Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

MPELLOS έγραψε:Η γνώμη μου ειναι, οτι η αύξηση θητείας ακούγετε χρόνια τώρα για να μπαίνουνε πιο νωρίς να κάνουν την θητεία τους. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτί, αν θα άλλαζε αυτό θα ήταν μείωσει της θητείας.

Το σωστό ειναι να μειωθεί η θητεία.

Και απ που κ ως που ξερεις εσυ τι ειναι το σωστο;
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
xristos1987
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από xristos1987 »

Σε λιγο θα βαρανε σκοπιες και οι αξιωματικοι και υπαρχουν ακομα ατομα που λενε για μειωση ελεος...

μια ερωτηση ξερει καποιος να μου πει ποτε μπαινει η καθε εσσο και ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω σε συγκεκριμενη εσσο;
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από lazaros13 »

Προσωπικα αδιαφορω φιλαρακι για το τι θα κανουν οι αξιωματικοι και τι οχι. Ενω το να κλεβουν 1 χρονο απο την ζωη του ελληνα πολιτη για να μειωσουν την ανεργια ειναι πλ δικαιο ετσι; Και για να μην κοροιδευομαστε, μονο σοβαρη εκπαιδευση δν γινεται στα στρατοπεδα. Ας μν γελιομαστε. Ειδικα οταν εισαι απο τις απειροελαχιστες χωρες στην ευρωπη που ο στρατος ειναι υποχρωτικος. Οσο για τις εσσο, αν θελεις να μπεις π. Χ με την β'εσσο κοψε την αναβολη σου με το που μπει η α εσσο. Δλδ θα κοψεις την αναβολη με το που μπει η προηγουμενη εσσο απο αυτην που θες να μπεις εσυ.
δημήτρης

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από δημήτρης »

Δηλαδή εμάς που μπαίνουμε μάιο μας πιάνει σίγουρρα η αύξηση λέτε; Τέλος πάντων μακάρι να μην αυξηθεί ποτέ... Δεν θέλω να καταργηθεί βέβαια όπως λένε μερικοί αλλά 9 μήνες θεωρώ ότι είναι αρκετοί... (απλώς η αποψή μου. Μη βαράτε μερικοί)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε παιδιά εάν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημο απο τους αρμόδιους φορείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιούς θα "πιάσει" η αύξηση και ποιούς όχι. Μην τρελένεστε ορισμένοι.
guest1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από guest1 »

Αύξηση δεν επρόκειτο να γίνει... Τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση... Εδώ κοντεύει να χρεοκοπήσει η χώρα και να μην καταβληθούν μισθοί και μιλάτε για αύξηση θητείας; Είμαστε στα όρια να ξεσπάσει γενική σύρραξη με την ελάττωση του κατώτατου μισθού λόγω απαιτήσεων ΔΝΤ και μόνο... Δεν νομίζω να θελήσει κανείς να λάβει τέτοια απόφαση... Εξάλλου ούτε καν ενδιαφέρει το ΔΝΤ κάτι τέτοιο αφού δεν έχει ανακοινώσει τίποτα περί του θέματος και το μόνο που κάνει η Ελλάδα είναι να ακολουθεί εντολές... Απλά η όλα παρα-φιλολογία της δήθεν αύξησης θητείας έχει επιδράσει θετικά και αυξήθηκαν οι εισακτέοι, κάτι που βολεύει τη στρατιωτικο-πολιτική ηγεσία.
275

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από 275 »

Μην αγχωνεστε για το ποτε και αν θα αλλαξει η θητεια παιδες. Δειτε ποτε σας βολευουν τα πραγματα να πατε φανταρακια και πατε. Οπου και να πατε ειναι το ιδο μονο το ονομα του στρατοπεδου αλλαζει ειτε εισαι στα ριζια ειτε εισαι στο γες. Πιστεψτε με και μην τρελενεστε... Οργανωστε ωραια την ζωουλα σας οσο πιο καλα μπορειτε κ γραψτε τους πολιτικους στα @@ σας.-275-
Νικόλας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Νικόλας »

Παρουσιάζομαι αρχες μαρτίου... Θα κανω 9 ή 12 μήνες;
:/
απαντηστε εαν ξέρετε στα ΣΙΓΟΥΡΑ... Είναι αναγκη... Σας ευχαριστώ.
:)
Snip3r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Snip3r »

Γιατι να κανεις 12 μηνες ρε παλικαρι;9 μηνες ειναι η θητεια.
cntrlgm

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από cntrlgm »

Νικόλας έγραψε:Παρουσιάζομαι αρχες μαρτίου... Θα κανω 9 ή 12 μήνες;
:/
απαντηστε εαν ξέρετε στα ΣΙΓΟΥΡΑ... Είναι αναγκη... Σας ευχαριστώ.
:)

9 μηνες
Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από frankos »

Τωρα που οι καλπες θα ερθουν σε 2 μηνες δεν πολυ πιστευω να την αυξησουν την θητεια αλλα ποτε δεν ξερεις
ψαράς

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ψαράς »

Παιδιά η θητεια έχει γίνει ήδη 12 μηνες (η πλήρης), εγώ είμαι μειωμένη και το έψαξα και θα κάνω 9 μηνες. Δείτε στην stratologia.gr στα έντυπα για μειωμένη θητεια, πουθενα δε γίνεται αναφορά για οκταμηνο μόνο για εννέα μήνα και εξάμηνο. Επίσης μπείτε στο http://www.army.gr/default.php?pname=ThitiaSt&la=1. Εδώ λέει ότι η θητεια είναι 12μηνη για όλους τους κλάδους..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έγινε ψάρακα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kosmas10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8