Αύξηση θητείας (2012)
- kappa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Αύξηση θητείας (2012)
Παπας πως γινεσαι ;
Αύξηση θητείας (2012)
kappa έγραψε:Παπας πως γινεσαι ;

Αύξηση θητείας (2012)
kappa έγραψε:
Εχει κανεις καμια πληροφορηση, απο ποια ΕΣΣΟ και μετα θα ισχυσει ;
Αυτό κανείς δεν το γνωρίζει. Εάν εφαρμοστεί το μέτρο περί αύξησης θητείας θα ενημερωθείτε άμεσα σίγουρα.
Αύξηση θητείας (2012)
Παιδια να κανω μια ερωτηση... Εγω που ειμαι 2011 Δ1 ΕΣΣΟ και απολυομαι σε 10 μερες (ηδη ειμαι σε αδεια απολυσεως) υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα αν αποβασιστει κατι αυτες τις μερες (αυριο-μεθαυριο υποθετικα μιλωντας) να με πιασει και μενα καποια αυξηση) εστω και 1 μηνα) μια εβδομαδα πριν απολυθω;
Αύξηση θητείας (2012)
Όχι βέβαια...
Αύξηση θητείας (2012)
«Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για το θέμα της θητείας.
«Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση θέσπιση της 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες και γυναίκες. Έτσι, οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου.
»Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο», καταλήγει η ανακοίνωση.
πηγή
Αύξηση θητείας (2012)
yandr έγραψε:Όχι βέβαια...
Με τεραστια σιγουρια το λες (και βασικα δικαιο εχεις)

Αλλα τοσα που εχω δει σε αυτη την χωρα εχει φοβηθει το ματι μου, φαντασου να λεω απολυομαι σε μια εβδομαδα και ξαφνικα να που που καθεσαι 1-2 μηνες παραπανω, αυτοκτονια!
Αντε με το καλο να παει 24 ο μηνας (9 Κς, αριθμος μονος πολιτης προσεχως!) να παρω το χαρτι και να ξεμπερδευω με αυτο το πραγμα, εχω και μια ζωη να συνεχεισω, που την αφησα πισω που εδω και 9 μηνες...
Αύξηση θητείας (2012)
Παιδια μολις μου ρθε μηνυμα στο κιν απο φιλο οτι αυξηθηκε η θητεια κ πιανει κ αυτος που ναι μεσα αναλογως ποσο εχουν κανει... ισχυει κατι τετοιο; θα τρελαθω. ειμαι 2012 α ΕΣΣΟ μου μενουν 107 μερες για να απολυθω κ μετα εχω κανονισει ταξιδι ζωης στο εξωτερικο με τα παντα προκανονισμενα σας εκλιπαρω οποιος ξερει υπαρχει περιπτωση να υπηρετησουμε παραπανω εμεις της 318 ΕΣΣΟ ιανουαριου 2012?
Αύξηση θητείας (2012)
Εχω κοψει αναβολη να μπω σεπτεμβρη γιατι του χρονου τον ιουλιο εχω κανονισει μεταπτυχιακο. Αν το αυξησουν θα καταθεσω αγωγη κατα της ελληνικης βουλης και του υπουργειου αμυνης!
Αύξηση θητείας (2012)
λεωνιδαςκερκυρα έγραψε:Παιδια μολις μου ρθε μηνυμα στο κιν απο φιλο οτι αυξηθηκε η θητεια κ πιανει κ αυτος που ναι μεσα αναλογως ποσο εχουν κανει... Ισχυει κατι τετοιο; Θα τρελαθω. Ειμαι 2012 α ΕΣΣΟ μου μενουν 107 μερες για να απολυθω κ μετα εχω κανονισει ταξιδι ζωης στο εξωτερικο με τα παντα προκανονισμενα σας εκλιπαρω οποιος ξερει υπαρχει περιπτωση να υπηρετησουμε παραπανω εμεις της 318 ΕΣΣΟ ιανουαριου 2012;
Φιλε κατι επισημο δεν υπαρχει μεχρι στιγμης, απο οσο εψαξα στο νετ.Ναι συζητιεται αυξηση αλλα μεχρι εκει, αυτη την στιγμη που μιλαμε ισχυει το 9μηνο κανονικα...
Που ειναι ο φιλος σου και εμαθε τετοια πραγματα, μεσα στο υπουργειο εθνικης αμυνας;
Ραδιο αρβυλα...
317 Δ1 λελε 8ΚΣ.
Αύξηση θητείας (2012)
Ξέρω πως δεν παίζει αυτό που θα πω, αλλά με την αύξηση υπάρχει πιθανότητα ή η δυνατότητα οι 9μηνίτες απο το 2009 και έπειτα, να υπηρετήσουν τους 3 επιπλέον μήνες, όταν και αν εφαρμοστεί το 12μηνο;
Αύξηση θητείας (2012)
πολυ κακος κανονισες γιατι μπορει να φας κανα μηνα φυλακη ας πουμε και να απολυθεις αργοτερα απο το προβλεπομενο. Αλλωστε η θητεια επισημα ειναι 24 μηνες, οι 9 μηνες ειναι μια απλη υπουργικη αποφαση που μπορει να αυξηθει ή να μειωθει η διαρκεια κατα το δοκουν.αγριεμενος έγραψε:Εχω κοψει αναβολη να μπω σεπτεμβρη γιατι του χρονου τον ιουλιο εχω κανονισει μεταπτυχιακο. Αν το αυξησουν θα καταθεσω αγωγη κατα της ελληνικης βουλης και του υπουργειου αμυνης!
Αύξηση θητείας (2012)
Μην τρελαίνεσαι και μην ακούς κάθε μ... Ια που θα σου πει κάποιος. Κατ' αρχήν, έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές για αύξηση της θητείας και δεν την έχουμε δει ποτέ. Μόνο όταν ψηφιστεί ο νόμος θα γίνει. Και δεύτερον όσοι έχουν μπει πριν την αύξηση της θητείας δεν παίζει με τπτ να κάνουν παραπάνω. Η αύξηση πιάνει αυτούς που θα μπούνε ΜΕΤΑ απ' την ψήφιση του νόμου. Αυτά και μην τρελαίνεστε εσείς που είστε μέσα.
Αύξηση θητείας (2012)
ikarus260 έγραψε:Μην τρελαίνεσαι και μην ακούς κάθε μ... Ια που θα σου πει κάποιος. Κατ' αρχήν, έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές για αύξηση της θητείας και δεν την έχουμε δει ποτέ. Μόνο όταν ψηφιστεί ο νόμος θα γίνει. Και δεύτερον όσοι έχουν μπει πριν την αύξηση της θητείας δεν παίζει με τπτ να κάνουν παραπάνω. Η αύξηση πιάνει αυτούς που θα μπούνε ΜΕΤΑ απ' την ψήφιση του νόμου. Αυτά και μην τρελαίνεστε εσείς που είστε μέσα.
Έτσι ακριβώς...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης