Εκκρεμείς Κατηγορίες και Διορισμός

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Τί γινεται σε περίπτωση που καποιος απ τους επιτυχόντες έχει υποβάλει τα δικαιολογητικά του σε διαφορετική αστυνομική διευθυνση από αυτή του τόπου κατοικίας του, για να αποφύγει τυχόν ελεγχο απο την αστυνομικη διεύθυνση του πραγματικού τόπου κατοικίας του, που θα έδειχνε ότι εκκρεμούν κατηγορίες εις βάρος του;

Το ρωτάω, γιατί φετος παιζει πραγματικά τέτοια περίπτωση και πως μπορει να αποκαλυφθεί η λαμογιά αυτή

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τι κατηγορίες μιλάς;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Λογικα ρε φιλε οπου και να τα κάνει τα χαρτια του θα τον πιάσουν αν εχει κάνει κατι σοβαρο.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μιλάω για κατηγορίες (παραπομπή σε δίκη, όχι καταδικη) για κάποιο από τα αδικήματα που λέει η προκήρυξη

Μην είσαι τόσο σίγουρος φιλε ότι μπορεί να τον πιάσουν όπου και να είναι, με τέτοιες μεθοδεύσεις πολλοί τη γλυτώνουν.

Να θέσω ενα υποθετικό παράδειγμα : Κάποιος που μένει Ρόδο, αλλά υποβάλει τα δικαιολογητικά του στην Αστυνομικη Διεύθυνση Αθηνωνμ δηλώνοντας διέυθυνση Αθηνών. Στον έλεγχο των υπεύθυνων δηλώσεων που θα γίνει αργότερα, δεν μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών απο το σύστημα της να διαπιστώσει Αν εκκρεμεί κατηγορία για αδίκημα που είναι καταχωρημένο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου, όπου και πραγματικά διαμένει.

Είναι κρίμα, γιατί ετσι αδικείται κάποιος απο τους επόμενους, ο οποίος στερειται μία θεση εξαιτίας της παρανομίας κάποιου άλλου

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ή έχουν καταδικασθεί για κάποιο από τα ανωτέρω αδικήματα, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν προσλαμβάνονται, αν μέχρι το χρόνο έκδοσης της διαταγής πρόσληψης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση.

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

; Ναι, αυτό ειναι γνωστο, αλλά όταν παει κάποιος και Καταθετει αλλού τα χαρτιά του Και οχι στον τόπο κατοικίας του, δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις κατατίθενται, σύμφωνα με την προκηρυξη, στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου είχαν κατατεθεί αρχικά τα δικαιολογητικά, δηλαδη στον "τόπο κατοικίας"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε τι γίνεται στην διαδικασία της πρόσληψης με δακτυλοσκόπηση κτλπ γιατί βαριέμαι να τα ψάχνω
bmxas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από bmxas »

Το ποινικό μητρώο του κάθε υποψηφίου αναζητείτε αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία... Οπότε δε νομίζω αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε κάποιον να την γλυτώσει.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από hackertom »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδια εχω ποιστοποιητικο τυπου α απο τις 6 οκτωβριου θα ισχυει η θα θελουν πιο προσφατο; Ας μου απαντησει καπιος ο οποιος γνωριζει!

Το πιστοποιητικό τύπου Α΄ έχει διάρκεια 6 μήνες! Οπότε είσαι μια χαρά.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

bmxas έγραψε:Το ποινικό μητρώο του κάθε υποψηφίου αναζητείτε αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία... Οπότε δε νομίζω αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε κάποιον να την γλυτώσει.

Φίλε μου, στο ποινικό μητρώο φαίνονται μόνο οι αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις που υπερβαίνουν το 1 ετος, όχι οι κατηγορίες που εκκρεμούν
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

giorgos έγραψε:
bmxas έγραψε:Το ποινικό μητρώο του κάθε υποψηφίου αναζητείτε αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία... Οπότε δε νομίζω αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε κάποιον να την γλυτώσει.

Φίλε μου, στο ποινικό μητρώο φαίνονται μόνο οι αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις που υπερβαίνουν το 1 ετος, όχι οι κατηγορίες που εκκρεμούν

Αν δεν μας πεις τι αποφάσεις εκκρεμούν θα μιλάμε υποθετικά και δεν θα βγάλουμε άκρη! Πάντως να ξέρεις ότι ακόμα και στην σχολή τα ψάχνουν αυτά, κανένας δεν την γλυτώνει

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Greek_Army έγραψε:
giorgos έγραψε:

Αν δεν μας πεις τι αποφάσεις εκκρεμούν θα μιλάμε υποθετικά και δεν θα βγάλουμε άκρη! Πάντως να ξέρεις ότι ακόμα και στην σχολή τα ψάχνουν αυτά, κανένας δεν την γλυτώνει

Κατηγορίες για Συκοφαντικη Δυσφήμηση και Ψευδή καταμηνυση, αυτά... Απο κει και πέρα θα αρχιζουμε να "φωτογραφίζουμε" τον συγκεκριμένο υποψηφιο. Μόνο μέσω αναφοράς μπορούν να αποκαλυφθούν τετοιες λαμογιές. Η αλήθεια είναι, ότι όντως το ψαχνουν και μετα, και όχι απλώς ανακαλείται η διαταγή πρόσληψης, αλλά υπάρχουν και ποινικές ευθύνες

ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

Καλησπερα παιδια διαβαζα την προκυρηξη των ειδικων φρουρωνμπορω να συμμετεχω ενω εχω μια δικη για ενα τσακωμο απο μηνυση!

μου δωσαν 3 μηνες με αναστολη και ο δικηγορος μου πηρε εφεση!

πληζ βοηθηστε ! μποπω να συμμετεχω!

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Για το παραπάνω άτομο, το οποίο έχει παραπεμφθεί για ένα από τα αδικήματα που αναφέρει η προκήρυξη, υποβλήθηκε εναντίον του έγγραφη αναφορά πριν από μία εβδομάδα, οπότε οι αρμόδιοι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα

Το θέμα είναι ότι όταν είναι ήδη στη σχολή καποιος, τι γίνεται ακριβώς;

Τού λένε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι τον στέλνουν από εκεί που ήρθε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση