Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
HELLENIC ARMY POWER
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από HELLENIC ARMY POWER »

εΛα ηρθα και εγω τωρα ειδα το θεμα και ειναι φλεγων... Σ. Σ. Ε - ελλας

Εννοω οτι και εγω υποψηφιος ειμαι
Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Παρούσα και εγώ! Που θα δηλώσετε; Εγώ όπλα
Άβαταρ μέλους
Titis

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Titis »

Οπλααααα!
HELLENIC ARMY POWER
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από HELLENIC ARMY POWER »

Εννοειται οπλα και μετα ειδικες δυναμεισ
Νικολέτα

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

HELLENIC ARMY POWER έγραψε:Εννοειται οπλα και μετα ειδικες δυναμεισ
Φυσικά φίλε μου! Μακάρι να τα πάμε καλά πρώτα ο Θεός

ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ΧάρηςΣΣΕ »

Καλησπέρα παιδιά... Εγώ θα δηλώσω όπλα, εκτός απροόπτου (αν γράψω λίγο καλύτερα από ότι υπολογίζω δηλαδή, θα δηλώσω σώματα), αλλά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για το όπλο ή σώμα που θα ήθελα να καταταγώ μετά... Το μόνο που θέλω είναι να φοιτήσω επιτυχώς στην πιο ένδοξη και ιστορική στρατιωτική σχολή που υπήρξε και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Πώς πάνε τα διαβάσματα παιδιά; Αντέχουμε; Τα καταφέρνουμε; Εγώ, μέχρι στιγμής, ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!
ar93

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Αχ φίλε lock σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εγώ ειμαι 18 χρονών, έδωσα πανελλήνιες το 2011 (πριν απο λίγους μήνες) κι έχασα την ευελπίδων (που ήταν όνειρο για εμένα) λόγω της σφαίρας... Τα μόρια που έβγαλα ήταν αρκετά πάνω απο τη φετινή βάση της σχολής και η σχολή που είμαι τώρα είναι απο τις καλύτερες (οκ αυτο είναι και λίγο υποκειμενικό), όμως ήδη μετανιώνω που δεν προσπάθησα ακόμα περισσότερο για να περάσω! Βλέπω την προχειρότητα, τα κομματόσκυλα πάντου και γενικά το κλίμα (που όλοι ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο παρά την σχολή) και προσπαθώ να βρω μια λύση... Εσείς εδώ στο forum τι προτείνετε να κάνω; Το 10% καταργήθηκε, που σημαίνει οτι για να μπω στην ευελπίδων πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις, όμως και αυτό είναι ανέφικτο, αφου δεν γίνεται να επιβαρύνω (με έξοδα) τους γονείς μου, γιατι πήγα καλά στις περσινές εξετάσεις... Πραγματικά τον τελευταίο καιρό δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο! Πείτε μου κι εσείς... Υπάρχει κάποια εναλλακτική για να μπω; Κάποιο παραθυράκι (νόμιμο εννοώ);Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ. Γ Μην σχολιάσετε για την σφαίρα, είμαι κοπέλα και μου ήταν πολύ πιο δύσκολο απο οτι στα αγόρια!

ar93

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Κι έτσι να συνεχίσεις Χάρη και οι υπόλοιποι εννοείται! Μην τα παρατήσετε, μην απογοητευτείτε με τίποτα και συνεχίστε να προσπαθείτε για ότι καλύτερο μπορείτε... Μην ξεχνάτε ότι τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα, οπότε μετά τα Χριστούγεννα βάλτε τα δυνατά σας και του χρόνου τέτοιο καιρό θα τα λέτε στη σχολή! ... Και ίσως είμαι κι εγώ εκεί...
Νικολέτα

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Ρε παιδιά, παίρνουμε μόρια από τα αθλήματα;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από diplomaths »

Από τα αθλήματα δεν παίρνοται μόριαΑυτό γίνεται για ΤΕΦΑΑ. Στα αθλήματα στις προκαταρκτικές εξετάσεις για στρατιωτικές σχολές, υπάρχει ένα όριο σε κάθε άθλημα, και πρέπει να το περάσεις σε όλα.

Επίσης αυτό δεν είναι το κατάλληλο θέμα. Υπάρχει άλλο για τα αθλήματα και τις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Στη κοπέλα παραπάνω που έδωσε πέρσυ πανελλήνιες, προτείνω να διαβάσει μόνη της μέχρι γενάρη-φλεβάρη, και μετά σε κάποιο φροντηστίριο κλπΑρκεί να της αρέσει πολυ και να το θέλει

ar93

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

diplomaths εννοείται πως μου αρέσει πολύ η σχολή, αλλιώς θα ήμουν (υπέρ) ευχαριστημένη με τη σχολή που είμαι τώρα, αφού όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι πολύ καλή... Όμως το να κάνω φροντιστήριο και φέτος είναι πολύ δύσκολο! Δεν μπορώ να πω στους γονείς μου ότι πέρα από το ενοίκιο που πληρώνουν για να σπουδάζω και τα λεφτά που μου δίνουν θέλω άλλο ένα πεντακοσάρι για φροντιστήρια! Ειδικά αφού πήγα καλά στις περσινές εξετάσεις (18.165 έβγαλα) ... Οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... Υπάρχει καμία περίπτωση να ισχύσει ακόμα φέτος το 10%; Εξάλλου η κατάργησή του ήταν άδικη, αφού οι μαθητές που τελείωσαν σχολείο το 2011 διεκδικήσαμε το 90% των φετινών θέσεων και πέρα από αυτό η κατάργηση ανακοινώθηκε Απρίλιο, που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε εμάς, αλλά στους επόμενους υποψήφιους φοιτητές! Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την απάντηση κι έχω να πω ένα πράγμα... ''Ελλάς το μεγαλείο σου! "... Μας στερούν τα όνειρά μας για 20 πόντους κάτω από το όριο και περνάνε τον κάθε κεφτέ (sorry κιόλας) μόνο και μόνο επειδή έχει βύσμα!(μιλάω για συγκεκριμένη περίπτωση)
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από karabill »

ar93 αν το θελεις πραγματικα μπορεις να ακολουθησεις αυτο που θα σου πω. Να φυγεις απο το σπιτι. Να παρατησεις την σχολη σου για ενα χρονο και να μπεις στην διαδικασια των πανελληνιων ξανα. Πιστευω δεν θα σου φανει δυσκολο παρ ολου που κοντευουμε χριστουγεννα. Εισαι αποφοιτος εχεις ατελειωτο χρονο και για διαβασμα και για ολα. Στα λεω αυτα γιατι κ εγω αποφοιτος ειμαι. Και μπαινω στην ιδια διαδικασια γιατι ειμαι στην φαση ή στρατος ή τιποτα... Το εχω σκευτει πολυ καλα γι αυτο που θελω να κανω ειμαι αποφασισμενος γι αυτο και δνω και δευτερ φορα αλλιως θα το αφηνα να παει στην ευχη του θεου... Εγω δεν περασα ομως σε στρατ σχολη λογο μοριων και οχι αθληματων. Και για τ αθληματα ξεκινατα απο τωρα και μην χανεις χρονο για να μην αγωθεις και γι αυτα ;)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Και έτσι όπως σωστά λέει ο karabill, δεν θα έχεις και το ενοίκιο για να είσαι στη σχολή
ar93

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Σίγουρα θα σκεφτώ σοβαρά όσα είπατε... :)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης