Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2012)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Αχαχαχαχ Εγραψες !
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Φιλε μου, το οτι θα ειναι δυσκολο πλεον να παρει ΕΠΟΠ (ΕΜΘ, ΕΠΥ οπως και να τους λενε) Ειναι γνωστο, αλλα επεισης να περνει Μονο απο πανελλήνιες παλι ειναι δυσκολο διοτι χρειάζονται ατομα για να καλυψουν τις κατώτερες θεσεις. Ποιός θα κανει το περίπολο 3-6 το βραδύ ; Θα μου πεις οι Στρατεύσιμοι Αλλα τωρα πια κανεις δεν θελει να παει στρατο και τωρα που το εκαναν 12μηνο δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα γιατι η αναβολες θα πεσουν βροχη!
Παιδιά να ξέρετε οτι ετοιμάζουν προκύρηξη για ΕΠΟΠ. Αλλά θα είναι μία διαφορετική απο τις άλλες. Σ αυτή θα διώχνουν κόσμο! Να έχετε το νού σας και έτοιμα τα χαρτιά σας!
Τί εννοείς "το έκαναν 12μηνο"; Δεν έχει υπάρξει ακόμα απόφαση. Μάλιστα ο Αβραμόπουλος είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί "εν καιρώ" και κατόπιν "αξιολόγησης όλων των δεδομένων" κ. Τ. Λ.
Φιλε γιαννη απο που το ξερεις οτι θα βγει προκηρυξη; Εχεις καλες πληροφοριες ή μιλας αυθαιρετα; Σ πωταω φιλικα γιατι ειναι σοβαρο αυτο που ειπες
Φιλε ''παρανόιντ αντρόιντ'' εχεις δίκιο δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα τιποτα για το οριο τις θητειας, το διαβασα σε καποιο σαιτ οτι τελικα εγινε 12μηνο αλλα τελικος δεν ισχυει τιποτα. Στο θεμα μας ομως, οπως και να εχει οι στρατευσιμοι ειναι λιγοι και δεν φτανουν, ο Στρατος κατα την αποψη μου ολοενα και πλησιαζει στο να γινει επαγγελματικος και με τα ευρωπαικα δεδομενα (μικρος και ευελικτος) . Οσο για προκυριξη δυστηχως χλωμο.
Γιατι ρωτας; Θες να κανεις τα χαρτια σου για να φυγεις απο το στρατο; Ξαναδιαβασε το ποστ του γιαννη. Κατι δεν καταλαβες. Και μην περιμενεις προκυρηξη. Ουτε μια στο Εκατομμυριο. Προσπαθησε για καπου αλλου. Μιλαμε για 2014-15 και αν.zisis έγραψε:Φιλε γιαννη απο που το ξερεις οτι θα βγει προκηρυξη; Εχεις καλες πληροφοριες ή μιλας αυθαιρετα; Σ πωταω φιλικα γιατι ειναι σοβαρο αυτο που ειπες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα, στεναχωριμενος τον τελευταιο καιρο με οσα συμβαινουν στον στρατο αλλα και στο ναυτικο, με τις μειωσεις του μισθου και τις καταργησεις των επιδοματων κτλ. Επισης ειμαι παρα πολυ στεναχωριμενος με οσους με χαρα δηλωνουν οτι δε θα βγει αλλη προκυρηξη σχολια του τυπου δε θα μπεις ποτε κτλ γιατι χαιρεστε τοσο με τον πονο και την αγωνια αυτων που επιθυμουν να μπουν μεσα; Γιατι λες στον αλλον οτι δεν θα μπει; Το ξερεις; Ετσι μωρε δε λεγανε και πριν; Οτι δεν υπαρχουν λευτα; Και τους ειδικους φρουρους; Τους πυροσβεστες; Τους λιμενικους; Πως τους πειρανε; Κουραγιο παιδια. Μη μασατε. Μη τους ακουτε. Το 2010 ετσι λεγανε παλι. Οτι δε θα περεσω, οτι δεν εχω μορια. Λοιπον εσας που λετε τετοια σας χαιρετω απο μεσα... Ανωνυμοι. Ειστε γεματοι κακια. Αφηστε αυτους που κανουν ονειρα ησυχους.
Και οπιος θελει να απαντησει αν φοραει παντελονια ας απαντησει επωνυμα.
Και οπιος θελει να απαντησει αν φοραει παντελονια ας απαντησει επωνυμα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Έχουμε γράψει σε κάποιον ότι δεν θα μπει;
Απλά για να μπει κάποιος πρέπει να βγει προκήρυξη και εγώ τουλάχιστον έχω να ακούσω κάτι για προκήρυξη 1 χρόνο...
Τώρα για παντελόνια που γράφεις, εδώ είμαστε φόρουμ οπότε να λείπουν τα νταηλίκια.

Τώρα για παντελόνια που γράφεις, εδώ είμαστε φόρουμ οπότε να λείπουν τα νταηλίκια.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Πατατου ενα Ban xD
παιδια. Υπομονη... Τωρα πριν γινουν οι εκλογες θα δουν πολλα τα ματακια μας.
*Greek_Army αθανατος εισαι φιλε ;) εχεις βοηθησει πολυ κοσμο. Και μπραβο σου. *
παιδια. Υπομονη... Τωρα πριν γινουν οι εκλογες θα δουν πολλα τα ματακια μας.
*Greek_Army αθανατος εισαι φιλε ;) εχεις βοηθησει πολυ κοσμο. Και μπραβο σου. *
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Η αλήθεια είναι πως για το λιμενικό, την πυροσβεστική, και την αστυνομία έχουν λεφτά αλλά για τον στρατό όχι! Έχουν κλείσει στρατόπεδα, έχουν συρρικνώσει και υποβαθμίσει ιστορικές μονάδες του στρατού στην Μακεδονία και γενικότερα στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι άλλο, πιό βρώμικο υπάρχει στις προθέσεις τους κάτι που ίσως δέν περνάει από το Μυαλό Μας. Εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στα χέρια των Δανειστών Μας. Αυτό είναι το σχέδιο. Γι'αυτό αποδυναμώνουν τον Στρατό και θα συνεχίσουν να τον αποδυναμώνουν παραπάνω στο μέλλον.
Προκήρυξη Για ΕΠ. ΟΠ μπορεί να αργήσουμε να δούμε ειδικά για το 12 που θα είναι δύσκολη χρονιά για Όλους Μας αλλά τα ματάκια μας θα δούνε πολλά!
Υπομονή και αισιοδοξία σε όσους από εμάς περιμένουν αυτήν την ριμάδα την Προκήρυξη η οποία κατά την γνώμη μου, και μακάρι να βγώ Ψεύτης, θα αργήσει Πολύ να φανεί!
Προκήρυξη Για ΕΠ. ΟΠ μπορεί να αργήσουμε να δούμε ειδικά για το 12 που θα είναι δύσκολη χρονιά για Όλους Μας αλλά τα ματάκια μας θα δούνε πολλά!
Υπομονή και αισιοδοξία σε όσους από εμάς περιμένουν αυτήν την ριμάδα την Προκήρυξη η οποία κατά την γνώμη μου, και μακάρι να βγώ Ψεύτης, θα αργήσει Πολύ να φανεί!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
chris85 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως για το λιμενικό, την πυροσβεστική, και την αστυνομία έχουν λεφτά αλλά για τον στρατό όχι! Έχουν κλείσει στρατόπεδα, έχουν συρρικνώσει και υποβαθμίσει ιστορικές μονάδες του στρατού στην Μακεδονία και γενικότερα στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι άλλο, πιό βρώμικο υπάρχει στις προθέσεις τους κάτι που ίσως δέν περνάει από το Μυαλό Μας. Εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στα χέρια των Δανειστών Μας. Αυτό είναι το σχέδιο. Γι'αυτό αποδυναμώνουν τον Στρατό και θα συνεχίσουν να τον αποδυναμώνουν παραπάνω στο μέλλον.
ακριβως.
Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν λεφτα για Λιμενικο Πυροσβεστικη Αστυνομια και Στρατο οχι... Σε λιγο χολη θα βγαλουμε απ το ανχος και την αγωνια!

Αμεσα αναμενεται η προκυριξη εποπ για το 2012 πυγες αναφερουν 2000 στρατο ξηρας 1200 αεροπορια 700 πολεμικο ναυτικο
επισης η μονιμοι που ειναι να μονιμοποιηθουν εποπ απο αυτους που υπηρετουν απολυονται και ο νεος μισθος τον νεον θα ειναι 700 ευρο
επισης η μονιμοι που ειναι να μονιμοποιηθουν εποπ απο αυτους που υπηρετουν απολυονται και ο νεος μισθος τον νεον θα ειναι 700 ευρο
ΤΑΚΗΣ έγραψε:Αμεσα αναμενεται η προκυριξη εποπ για το 2012 πυγες αναφερουν 2000 στρατο ξηρας 1200 αεροπορια 700 πολεμικο ναυτικο

- Τί διαφορά έχουν τα γουρούνια από τα Πάντα;
- Τα γουρούνια τρώνε τα πάντα, ενώ τα Πάντα δεν τρώνε τα γουρούνια!
Τι;
Δεν λεμε ανεκδοτα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες