Επανέκδοση άδειας οδηγήσεως

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Palioseira »

Πραπλευρες απωλειες που λενε...

Με το που παρουσιαστηκε ο γιος μου προχθες εχασε την αδεια οδηγησης που ειχε μαζι του με δικη μου προτροπη.
Οταν εδιναν στοιχεια κλπ την ειχε μαζι του απο οτι μου ειπε.
Πιστευω οτι μεχρι αυριο αν την βρει καποιος θα την παρεδωσε σε αξιωματικο και αν τον βρουν στα pc του κεντρου θα του την δωσουν.
Αν ομως δεν βρεθει πρεπει να γινει δηλωση απωλειας σε αστυνομικο τμημα απο τοι διαβασα και μετα η διαδικασια.
Τωρα ομως μπορει αυτο να γινει σε Τμημα ή μηπως πρεπει να το δηλωσει στην Στρατονομια για να παρει σχετικη βεβαιωσση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η απώλεια της άδειας οδήγησης, σύμφωνα με τις στατιστικές, είναι ένα φαινόμενο το οποίο απαντάται συχνά άρα ενδέχεται να σας απασχολήσει. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επανέκδοσή της απαιτείται από εσάς η προσκόμιση των παρακάτω εγγράφων και δικαιολογητικών σε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αφού βεβαίως έχετε δηλώσει την κλοπή ή την απώλεια σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τα έγγραφα που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:

1. Ταυτότητα ή διαβατήριο. Για τους αλλοδαπούς επιβάλλεται και η προσκόμιση της άδειας παραμονής.

2. Διπλότυπο αξίας 9 ευρώ ή παράβολο χαρτοσήμου αξίας 9 ευρώ από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ. Ο. Υ.)

3. Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα, αξίας 30 ευρώ, αν πρόκειται για την πρώτη απώλεια ή κλοπή, ενώ αν συμβεί δεύτερη φορά τότε το παράβολο αυξάνεται στα 60 ευρώ. Θυμηθείτε λοιπόν ότι κάθε επιπλέον επανέκδοση επιβαρύνει το προβλεπόμενο ποσό κατά 30 ευρώ.

4. Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα, αξίας 30 ευρώ για την εκτύπωση της νέας άδειας οδήγησης.

5. Μια έγχρωμη φωτογραφία, τύπου διαβατηρίου.

6. Βεβαίωση απώλειας ή κλοπής από Αστυνομικό Τμήμα.

7. Χάρτινο φάκελο με λάστιχα, για την αρχειοθέτηση των εγγράφων.

Στα παράδοξα της διαδικασίας θα πρέπει να υπολογίζετε ότι αν η απώλεια της άδειας οδήγησης οφείλεται σε διάρρηξη του οχήματος, τότε δεν υποχρεούστε να καταβάλετε το παράβολο. Στην περίπτωση όμως που έχει προέλθει από ληστεία ή κλοπή εκτός αυτοκινήτου, τα παράβολα καταβάλλονται κανονικά.

Συνεπώς, το συνολικό κόστος της απώλειας της άδειας οδήγησής σας είναι ανά περίπτωση:

Κόστος επανέκδοσης στην περίπτωση 1ης απώλειας ή κλοπήςΚόστος επανέκδοσης στην περίπτωση 2ης απώλειαςΚόστος επανέκδοσης για απώλεια έπειτα από διάρρηξη? 69? 99? 39

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τα διαβασα και αλλου αυτα αλλα για το

6. Βεβαίωση απώλειας ή κλοπής από Αστυνομικό Τμήμα Γινεται τωρα που ειναι φανταρος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν νομίζω να αφορά τον στρατό η απώλεια άδειας...

Η στρατονομία θα ασχοληθεί για δικά της θέματα, πχ απώλεια στρατιωτικής ταυτότητας.

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ευχαριστω. Επειδη η απωλεια εγινε σε Στρατοπεδο εχω αμφιβολιες. Εκτος και δηλωσει αλλο χωρο απωλειας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης