Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Όντως παιδιά αυτό με το 60% με δίπλωμα και 40% χωρίς, είναι σημαντικό και δεν είναι ξεκάθαρο στην προκήρυξη αν και λογικό μου φαίνεται να πάει η πρόσληψη με τη σειρά των μορίων κανονικά.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι αναλυτικά ας απαντήσει...
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι αναλυτικά ας απαντήσει...
Φίλε μου δε λέει το 60% θα προσληφθούν σα οδηγοί ... Εννοεί ότι το 60% πρέπει να έχει δίπλωμα αλλιώς θα αλλάξει η λίστα τών πρώτων για να βρεθούν 60% οδηγοί.
στη περίπτωση μας το ποσοστό ειναι αρκετά μεγάλο σε οδηγούς οπότε ακόμα καλύτερα γι αυτούς...
αν Ισχύει Αύτο που λές θα δήλωνες κατηγορία οδηγών όπως ήταν Παλιά Στις Προκηρύξεις...
εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι στους πρώτους όποτε δε με Επηρεάζει Αυτό στο λέω για να μη νομίζεις ότι υπερασπίζομαι το συμφέρον μου... Μου είναι αδιάφορο Αυτό.
στη περίπτωση μας το ποσοστό ειναι αρκετά μεγάλο σε οδηγούς οπότε ακόμα καλύτερα γι αυτούς...
αν Ισχύει Αύτο που λές θα δήλωνες κατηγορία οδηγών όπως ήταν Παλιά Στις Προκηρύξεις...
εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι στους πρώτους όποτε δε με Επηρεάζει Αυτό στο λέω για να μη νομίζεις ότι υπερασπίζομαι το συμφέρον μου... Μου είναι αδιάφορο Αυτό.
Χωρίς να είναι κανένας σίγουρος, το πιο λογικό που θα γίνει είναι να πάρουν κανονικά τα 420 άτομα που αντιστοιχούν στο 70%, και έπειτα, το 60% απο τους πρώτους που θα έχουν επαγγελματικό πάνε για οδηγοί, και το υπόλοιπο 40% πάνε για μάχιμοι άσχετα αν έχουν κάποιοι και απο αυτούς επαγγελματικό. Σε περίπτωση που το 60% δεν θα Συμπληρωνόταν με άτομα που έχουν επαγγελματικό δίπλωμα, θα έπαιρναν χωρίς επαγγελματικό όπως άναφέρει και στην προκήρυξη. Γιατί διαφορετικά εκτός του ότι θα έπρεπε να διάλεγες κατηγορία "οδηγού και μη" όταν θα έκανες την αίτηση, δεν θα ήταν σωστό να πάρουν κάποιον με λιγότερα μόρια στους μάχιμους απο κάποιον που θα είχε περισσότερα στους οδηγούς αλλα λόγο πολλών αιτήσεων με επαγγελματικό θα έμενε απ'εξω.antykaps έγραψε:
Καλησπερα
Εχω 380 σειρά στον πίνακα του 70% τι γινεται περνάω;
Το ποσοστό 60% τι ενοεί ;
οτι τουλαχιστον το 60% πρέπει να έχει διπλωμα Γ και άνω και το υπολοιπο 40% να μ ην έχει;
αν ισχυει αυτο Τοτε περνανε μονο οι πρωτοι 252 που διαθέτουν διπλωμα Γ και άνω Και οι υπολοιπες 168 θέσεις καλυπτονται με υποψηφιους χωρις διπλωμα.
Ετσι αν ισχυει αυτο απο οτι προχειρα ειδα περνάνε και υποψηφιοι με 2300
μορια.
Αν γνωριζει καποιος σχετικά με το θεμα 60-40 παρακαλώ να απαντησει
ευχαριστω
Στους πίνακες δεν αναγράφονται τα μόρια του καθενός αναλυτικά παρα μόνο τα προσόντα. Στην στήλη των ένοπλων δυνάμεων λέει '1' όπου αντιστοιχεί με: Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ. Και πάει λέγοντας. Μόνο το άθροισμα αναγράφετε. Αν θες μπορείς να τα υπολογίσεις. Π. Χ. Εκεί που λέει αδεια μοτοσυκλέτας αναγράφεται το "ΝΑΙ" όπου σημαίνει 2 μόρια κτλ.KATADROMEAS20 έγραψε:Καλησπερα. Θελω να ρωτησω τα μορια απο ειδ. Δθναμεις ποθ ειναι 4 οπως ελεγε ι προκθρικση που ειναι ρε παιδια; Δν βλεπω πουθενα 4 Στον πινακα. Τι παιζει;

Παρατηρησα στους πινακες ατομα με παραπανω μορια τα οποια ουτε πολυτεκνα ειναι ουτε παραπανω απολυτηρειο εχουν ουτε καποια αλλη ενδειξη που να δικαιολογει κατι τετοιο τι ακριβως συμβαινει (μια καλυτερη ματια στους πινακες του γελ θα σας πεισει) προκειται για λαθος η κατι αλλο συμβαινει?
Αποψη μου τωρα και περιμενω τις κρισεις σας... βγαζει την λιστα με το 70% απο ΓΕΛ... Απο αυτους λογικα το 60% θα παρει με διπλωμα Γ και το 40% χωρις... Και επειδει με ενδιαφερει το χωρις λεω... Το 40% του 70% ειναι 168 ΑΤΟΜΑ... Και αν μετρισω απο το Νο1 της λιστας για να μετρησω 168 ατομα χωρις Γ κατηγοριας φτανω στο Νο 800 ++. Σωστα; Η προκυριξη δεν αναφερει τπτ για τους 400 πρωτους της λιστας και οσοι δεν εχουν Γ 8α συμπληρω8ουν με εκεινους με Γ... Γιατι στους πρωτους 400 ουτε 50 ατομα ειναι χωρις διπλωμα. Γνωμες σας; Ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
handballer έγραψε:been there ... Που βρίσκεσαι; Βγες να μας πληροφορήσεις γενικά για τη συνέχεια του διαγωνισμού...
Περιμένετε να γίνουν οι ενστάσεις, να διορθωθούν οι πίνακες ανάλογα και να σας καλέσουν για το επόμενο στάδιο.
Για το θέμα με τα διπλώματα: Η προκήρυξη ορίζει ότι πρέπει να καλυφθεί το 60% με οδηγούς. Με το μάτι μόνο φαίνεται ότι έχει υπερκαλυφθεί άνετα (δεν πρέπει να 'ναι πάνω από 50 άτομα συνολικά στους επιτυχόντες χωρίς δίπλωμα) και στις 2 κατηγορίες, άρα οι πίνακες δεν αλλάζουν γι' αυτό.
Πιο συγκεκριμένα;νικος311 έγραψε:Παρατηρησα στους πινακες ατομα με παραπανω μορια τα οποια ουτε πολυτεκνα ειναι ουτε παραπανω απολυτηρειο εχουν ουτε καποια αλλη ενδειξη που να δικαιολογει κατι τετοιο τι ακριβως συμβαινει (μια καλυτερη ματια στους πινακες του γελ θα σας πεισει) προκειται για λαθος η κατι αλλο συμβαινει;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
για πότε βλέπεις να μας καλούν για υγειονομικά; Πιστεύεις μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει το θέμα;15/1 ξεκινάει η σχολή των φρουρών γι'αυτό το λέω. Και για εκπαίδευση;2 μήνες στα Βίλια. Τι ακουγεται εκ των έσω;been there... έγραψε:Περιμένετε να γίνουν οι ενστάσεις, να διορθωθούν οι πίνακες ανάλογα και να σας καλέσουν για το επόμενο στάδιο. Για το θέμα με τα διπλώματα: Η προκήρυξη ορίζει ότι πρέπει να καλυφθεί το 60% με οδηγούς. Με το μάτι μόνο φαίνεται ότι έχει υπερκαλυφθεί άνετα (δεν πρέπει να 'ναι πάνω από 50 άτομα συνολικά στους επιτυχόντες χωρίς δίπλωμα) και στις 2 κατηγορίες, άρα οι πίνακες δεν αλλάζουν γι' αυτό.handballer έγραψε:been there ... Που βρίσκεσαι; Βγες να μας πληροφορήσεις γενικά για τη συνέχεια του διαγωνισμού...Πιο συγκεκριμένα;νικος311 έγραψε:Παρατηρησα στους πινακες ατομα με παραπανω μορια τα οποια ουτε πολυτεκνα ειναι ουτε παραπανω απολυτηρειο εχουν ουτε καποια αλλη ενδειξη που να δικαιολογει κατι τετοιο τι ακριβως συμβαινει (μια καλυτερη ματια στους πινακες του γελ θα σας πεισει) προκειται για λαθος η κατι αλλο συμβαινει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
handballer έγραψε:Πιστεύεις μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει το θέμα;

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
been there... έγραψε:handballer έγραψε:Πιστεύεις μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει το θέμα;

been there... έγραψε:handballer έγραψε:Πιστεύεις μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει το θέμα;
χα χα χα, πως πατάμε Like;
Καλημερα ηθελα να ρωτησω στην β κατηγορια στο 30% ποσες θεσεις περνουν; ακουγετε κατι για 180 υσχυει; αν υσχει εγω που ειμαι 167 ειμαι μεσα ε;
Η προκυρηξη ειναι οτι να ναι! Τελος! Αλλα ελεγε η προκυρηξη, αλλιως βγηκαν τα αποτελεσματα! Αναφερετε πουθενα μορια για ειδικες δυναμεις; Και τι δουλεια εχουν στους ιδιωτες τα ατομα που εχουν κανει και σαν εθελοντες?
XANIA-7 έγραψε:Καλημερα ηθελα να ρωτησω στην β κατηγορια στο 30% ποσες θεσεις περνουν; Ακουγετε κατι για 180 υσχυει; Αν υσχει εγω που ειμαι 167 ειμαι μεσα ε;
Ναι αν κάνεις και ότι άλλο ακολουθεί,
180 πρώτοι από ΤΕΛ
420 πρώτοι από ΓΕΛ
3400 εποχικοί
ούτε διπλώματα ούτε άλλες κατηγορίες ούτε τπτ.
απλά πρέπει να περιμένουμε μήπως αλλάξει κάτι με τυχόν ενστάσεις.(για τους τελευταίους πιο πολύ)
μετά ψυχοτεχνικά - υγειονομικά - αθλητικά και σχολή.
Αυτά είναι.
Μεγάλε, μάλλον εσύ είσαι ότι να'ναι.manos έγραψε:Η προκυρηξη ειναι οτι να ναι! Τελος! Αλλα ελεγε η προκυρηξη, αλλιως βγηκαν τα αποτελεσματα! Αναφερετε πουθενα μορια για ειδικες δυναμεις; Και τι δουλεια εχουν στους ιδιωτες τα ατομα που εχουν κανει και σαν εθελοντες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες