Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2012)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

giannis pezonautis έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα μια ερωτηση να κανω καμια προκυριξη τωρα κοντα δν παιζει φανταζομαι ποιον μηνα περιπου βγαινουν για να το εχω υποψη οποιος γνωριζει ας μου πει γιατι με ενδιαφερει σας ευχαριστω

Όταν με το καλό βγεί, θα σε ενημερώσουμε.
ΕΦ ΛΟΧΙΑΣ ΠΖΝ

Δημοσίευση από ΕΦ ΛΟΧΙΑΣ ΠΖΝ »

Καλησπερα παιδια παντως πραγματικα καλο ειναι καποιος να λεει κατι οτασν ειναι σιγουρος για αυτο και εχει εγκυροτητα. Καποια ραδιο-αρβυλα δεν κοστιζει τιποτα για αυτον π[ου την λεει ομως για καποιον που ενδιαφερεται τρελλλααααααααα γι αυτο του αναβει φωτιες ασβεστες. Παρακαλω παιδια οσοι λετε για ενδεχομενη προκυρηξη εποπ 2012 επιβεβαιωστε το παλι αν ειναι αρκετα εγκυρο και πειτε και πως το μαθατε... ευχαριστω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί σε αυτό το θέμα για ενδεχόμενη προκήρυξη είναι απλά παραπληροφόρηση, κανείς δεν ξέρει τίποτα
Nisidirkos

Δημοσίευση από Nisidirkos »

Πατε καλα; Ποια προκυρηξη ρε... Την στιγμη που δεν πρεπει να επιβαρυνθει ο προυπολογισμος του στρατευμαυτος ουτε ενα ευρω; Ποιος λεει τετοιες αρβυλες ρε; ΕΑΝ γινει θα γινει το 15+ φετος Το 13 και το 14 δεν υπαρχει περιπτωση καμια. Επισης οτι θα ειναι διαφορετικη αυτο ισχυει καθως οι προτασεις συγκλινουν στην προσληψη (οταν γινει) προσωπικου το οποιο θα ειναι αποκλειστικα με προσοντα δηλαδη με πτυχιο ΤΕΙ-ΑΕΙ για συγκεκριμενες θεσεις και με συγκεκριμενο εργο και σκοπο. Σιγουρα καποια στρατοπεδα θα κλεισουν και θα αναδρομολογηθει το δογμα, λενε οτι μονο και μονο απο αυτο θα εξεικονομηθουν ενα 6-7% ποροι και θα γινει η διανομη προσωπικοι κτλ οσο ποιο δικαια γινεται. Μοναδες εντος μεγαλων πολεων ειδικα θα πρεπει να τις αποχαιρετησουμε καθως δεν εχουν και λογο υπαρξης Και επιβαρυνουν ασκοπα Και δαπανες αλλα και απασχολουν ασκοπα προσωπικο ενω παρατηρειται λειψανδρια σε αλλες. Επισης πιθανων Θα ειναι με αυξημενα ηλικιακα ορια η προκυρηξη αυτο ειναι κατι καλο απο την αλλη. Διακρινω παντως μια ελειψη αντιληψης της πραγματικοτητας που βιωνει η χωρα... Και καποιοι μιλανε για προκυρηξεις καθαρα για ψηφοθηρικους λογους.
ΕΦ ΛΟΧΙΑΣ ΠΖΝ

Δημοσίευση από ΕΦ ΛΟΧΙΑΣ ΠΖΝ »

Παιδια εγω παντως τον τελευταιο καιρο κατι μου λεει οτι θα βγει προκυρηξη μεχρι τελος του χρονου δεν μου το ειπε κανεις σιγουρος τιποτα απλα προαισθημα τι να πω μακαρι να γινει οχι για την αποκατασταση αλλα για το ονειρο... αν καποιος εχει καποιο αξιοπιστο νεο ας το λεει... ενα και ψηλα.

ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε... !

\δυναμεις δυναμεις πεζοναυτων... !

Νικη

Δημοσίευση από Νικη »

Το θεωρω πολυ δυσκολο να βγει προκυρηξη τουλαχιστον αυτον το χρονο... !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως έχουμε ξανά δηλώσει, δεν αναμένετε προκήρυξη σύντομα (ίσως ούτε μακροπρόθεσμα) για Επαγγελματίες Οπλίτες.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vessty »

D.Y.K έγραψε:Όπως έχουμε ξανά δηλώσει, δεν αναμένετε προκήρυξη σύντομα (ίσως ούτε μακροπρόθεσμα) για Επαγγελματίες Οπλίτες.
Ναι αλλα τι θα γινει με σωματα (μαχιμα κυριως) τα οποια επανδρωνονται κυριως απο ΕΠ. ΟΠ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vessty έγραψε:Ναι αλλα τι θα γινει με σωματα (μαχιμα κυριως) τα οποια επανδρωνονται κυριως απο ΕΠ. ΟΠ;

Θα συνεχίσουν να επανδρώνονται απο τους ήδη υπάρχοντες ΕΠ. ΟΠ. Το τι θα γίνει φίλε μου όπως καταλαβαίνεις, λίγο ενδιαφέρει τους κυβερνώντες πλέον.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vessty »

D.Y.K έγραψε:
Vessty έγραψε:Ναι αλλα τι θα γινει με σωματα (μαχιμα κυριως) τα οποια επανδρωνονται κυριως απο ΕΠ. ΟΠ;

Θα συνεχίσουν να επανδρώνονται απο τους ήδη υπάρχοντες ΕΠ. ΟΠ. Το τι θα γίνει φίλε μου όπως καταλαβαίνεις, λίγο ενδιαφέρει τους κυβερνώντες πλέον.
Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια
Άβαταρ μέλους
rania94
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από rania94 »

Μακάρι να Βγει Ξανά Προκήρυξη για Ε ΠΟΠ. Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν θα βγει, βρες να ασχοληθείς με κάτι άλλο
Τακης

Δημοσίευση από Τακης »

Καταλαβες τι εγραψες ; Να παρει ατομα απο ΤΕΙ-ΑΕΙ ; Για ΕΠΟΠ μιλαμε δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω βγαλει την Παντειο για να γινω δεκανεας !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν έχεις ασχοληθεί πότε με την συγκεκριμένη προκήρυξη για αυτό και δεν γνωρίζεις ότι παίρνουν και απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τακης

Δημοσίευση από Τακης »

Εχεις δικιο δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοια προκηρυξη, ομως το ξερω οτι παιρνει ΚΑΙ απο Τει-Αει σε οριζμενες ειδικότητες καποια ατομα. Ο φιλος πιο πανω υποθέτει οτι στο εξης θα παιρνει Αποκλειστηκα απο Τει-Αει και αυτο ειναι που σχολιασα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες