Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
commando96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από commando96 »

Λοιπόν παιδιά η θητεία θα αυξηθεί και πρέπει να μας αρέσει αυτό.

Οι λόγοι :
  • Μεγαλύτερη στρατιωτική εμπειρία.
  • Περισσότερο προσωπικό.
Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη θητεία γιατι ενώ οι τούρκοι εχουν σχεδόν 400.000 φαντάρους εμείς έχουμε 80.000 φαντάρους

EL_ οχι και δυστυχώς που θα αυξηθεί

Άβαταρ μέλους
El_
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από El_ »

commando96 έγραψε:Λοιπόν παιδιά η θητεία θα αυξηθεί και πρέπει να μας αρέσει αυτό.

Οι λόγοι :
  • Περισσότερο προσωπικό.
Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη θητεία γιατι ενώ οι τούρκοι εχουν σχεδόν 400.000 φαντάρους εμείς έχουμε 80.000 φαντάρους

Για μενα προσωπικα Για τη ζωη μου, και για αρκετους αλλους πιστευω ειναι δυστυχώς. Ειναι καθαρα υποκειμενικο τι λέει ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Palioseira »

El_ έγραψε:
commando96 έγραψε:Λοιπόν παιδιά η θητεία θα αυξηθεί και πρέπει να μας αρέσει αυτό.

Οι λόγοι :
  • Περισσότερο προσωπικό.

Για μενα προσωπικα Για τη ζωη μου, και για αρκετους αλλους πιστευω ειναι δυστυχώς. Ειναι καθαρα υποκειμενικο τι λέει ο καθένας.

Μηπως ξερεις ποσο στοιχιζε σε μια οικογενεια ενας φανταρος σε μηνιαια βαση;

Μην μου πεις οτι τα παρεχει ολα ο Στρατος γιατι θα ειναι... Ανεκδοτο. Εχω γιο σε παραμεθοριο και ξερω.

RTech

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από RTech »

Μόνο όποιος δεν έχει τίποτα καλύτερο ή σημαντικότερο να κάνει στη ζωή του (κοινώς, αν έχει χρόνο "για πέταμα") χαίρεται για την ενδεχόμενη αύξηση της θητείας.

Ή αν είναι μόνιμος και γουστάρει να έχει υπηρετικό προσωπικό για να διατάζει.
Hlias...
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Hlias... »

Η θητεια απο οτι μου εχει μεταφερθει θα αυξηθει αμεσως μετα τις εκλογες. Η πηγη μου βεβαια ειναι μεσα απο το ΓΕΣ και μπορει να ειναι ευσεβεις ποθοι, γιατι οι συγκυριες δν ειναι και ευνοικες για τα 2 μεγαλα κομματα να προχωρησουν σε αυτο και η αποφαση στο τελος θα ειναι πολιτικη.

Περα απο το πολιτικο κοστος υπαρχει και η ξεκαθαρη εντολη της Τροικας για κλεισιμο στρατοπεδων, τωρα εμεις αντι να κλεισουμε στρατοπεδα θα πληρωνουμε και παραπανω τους φανταρους.

Τεσπα απαραδεκτη ενδεχομενη αυξηση της θητειας, να μην το συζηταμε και πολυ, οι γονεις μου εχουν δεχθει μειωσεις σχεδον του 50/100 στους μισθους τους, εχουν δανειο και εγω δουλευω απο τα 18 για να μην τους επιβαρυνω και σπουδαζω παραλληλα και τωρα που θα μπω θα πρεπει να με συντηρουν εκτος αν νομιζει κανεις οτι ζει ανθρωπος με 0,27 λεπτα την ημερα...

Απο καθε αποψη εντελως παραλογη αυξηση της θητειας, ειδικα την δεδομενη χρονικη περιοδο.

Επισης, χωρις να θελω να γινω εριστικος οποιος θεωρει οτι σοβαρη εκπαιδευση ειναι το γοπινγκ και οι τουαλετες, οπως επισης οτι εν ετη 2012, ο πολεμος γινεται με στρατιωτες πρεπει να σταματησει να βλεπει τους 300.

Συγγνωμη για το υφος μου αλλα τα βαζω κατω τα ξαναβαζω και δν μπορω να δω πως θα βγαλω θητεια με τα πενιχρα οικονομικα μου.
Άβαταρ μέλους
commando96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από commando96 »

Εγω δεν είπα οτι γινεται σοβαρη εκπαίδευση και οτι σε πολεμο ολοι θα είναι ατρόμητοι.

Σε αυτη τη χώρα πρέπει να αλλαξουν πάρα πολλα

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αύξηση θητείας (2012)

Hlias... έγραψε:Η θητεια απο οτι μου εχει μεταφερθει θα αυξηθει αμεσως μετα τις εκλογες. Η πηγη μου βεβαια ειναι μεσα απο το ΓΕΣ και μπορει να ειναι ευσεβεις ποθοι, γιατι οι συγκυριες δν ειναι και ευνοικες για τα 2 μεγαλα κομματα να προχωρησουν σε αυτο και η αποφαση στο τελος θα ειναι πολιτικη.

Περα απο το πολιτικο κοστος υπαρχει και η ξεκαθαρη εντολη της Τροικας για κλεισιμο στρατοπεδων, τωρα εμεις αντι να κλεισουμε στρατοπεδα θα πληρωνουμε και παραπανω τους φανταρους.

Τεσπα απαραδεκτη ενδεχομενη αυξηση της θητειας, να μην το συζηταμε και πολυ, οι γονεις μου εχουν δεχθει μειωσεις σχεδον του 50/100 στους μισθους τους, εχουν δανειο και εγω δουλευω απο τα 18 για να μην τους επιβαρυνω και σπουδαζω παραλληλα και τωρα που θα μπω θα πρεπει να με συντηρουν εκτος αν νομιζει κανεις οτι ζει ανθρωπος με 0,27 λεπτα την ημερα...

Απο καθε αποψη εντελως παραλογη αυξηση της θητειας, ειδικα την δεδομενη χρονικη περιοδο.

Επισης, χωρις να θελω να γινω εριστικος οποιος θεωρει οτι σοβαρη εκπαιδευση ειναι το γοπινγκ και οι τουαλετες, οπως επισης οτι εν ετη 2012, ο πολεμος γινεται με στρατιωτες πρεπει να σταματησει να βλεπει τους 300.

Συγγνωμη για το υφος μου αλλα τα βαζω κατω τα ξαναβαζω και δν μπορω να δω πως θα βγαλω θητεια με τα πενιχρα οικονομικα μου.

Χαιρομαι που μπορω να συμφωνησω απολυτως !

Hlias...
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Hlias... »

Ε ας αλλαξουν πρωτα τα σημαντικα και αν δουμε οτι ειναι απαραιτητη η αυξηση της θητειας μετα ας αυξηθει, που θεωρω οτι δν ειναι. Πιο πολυ ειναι για να ξεκινανε οι Ελληνες φανταροι τα τουρνε στην επαρχεια για να συντηρει η μεση οικογενεια, που ξαναλεω δεχεται ανελεητη επιθεση στα εισοδηματα της, τα σουβλατζιδικα και τις καφετηριες παρα για εκπαιδευση.

Γιατι παιδια μικρομεσαιων οικογενειων τρωνε το λουκι οι προνομιουχοι πηγαινουν στο ναυτικο μουσειο και βαζουν μεσα και την καθε Τζουλια.

Κανονικα ο στρατος επρεπε να ειναι 6 μηνες ολοι ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με μια συγκεκριμενη ειδικοτητα ο καθενας και συγκεκριμενη εκπαιδευση και σε στρατοπεδα της παραμεθωριου αποκλειστικα.
Και καθε 3 χρονια 1 μηνα μετεκπαιδευση στα καινουρια μεσα, μεχρι τα 35.

Εκει ναι θα μιλαγαμε για αλλο στρατο.
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αύξηση θητείας (2012)

Hlias... έγραψε:Και καθε 3 χρονια 1 μηνα μετεκπαιδευση στα καινουρια μεσα, μεχρι τα 35.

Εκει ναι θα μιλαγαμε για αλλο στρατο.

Οπου και αν υπαρχουν νεα οπλα γιατι το G3/A3 και Α4 Παραλιγο να το προλαβω εγω το 1984 που απολυθηκα

GRS80

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

"Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας ο κ. Σπηλιώπουλος εκτίμησε πως αυτή θα αυξηθεί κατά τρείς περίπου μήνες εντός του 2012, ενώ ο ακριβής χρόνος θα ανακοινωθεί έπειτα και από την ολοκλήρωση των μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα αρμόδια επιτελεία. Ως αιτία πάντως για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, ο υφυπουργός ανέφερε, τόσο την μη πρόσληψη στρατιωτών πενταετούς υποχρέωσης όσο και την αναγκαιότητα επάνδρωσης των μονάδων που σήμερα παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις. "

πηγή:http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/topikes-eidiseis/kozani/42189-------2012.html
RTech

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από RTech »

Και στον αντίποδα η Ημερησία γράφει σήμερα (δια χειρός Βερύκιου) ότι ο Αβραμόπουλος δέχεται εισηγήσεις από τους συμβούλους του να μην πάει σε αύξηση της θητείας - τουλάχιστον όχι άμεσα - αλλά σε κάποια μέτρα του στυλ περιορισμός τοποθετήσεων σε αστικά κέντρα κ. Τ. Λ.

Το θέμα είναι ότι το "εντός του 2012" μπορεί να σημαίνει τα πάντα (π. Χ. Άμεσα, σε έναν μήνα, μετά τις εκλογές, κ. Τ. Λ.).

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112794259

λεμ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από λεμ »

Η επερχομενη αυξηση θητειας απ οτι εχω καταλαβει ειναι πλεον οριστικη. Εκτος απο εκεινους που στρατολογουνται απο το νεο ετος, ισχυει και γι αυτους που παρουσιαστηκαν οκτωβριο η νοεμβριο πχ;
Γιαννης13

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Γιαννης13 »

Κατα μεγαλο ποσοστο ειναι οριστικη. Αυτο θα εξαρτηθει απο την κυβερνηση και πιστευω αυτο θα ισχυσει μετα απο τις εκλογες καθως αυτη τη στιγμη η κυβερνηση ειναι μεταβατικη.οχι δεν θα επηρεασει τους υπαρχοντες στρατευσιμους...

ΤΑΣΟΣ

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Καλησπερα παιδια. Μπαινω 30\1\2012 νεα περαμο. Θελω να υπηρετησω ΥΕΑ. Η κανονικη θητεια ειναι 9μηνο ακομη; Δηλαδη θα κανω 14 μηνες η πηγε 12 και θα κανω 17?
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 38

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από yandr »

Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες