Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2012)
Αυτο ειναι σιγουρο; Και αν ποτε αραγε; Θα μας σκασουν στο τελος.

Στην παρούσα φάση, ίσως είναι η λογικότερη κίνηση αυτή. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα αυξηθεί η θητεία, αλλά εννοείται πως δεν υπάρχει και περίπτωση πρόσληψης νέων Επαγγελματιών Οπλιτών.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Ούτε το ένα θα γίνει ούτε το άλλο
Διαφωνω φιλε Greek Army κατι απο τα δυο πρεπει να γινει... Αλλιως πως θα καλυφθουν οι αναγκες; Δεν ξερω απλα προβλεπω προκυρηξη για συγκεκριμενες θεσεις και αυξηση θητειας στο 12μηνο... Προσωπικα ευχομαι να γινει 14Greek_Army έγραψε:Ούτε το ένα θα γίνει ούτε το άλλο

Εγω ενδιαφερομαι για να παντρευτω με το αγορι μοθ και να παιρνοθμε μαζι μεταθεσεις. Ποναει η αποσταση.
KΑι δυστυχως καπως ετσι θα εξελιχθουν τα πραγματα...http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=161127&catID=3
elenh έγραψε:Εγω ενδιαφερομαι για να παντρευτω με το αγορι μοθ και να παιρνοθμε μαζι μεταθεσεις. Ποναει η αποσταση.
Δυστυχώς δεν θα μετουσιωθεί σε πράξη το ενδιαφέρον σου για πρόσληψη ώς Επαγγελματίας Οπλίτης στις Ένοπλες Δυνάμεις. Άν σε πονάει τόσο πολύ η απόσταση, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα και να τον ακολουθήσεις εκεί που υπηρετεί.
Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι για εποπ στρατο ξηρας. Καμια σχεση με τα λεφτα απλα μ αρεσει ο στρατος. Μπορει να μου πει καποιος αν εχει βγει καποια προκυρηξη ή ποτε θα βγεί?
-
- Στρατηγός
Δεν έχει βγει και δεν πρόκειται να βγει
Εγινε ευχαριστω
Παιδια ποτε θα βγει η προκυρηξη για το στρατο; μηπως ξερει κανεις; ολο ακουγετε οτι θα βγει αλλα τιποτα. τι θα γινει τελικα;
-
- Στρατηγός
Μάλλον σε άλλη χώρα αναφέρεσαι, στην Ελλάδα δεν έχει ακουστεί τίποτα για προκήρυξη και ούτε πρόκειται
Το πιο αστείο είναι ότι δεν μπαίνετε κάν στον κόπο να διαβάσετε τα προηγούμενα μηνύματα τα οποία είναι και πολύ πρόσφατα 

Ξερει κανεις αν θα υπαρξει προκηρυξη για νεα προσληψη φετος; Κατι πηρε το αυτι μου!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Η αληθεια ειναι οτι μεσα κατι ειχε ακουστει πριν 1,5 μηνα, το θεμα ομως ειναι οτι τα οικονομικα προβληματα δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Αν θελετε να ακουσετε Την αποψη μου. Δεν θα βγει προκηρυξη συντομα αλλα και να βγει οσοι ειναι απο αθηνα καλο θα ηταν να μην κανουν τα χαρτια τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες