Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
RTech

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από RTech »

Αυτό που λες για τον προγραμματισμό είναι πολύ σωστό. Ξέρω άτομα που αν γίνει η οποιαδήποτε αύξηση απλώς δεν θα καταταγούν γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν το μέλλον τους. Θα την κάνουνγια έξω έναν χρόνο νωρίτερα.
289 ΛΕΛΕ

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από 289 ΛΕΛΕ »

618 Μ/Κ ΤΠ πλατης εβρου. Το σκληροτερο στρατοπεδο.

2-3 χρονια γινεται να παει. Μπας κ γινετε λιγο ανδρες κακομαθημενα παιδακια φοβισμενα που εχετε αγχωθει για 3 μηνες παραπανω. Ρωτηστε κ αλλους πιο παλιουσ... Ολα ετοιμα τα εχετε πλεον.

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Palioseira »

289 ΛΕΛΕ έγραψε:618 Μ/Κ ΤΠ πλατης εβρου. Το σκληροτερο στρατοπεδο.

2-3 χρονια γινεται να παει. Μπας κ γινετε λιγο ανδρες κακομαθημενα παιδακια φοβισμενα που εχετε αγχωθει για 3 μηνες παραπανω. Ρωτηστε κ αλλους πιο παλιουσ... Ολα ετοιμα τα εχετε πλεον.

Υπηρετησα 22 μηνες αρα ειμαι... Σχετικα παλιος αλλα Ο χρονος δεν εχει μεγαλη σημασια για μενα... Αυτο που παιρνει καποιος απο το Στραο ειναι σημαντκο αλλα δεν εξαρταται απο τον χρονο που τωρα ειναι πιο πιεστικος απο παλια. Μια 6μηνη αλλα σοβαρη εκπαιδευση νομιζω θα ηταν αρκετη... Οσο για το μακρυ μηκος συνορων που πραγματι ειναι μακρυ δεν νομιζω οτι το φυλανε οι φανταροι που ειναι στις σκοπιες...

Μαριος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Μαριος »

@ 289LELE :

Ναι η αλήθεια είναι οτί περίμενα από το στρατό για να γίνω άντρας και από εσένα να μου κάνεις την υπόδειξη, παρόλο που πρέπει να είσαι το υπόδειγμα του άντρακλα μιας και έκανες και παραπάνω χρόνια θητεία Έχει πολύ σπουδαίο λόγο ύπαρξης ο στρατός. Σε μαθαίνουν να βαράς σκοπιά, προσοχή, να υπακούς σε ανώτερους ακόμα και εάν αυτά που σε προστάζουν δεν είναι λογικά πράγματα, ούτε έχουν νόημα. Μαθαίνεις να είσαι ένα υπάκουο άβουλο ων που κάνει αυτό που του Υποδεικνύουν δίχως αντίρρηση ή δικαίωμα γνώμης. Επίσης μπορείς να δεις οτί ούτε σε αυτό το μέρος επικρατεί δικαιοσύνη και δεν αντιμετωπίζονται όλοι επί ίσης όροις.

Τι άνανδρος που είμαι για να σκέπτομαι πόσο άδικα θα χάσω το χρόνο μου στο στρατό και δεν θέλω να αυξηθεί η θητεία. Πραγματικά θα πρεπε λυπάμαι τον εαυτό μου

ιωνας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ιωνας »

Υπαρχει πιθανοτητα η ΕΣΣΟ του Φεβρουαριου να κανει 12 μηνο?
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 38

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από yandr »

Αποκλείεται...
ψαρακας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ψαρακας »

Εισαι συγουρος; Μακαρι να μην κανουμε 12 μηνο!
Άβαταρ μέλους
Old_Trafford
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Old_Trafford »

Yandr, γιατί αποκλείεται;
Άβαταρ μέλους
bauhaus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από bauhaus »

Τελικα οι του φλεβαρη 10μηνο θα κανετε ΑΝ γινει τελικα αυξηση.

318 Α ΕΣΣΟ 2012

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από 318 Α ΕΣΣΟ 2012 »

bauhaus έγραψε:Τελικα οι του φλεβαρη 10μηνο θα κανετε ΑΝ γινει τελικα αυξηση.

εχει βγει καποια σχετικη ανακηνωση δηλαδη;
Απόστολος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Απόστολος »

Παιδιά Καλησπέρα,

Αναφορικά με την αύξηση της θητείας τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα δεν έχουν κανένα υποθετικό χαρακτήρα όπως μέχρι πρότινος, αλλά όλα παρουσιάζουν δεδομένη την αύξηση της θητείας τον Ιανουάριο. Το μόνο που υπάρχει μετέωρο είναι πόσο θα υπηρετήσουμε εμείς που κατατασσόμαστε με την Α' ΕΣΣΟ 2012. Θα κάνουμε εννιάμηνο (δύσκολο κατ'εμέ), κάποια μεταβατική θητεία (10μηνο) ή κανονικά 12μηνο (το πιο πιθανό). Πάντως με δεδομένη την αύξηση της θητείας σχεδόν λίγες μέρες πριν μπούμε, το θεωρώ «άδικο» να μάθουμε πως θα κάνουμε τρεις μήνες παραπάνω ελάχιστες μέρες προτού μπούμε. Μακάρι να 'μαστε η τελευταία σειρά του εννιάμηνου ή κάποια μεταβατική σειρά γιατί πολλοί κόψαμε την αναβολή από τέλη Αυγούστου με πρόγραμμα να απολυθούμε τέλη Οκτωβρη. Ίδομεν.

Ψάρι

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Ψάρι »

Και εγώ μπαίνω Α ΕΣΣΟ του 2012. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη τίποτα επίσημο για αύξηση. Επίσης, νομίζω ότι ότι ισχύσει θα είναι από την Β ΕΣΣΟ, καθώς η Α ΕΣΣΟ 2012 θεωρείται ως παρούσα ΕΣΣΟ και έχουν κληθεί να υπηρετήσουν οι φαντάροι. Ότι ισχύει θα είναι από την επόμενη. Όχι βέβαια ότι δεν προβληματίζομαι. Αλλά δεδομένου ότι μες στην άνοιξη θα παίξουν εκλογές, ε δύσκολο να αυξηθεί τώρα.
naios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από naios »

Τελικά θα αυξηθεί η θητεία;

Ψηφίστηκε τίποτα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nassos »

Τίποτα επίσημο προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
El_
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από El_ »

Η θητεία θα αυξηθεί 100% δυστυχώς. Το μονο που μένει να μαθουμε είναι αν θα ψηφιστεί εντός Ιανουαρίου οποτε και εμεις με την Α ΕΣΣΟ θα κάνουμε 12μηνο, ή αν θα ψηφιστει Φλεβάρη Μάρτη οπότε πάμε για 10μηνο λογικά. Είναι απο έγκυρη πηγή μακαρι να βγω ψεύτης παρόλαυτα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες