Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Ernest »

myrmidonas έγραψε:Φιλε δεν το κανουν ακομα γιατι περιμενουν να ληξει η διορια της ΕΣΣΟ μεχρι το φεφρουαριο. Θα δεις θα πανε σε εκλογες και μετα θα τσιμπησουμε ολοι 12μηνο και παραπανω και μη σου πω και υποχρεωτικη στρατευση στα 18 για να γλιτωσουν τις αναβολες.

εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι πλέον πρώτα τα παιδια θα πηγαίνουν στρατό και μετά στις σχολές τους.
κριμα που δεν ετσι και για μας.
andreas

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από andreas »

Ειμαι 2,5 μηνες μεσα, αν μ πουν οτι κανω εστω κ μια μερα παραπανω θα φουνταρω
ΠΟΛΙΤΗΣ

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Να κανω μια ερωτηση που ειχα παντα απορια.συγγνωμη αν ειναι χαζη (αλλωστε διαβασα και αλλα πολλα χαζα παραπανω.)

αν αντι για αυξηση θητειας εμενε στους 9 η ακομα κ μειωνονταν 1-2 μηνες αλλα ομως εμπαινε καθε μηνα μια νεα ΕΣΣΟ κ παλι με αυτο τον τροπο δε θα ειχαμε (μετα τον 1ο μηνα φυσικα λογω του κεντρου που θα πηγαιναν παραμεθωριο) αρκετο προσωπικο μονιμως; Καθε μηνα δηλαδη; Θα υπηρχε παντα πληρωση. Η οχι. Τι λετε ;

Ιωνας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Ιωνας »

Παλι σας εφτιαξα ρε ψαρακες, πηρα τον αβραμοπουλο και χεστηκε επανω του.

Οσο για την αποψη μου γιαν την θητεια πιστευω 9 μηνο ειναι το σωστο.

Ας κλεισουν τα στρατοπαιδα στην αθηνα και να τους στειλουν ολους επαρχια και να ληξει το θεμα.

καναν και κομμα οι αποστρατοι που μονο να βυσματωνουν ξερουν να σωσουν την χωρα...

ΕΛΛΗΝΑΣ

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΣ »

Greek_Army έγραψε:
Eλληνας έγραψε:Αν τελικα αυξηθει η θητεια, υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρουν Π. Ν. Συγκεκριμενα ΜΥΚ.Ξερεις κανεις κατι; Ρωταω γιατι λογικα τοσο κοσμο πρεπει καπως να τον αξιοποιησει.

Φυσικά και όχι

Εισαι σιγουρος;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nassos »

Όταν ΘΑ ξαναγίνει 18μηνο+ τότε ΙΣΩΣ ξαναπάρουν εφέδρους στη ΔΥΚ.
Eλληνας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Eλληνας »

EΥχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Vessty »

Nassos έγραψε:Όταν ΘΑ ξαναγίνει 18μηνο+ τότε ΙΣΩΣ ξαναπάρουν εφέδρους στη ΔΥΚ.
Χωρις προσληψεις ΕΠ. ΟΠ και αν παει η θητεια στο 14μηνο σιγουρα θα περνουν εφεδρους στη ΜΥΚ γιατι δεν θα υπαρχουν ατομα να καλυψουν τις αναγκες.
Nick

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nick »

Ειμαι φανταρος Αυτη την στιγμη. Δ2 2011 ΕΣΣΟ. Αν δεν το δω με τα ματια μου οτι η θητεια αυξηθηκε δεν πιστευω τιποτα.

Ακουω απο πολλους οτι θα γινει μετα τις εκλογες... Ειστε σιγουροι οτι θα εχουμε εκλογες αμεσα; Γιατι απο οτι εχω μαθει η κυβερνησηη αυτη μπορει να διαφημιζεται ως μεταβατικη αλλα μαλλον θα μεινει συνολικα για καναν χρονο...

12 μηνος στρατος και εκπαιδευση. Γελαω και μονο που το ακουω...1 μηνα βασικη 1 μηνα ειδικοτητα 1 μηνα ΣΠΕΝ, ΠΕΝ και 3 μηνες παραμεθωριο για σκοπιες (6μ θητεια, υποχρεωτικη στρατευση στα 18 και κλεισιμο ολων των στρατοπεδων που δεν "χρειαζονται"... ΚΑποια μετρα που θα επρεπε να παρουν αμεσα... ΑΛλα...

myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από myrmidonas »

Αν μαθει κανεις τιποτα για υποχρεωτικη στρατευση στα 18 ενημερωστε με παιδια γιατι με καιει αμεσσα!
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Palioseira »

myrmidonas έγραψε:Αν μαθει κανεις τιποτα για υποχρεωτικη στρατευση στα 18 ενημερωστε με παιδια γιατι με καιει αμεσσα!

Πολυ δυσκολο το βλεπω αν και για μενα καλο θα ηταν ο καθενας να πηγαινει οσο πιο νωρις μπορει φανταρος.
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Εγω παιδια πιστευω πως ολοι επρεπε υπαρχει δεν υπαρχει νομος να μπαινουμε στρατο αμεσως μετα το λυκειο ωστε να ειμαστε μετα ελευθεροι αφου απολυθουμε να ασχολειθουμε σοβαρα με τις σπουδες μας και την εργασια μας χωρις να τα διακοψουμε...
myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από myrmidonas »

Συμφωνω μαζι σου ρε φιλε. Το καλυτερο θα ηταν αυτο. Αν γινει κατι τετοιο εγω που ειμαι 18 με πιανει;
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

Παιδιά κι εγώ 28 και κάτι που είμαι, μετά από 10 χρόνια σπουδών θα μπω μέσα, τείνω να συμφωνήσω μαζί σας και να θεωρώ ως βέλτιστη την κατάταξη στα 19... Όχι μόνο γιατί μετά θα είσαι απερίσπαστος αλλά γιατί θα πήξει το μυαλό (με την καλή έννοια... ) και πιστεύω να αποφασίζεις με άλλα κριτήρια... Αυτό το είδα π. Χ στο Πανεπιστήμιο με τους Κύπριους οι οποίοι ήταν και είναι πάντα πιο συνειδητοποιημένοι φοιτητέςκαι τελείωνουν (το 90%) στην ώρα τους... Η κατάταξη στα 19 -θέλω να- πιστεύω να λειτουργήσει αποτρεπτικά και για τη βυσματοκρατία (θα γίνεται πιο ενδελεχής έλεγχος αφού θα αφορά κάποιες δεκάδες χιλιάδες κόσμο) ...

Αλλά αυτό να συνδεθεί άμεσα με πιο σύγχρονη εκπαίδευση (μαχιμότητα) ...
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Εννοείται παιδιά ότι έτσι κι αλλιώς η εκπαίδευση των στρατευσίμων πρέπει να γίνει πιο σοβαρή είτε ο φαντάρος είναι 18 είτε 25 είτε 50...
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες