Παιδια απο μια μικρη ερευνα που εκανα (ΟΧΙ σε εφημεριδες και μπλογκς... ) εμαθα οτι ονως υπάρχει η συζητηση για την αυξηση της θητειας (θα μου πειτε σιγα το νεο ρε φιλε... ) Αλλά, αυτο γινεται αναμεσα στους στρατιωτικούς. Και για να γίνει θα πρέπει να περάσει απο την βουλή! Κάτι που δεν πολυπρολαβαίνουν διοτι την επόμενη βδομάδα έχουν το νεο πολυνομοσχέδιο και μετά θα έχουν την νεα δανειακη σύμβαση και το PSI... Ακομα και αν αυτο ψηφιστεί μέσα φλεβάρη ΔΕΝ θα πιάσει εμας που θα φεύγουμαι με την Α ΕΣΣΟ. Εν ολιγης την εχουμε γλιτώσει. Εκτος και αν ερθουν τα πανω κάτω αλλα χλωμοοο...
Ernest έγραψε:Παιδια απο μια μικρη ερευνα που εκανα (ΟΧΙ σε εφημεριδες και μπλογκς... ) εμαθα οτι ονως υπάρχει η συζητηση για την αυξηση της θητειας (θα μου πειτε σιγα το νεο ρε φιλε... ) Αλλά, αυτο γινεται αναμεσα στους στρατιωτικούς. Και για να γίνει θα πρέπει να περάσει απο την βουλή! Κάτι που δεν πολυπρολαβαίνουν διοτι την επόμενη βδομάδα έχουν το νεο πολυνομοσχέδιο και μετά θα έχουν την νεα δανειακη σύμβαση και το PSI... Ακομα και αν αυτο ψηφιστεί μέσα φλεβάρη ΔΕΝ θα πιάσει εμας που θα φεύγουμαι με την Α ΕΣΣΟ. Εν ολιγης την εχουμε γλιτώσει. Εκτος και αν ερθουν τα πανω κάτω αλλα χλωμοοο...
Ο Αβραμό το κόβω χλωμό να πάρει τόσο μεγάλο πολιτικό κόστος...
Παιδια απο την ερευνα που εχω κανει εγω, καθως μπαινω 30 ιανουαριου και με καιει το θεμα, οσοι μπουμε α εσσο δεν μας πιανει σιγουρα. Και για πολλους λογους. Ο 1 λογος ειναι οτι δεν συμφερει τον αβραμοπουλο να παρει μια τετοια αποφαση τετοια χρονικη στιγμη γτ χανει πολλους ψηφοφορους.2 τα προβληματα της κυβερνησης αυτη την στιγμη δν ειναι η αυξηση αλλα, αλλα προβληματα που καινε την ελλαδα. Αλλωστε ο αβραμοπουλος βγηκε και ειπε πως δεν θα παρει τετοια αποφαση τωρα και αφησε να εννοηθει πως θα γινει στο μελλον. Παντως το βρισκω αδικο και ασκοπο να αυξησουν την θητεια και ας μην πιασει την εσσο μου.
Σα δε ντρέπονται λέω εγώ. Κοιτάνε το πολιτικό συμφέρον και κάνουν κουμπότρυπες ενώ τα στρατόπεδα υπολειτουργούν! Περιμένουμε να δούμε προκοπή από αυτούς του προδότες...
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
kosmas10 έγραψε:Οκτώβριο του '13 οι εκλογές; Γιατί κάτι ακούγεται για μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Κ μετά θα δουν για πιθανή αύξηση
επειδη παρακολουθώ τα πολιτικα γεγονότα με την συμφωνια που ειχαν κανει θα επρεπε Ήδη να ειχε τελειωσει το PSI και το νεο δάνειο το οποιο δεν έγινε. Αφου στην αρχη ειχαν πει για φλεβάρη μετα πηγαν πριν το πάσχα και τώρα καποιοι στην βουλη και στο υπουργικο μαζευουν υπογραφές για να παράταση της θητειας παπαδήμου εως το τελος της 4ετιας Δλδ τον οκτ 13... Και αυτο γτ Μονο ο παπαδημος εχει το κυρος να κάνει οτι κανει και Εχει και καποιο αντικρισμαστο στο εξωτερικο. και μετα την προσωρινη του θητεια μπορεί να τον ξαναδουμε πρωθυπουργο... Τεσπα τα πολιτικα δν ειναι στο θεμα μας... Η θητεια παγώνει για ενα χρονικο διάστημα ειτε εχει ειτε δεν εχει πολιτικο κοστος... Αλλα καποια στιγμή θα γίνει μεσα στο 12!
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω σε περιπτωση που αυξηθεί η θητεία απο 9 σε 12 μήνες, αυτό επηρεάζει και τους ΔΕΑ; Δηλαδή θα γίνει και εκεί από 14 μήνες 17; Ευχαριστω.
Η γνώμη μου ειναι, οτι η αύξηση θητείας ακούγετε χρόνια τώρα για να μπαίνουνε πιο νωρίς να κάνουν την θητεία τους. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτί, αν θα άλλαζε αυτό θα ήταν μείωσει της θητείας.