171257 έγραψε:8 ημέρες εορταστική Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς (μαζί με Φώτα) και 2 οδοιπορικά για τους πάνω από 500 χλμ. Δεν ξέρω αν κολλάει και κανένα 2ήμερο ΤΑΠ για όσους το δικαιούνται;
Ναι, φεύγουν από την προηγούμενη μέρα, η λεγόμενη και... Προαναχώρηση! Επιστροφή το βράδυ της τελευταίας μέρας ή το επόμενο πρωί αν υπηρετείς σε μέρος που δικαιούσαι Δ/Ν.
Αφού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι φετινές ημερομηνίες, μπορεί κάποιος να παραθέσει τις αντίστοιχες περσινές ημερομηνίες για να έχουμε μια εικόνα που θα κινηθούν και φέτος; Ευχαριστώ.
Αλεξ έγραψε:Αφού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι φετινές ημερομηνίες, μπορεί κάποιος να παραθέσει τις αντίστοιχες περσινές ημερομηνίες για να έχουμε μια εικόνα που θα κινηθούν και φέτος; Ευχαριστώ.
Αλεξ έγραψε:Αφού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι φετινές ημερομηνίες, μπορεί κάποιος να παραθέσει τις αντίστοιχες περσινές ημερομηνίες για να έχουμε μια εικόνα που θα κινηθούν και φέτος; Ευχαριστώ.
22-29/12
31-7/1 ητανε περυσι
8 ημερες... Αν βγαλεις 28 ωρες που θελουν καποιοι με καραβι 6 μενουν
28 ώρες σε καράβι η στο στρατόπεδο; Αν το σκεφτείς έτσι θα προτιμήσεις το πρώτο είμαι σίγουρος
Δεν θα πρέπει να είναι αχάριστα τα παιδιά που υπηρετούν πλέον,9 μήνες θητεία,2 ημέρες παραπάνω εορταστική άδεια σε αντίθεση με εμάς που κάναμε 12 μήνες και παίρναμε 6 ημέρες εορταστική και δεν γλιτώναμε και τα 12ημέρα Σχοινάκια
Greek_Army έγραψε:28 ώρες σε καράβι η στο στρατόπεδο; Αν το σκεφτείς έτσι θα προτιμήσεις το πρώτο είμαι σίγουρος
Δεν θα πρέπει να είναι αχάριστα τα παιδιά που υπηρετούν πλέον,9 μήνες θητεία,2 ημέρες παραπάνω εορταστική άδεια σε αντίθεση με εμάς που κάναμε 12 μήνες και παίρναμε 6 ημέρες εορταστική και δεν γλιτώναμε και τα 12ημέρα Σχοινάκια
Οπως και να το δεις ειναι δυο μερες λιγοτερες αδεια και ειναι και παραμεθοριο... Και υποψιαζομαι οτι στην συγεκριμενη περιπτωση δεν μπορουν να κολλησουν και αδεια παραμεθοριου... Αν δεν κανω λαθος. Εσεις κανατε 12 μηνακια κι εγω 22 με 4ημερη μονο απο Θεσσαλονικη για Αθηνα. Τοτε το τραινο εκανε 8-10 ωρες την διαδρομη και οχι οπως τωρα.
Ε οι περισσότεροι τις εορταστικές και τις δύο τις πήραμε στην παραμεθόριο και καλύτερα που δεν κολλάνε άδειες γιατί στο τέλος δεν θα είχανε και θα ζητούσαν άδεια απολύσεως η οποία δεν υπάρχει