Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2012)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Υπαρχει κανα νεο για προκυρηξη γτ ολο και κατι παιρνει το αυτι μου απο φιλους στρατιωτικους αλλα και γυρω γυρω... ο νεος υπουργος μου φαινεται δραστηριοσ...
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Stauros »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Υπαρχει κανα νεο για προκυρηξη γτ ολο και κατι παιρνει το αυτι μου απο φιλους στρατιωτικους αλλα και γυρω γυρω... Ο νεος υπουργος μου φαινεται δραστηριοσ...

ναι καλα. Τπτ δεν θα παρουν...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Για να τελιωνουμε προκηρυξη πριν το 2017 δυσκολα θα βγει. Γιαυτο αρχιστε να τυλιγετε σουβλακια
υπομονη παντως. Στο 251 που ειχα παει για εξετασεις μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο
αλλα ποτε δεν χερεις

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλα ακομα να το καταλαβετε οτι προκηρυξη δεν βγαινει πως θα τους πληρωσει... Δεν υπαρχουν λεφτα, ξυπνατε εποπ δεν προκειται να παρουν, προς το παρον υπαρχουν αλλου ελλειψης!
Sun Tzu
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sun Tzu »

ΕικόναΚαι τωρα κατι απροοπτο που δεν περιμενε κανεις: Δεν θα βγει προκηρυξη φετος Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Χτες εβλεπα ειδησεις και ειπαν οτι μεχρι το 2015 θα γινει προσληψη 27.000 δημοσιων υπαλληλων 4.000 εκ των οποιων αφορουν στρατο και αστυνομια... Αλλα τωρα τρεχα γυρευε. Παντως οπως εχω ξαναπει πολλες φορες και οπες ολοι ξερουν χωρις προκυρηξη καποιες ιδιαιτερα "ευαισθητες"μοναδες θα κατερευσουν, το πολυ να αντεξουν 1 χρονο ακομα (τελευταια προκυρηξη το 9 νομιζω). Οποτε δυο ενδεχομενα βλεπω. Η να βγαλουν προκυρηξη η να αυξησουν την θητεια σε 14 μηνες
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Stauros »

Σαν να λες σε ενα παιδακι, θες σπανακι η παγωτο;
παγωτο βεβαια, δλδ 14 μηνες θητεια, βολευει προς το παρον.
nena

Δημοσίευση από nena »

Παιδια καλημερα! Ευχομαι να πανεε ολα καλα με αυτο το θεμα! Και εγω το περιμενω πως και πως! Σκεφτηκα να δωσω πανελληνιες αλλα οταν εχεις τελειωσει το σχολειο εδω και 3 χρονια δυσκολα να κατσεις να διαβασεισ... Οποτε αν ακουσετε κατι please ενημερωστε... Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Ερχεται και στον στρατο ξυρας προκυρηξη... Αλλα μιλαμε για 500 ατομα φετος και αλλα 500 μεσα στα επομενα 3 χρονια! Ετσι λενε πηγες μεσα απο το υπουργειο!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ερχεται και στον στρατο ξυρας προκυρηξη... Αλλα μιλαμε για 500 ατομα φετος και αλλα 500 μεσα στα επομενα 3 χρονια! Ετσι λενε πηγες μεσα απο το υπουργειο!

Εσύ φίλε μου απο που τις γνωρίζεις αυτές τις πηγές; Γιατί οι δικές μας οι πηγές (υπηρετώ ήδη στο στράτευμα) , μας λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ "σκούρα" όσον αφορά την Στελέχωση. Ήδη απο την σειρά που μονιμοποιείται τώρα έχουν αποστρατεύσει αρκετά άτομα (και για ψιλό ηλίθιους λόγους). Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lxias »

D.Y.K έγραψε:
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ερχεται και στον στρατο ξυρας προκυρηξη... Αλλα μιλαμε για 500 ατομα φετος και αλλα 500 μεσα στα επομενα 3 χρονια! Ετσι λενε πηγες μεσα απο το υπουργειο!

Εσύ φίλε μου απο που τις γνωρίζεις αυτές τις πηγές; Γιατί οι δικές μας οι πηγές (υπηρετώ ήδη στο στράτευμα) , μας λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ "σκούρα" όσον αφορά την Στελέχωση. Ήδη απο την σειρά που μονιμοποιείται τώρα έχουν αποστρατεύσει αρκετά άτομα (και για ψιλό ηλίθιους λόγους). Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Αφού ρε DYK σου λέει ότι το είπαν μέσα από το υπουργείο! Είναι δυνατόν εγώ και εσύ που είμαστε μέσα να ξέρουμε καλύτερα!
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έλα ντέ Lxias Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Κανενας δεν εχει τον υπουργο μπαρμπα... Και εαν τον εχει καποιος ας το πει! Και εμενα ατομα που υπηρετουν μου το εχουν πει...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς αρβύλα και αυτό ΦΑΛΑΞ. Και εμείς υπηρετούμε και πίστεψέ με όχι σε διαφορετικό Στρατό.
Eirini86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Eirini86 »

http://www.dikaiologitika.gr/αρχικη-σελιδα/στρατιωτικοι-δεν-θα-μειωθουν-οι-μισθοι-τους.html Εδώ λέει ότι θα προτιμήσουν προφανώς αύξηση στρατιωτικής θητείας για να περιορίσουν τις προσλήψεις τον ΕΠ. ΟΠ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες