληψη και η τροικα λεει καλα τρελοι ειστε 4000 κοσμος (με εποχικους) σε τετοιους καιρους και μας παιρνουν σταδιακα σε ενα δυο χρονια τι κανουμε αναλογα με τις συνταξιοδοτησεις των μονιμων υπαλληλων.
θα μου Πει καποιος πολλες ταινιες βλεπεις μεγαλε.
Αποτελεσμα και παντοτε γνωμη μου, Καλυτερα γαΪδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε.
Ακουω γνωμες.

Φίλε τα σενάρια δεν είναι μόνο 2... Απο την μια οκ έχουμε 2 επιλογές απο την άλλη όμως... Αν πάμε στην σχολή θα μας αφήσουν να δοκιμάσουμε την τύχη μας και εδώ; Δεν το νομίζω γιατι δεν συμφέρει την αστυνομία κάτι τέτοιο... Και δεν μπορείς να πάρει το ρίσκο αφύνω τους ε. Φ για να πάω εκεί γιατι όπως είπες άμα πέσεις στην δοκό τον μπούλ... Ο! Τα αθλήματα με χρονόμετρο αντε πες τα έχεις η δοκός; Εκεί εκτός από ισορροπία θέλει και ΤΥΧΗ!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
manos25thess
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από manos25thess »

vagos έγραψε:
Μεγάλε, μάλλον εσύ είσαι ότι να'ναι.

Ακου να δεις φιλε δεν σε γνωριζω δεν με γνωριζεις, περασες δεν περασες με γεια σου με χαρα σου! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥς, πρωτον η προκυρηξη αναφερεται οτι θα παρει 600 πολιτες εκ των οπιων το 60% με Γ' κατηγορια και ανω και 40% χωρις αυτα! Μεσα εδω στο φορουμ το συζητουσαν μηνες τωρα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα 70%-30% ενιαιο-τεχνικο, το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στην προκυρηξη παρα μονο στο φεκ, γτ να μην αναφερεται ξεκαθαρα οπως στην προκυρηξη Ε. Φ; Για να ξερουμαι τις μας γινεται! Τα αποτελεσματα γτ δεν αναφερονται πιο αναλυτικα οπως την προκυρηξη των ε. Φ; Και απο την αλλη κατα την γνωμη μου η προκυρηξη ειναι ανηση, και για το λογο οτι εσυ, εγω ο παρ'αλλος και δεν ξερω ποιος, δεν μπορεις να πηγαινεις μονο με απολυτηριο, Γ' και ανω διπλωμα ξενη γλωσσα και τα συναφη και να πεταγεται ο αλλος με ποσα ετη εθελοντης να παιρνει ποσα μορια παραπανω και να τρωει εσενα, τοτε ποιος ο λογος διαχωρισμος κατηγοριων ΕΠΟΧΙΚΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ; Εγω δεν περασα και ουτε ειχα ελπιδα οτι θα περασω, και αυτα που λεω δεν τα λεω Απο πικρια που δεν περασα, το λεω για ολους μας! Καλη επιτυχια σε οσους περασαν!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες