eleftheri@ έγραψε:Ιωάννα όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι πολύ ""σκούρα""... Παρόλα αυτά, κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για πιθανή μελλοντική προκήρυξη. Καλό είναι να μην πιστεύεις τίποτα μέχρι να βγει κάτι επίσημο. Από ραδιοαρβύλα άλλο τίποτα.
Επειδή είμαι λίγο άσχετη. Άάάμα (λέμε τώρα) βγεί προκύρηξη, για να παω ΕΠΟΠ πρέπει να έχω τελειώσει στρατιωτική σχολή; Με απολυτήριο λυκείου μπορώ να πάω;
Νικολέτα έγραψε:Επειδή είμαι λίγο άσχετη. Άάάμα (λέμε τώρα) βγεί προκύρηξη, για να παω ΕΠΟΠ πρέπει να έχω τελειώσει στρατιωτική σχολή; Με απολυτήριο λυκείου μπορώ να πάω;
Νικολέτα έγραψε:Επειδή είμαι λίγο άσχετη. Άάάμα (λέμε τώρα) βγεί προκύρηξη, για να παω ΕΠΟΠ πρέπει να έχω τελειώσει στρατιωτική σχολή; Με απολυτήριο λυκείου μπορώ να πάω;
που πας ξυπόλητη στα αγγούρια, πραγματικά μην βγει προκήρυξη... Παίζει τρελή ασχετοσύνη!
Ξυπόλητη στα αγγούρια; Γιατί έχω την εντύπωση ότι η φράση είναι γυμνή στα αγγούρια, ενώ άλλη είναι αυτή που λέει ξυπόλυτη στα αγκάθια; Αυτά είναι... Το forum αυτό είναι πολύ μπροστά! Χρησιμοποιούμε και 2σε1 φράσεις!
που πας ξυπόλητη στα αγγούρια, πραγματικά μην βγει προκήρυξη... Παίζει τρελή ασχετοσύνη!
τι είπε ο άνθρωπος. Ξυπολητη στα αγγούρια. Χαχα. Εε εδώ καλά καλά δεν έχω βγάλει το λύκειο, που να τα ξέρω;
διάβασε αυτά πρώτα και μετά σκέψου αν θα ήθελες να γίνεις Εποπ
ο μόνος λόγος που θέλω να γίνω είναι ότι μετά μπορώ να πάω ΕΔ. Από όσο ξέρω γίνεται, αν και δύσκολο για γυναίκα. Βέβαια είναι κωλομισθοί (σόρυ για την έκφραση) από όσο ξέρω