Όριο ύψους για Στρατιωτικές Σχολές (2012)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

makis έγραψε:Τι ειναι το 251; Θα με μετρησουν στη συδ η στην αθηνα; Υπαρχει περιπτωση να με βγαλουν 1.69 και να με περασουν;

φίλε μου από χτες σου λέμε ότι αν δεν είσαι 1.70 θα σε κόψουν, το 251 είναι το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και από αυτά που σου έγραψε ο φίλος από πάνω η υψομέτρηση θα γίνει εκεί

Agiorgitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Agiorgitis »

Μάκη κάνε αυτά που σου είπα. Ο σκοπός στην υψομέτρηση είναι να σε γράψουν τουλάχιστο 1.70,0. Αν δεν γίνει αυτό κόπηκες.
makis

Δημοσίευση από makis »

Στο νοσοκομειο της αεροποριας στην αθηνα που θα παω θα περναω απο την ιδια επιτροπη που περνανε και αυτοι που δηλωσαν σχολη ικαρων και στυα η θα υπαρχει μια επιτροπη για καθε σχολη;
Agiorgitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Agiorgitis »

Μην σε απασχολεί η επιτροπή. Όλοι ίδιοι είναι.) Κάνε αυτά που σου είπα για να μη βρεθείς στη θέση μου να ξαναδώσεις πανελλήνιες λόγω ύψους.
Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Γεια σας ειμαι μαθητης λυκειου και θελω να περασω σε στρατιοτικες σχολες, εχω υψος γυρω 1,67-1,68. Ποσες πιθανοτητες εχω να φτασω το 1,70;

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

Μα καλα θες να σου προβλεψουμε αν θα ψηλωσεις ή οχι; Μου φαινεται λιγο παραλογο... Καλυτερα να το εγραφες σε καποιο forum που αφορει θεματα γυμναστικης ή κατι σχετικο... Εγω το μονο που θα σου προτεινω ειναι να ξεκινησεις γυμναστικη (οχι ομως βαροι!)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από diplomaths »

Θα μπορούσες να κάνεις αυτό εξ αρχής, όπως λέει και ο karabill, δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς εδώ αν θα ψηλώσεις ή όχι...
Δοκίμασε αυτό
Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Ευχαριστω, αλλα με μονοζυγο και γυμναστικη θα παρω 2-3 ακομη εκατοστα, λογικα...
john

Δημοσίευση από john »

Εγω που θα βαλω πρωτη επιλογη συδ θα παω στο νοσοκομειο της αεροποριας στην αθηνα η στην θεσσαλονικη οπου εδρευει και η σχολη;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Θα βγει ενημέρωση (λογικά και στο διαδίκτυο) για την κάθε σχολή για τις ΠΚΕ, όπου θα το λέει και αυτό, αλλά γενικά, το νοσοκομείο που γίνονταν οι ιατρικές, και που τώρα θα γίνει απλά το πέρασμα από την ανώτατη υγειονομική επιτροπή κάθε όπλου, είναι σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην ίδια πόλη με την σχολή που γίνονται οι υπόλοιπες ΠΚΕ.
Άβαταρ μέλους
amalow
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από amalow »

Γεια σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο forum. Ονομάζομαι Αμαλία και παω στην 1η λυκείου.

Ανεκαθεν ήθελα να περάσω στο στρατό. Φετος όμως συνειδητοποίησα ότι δεν έχω το απαιτούμενο ύψος για να εισαχθω σε στρατιωτική σχολή και ειδικότερα στην σχολή Ικάρων. Δυστυχώς δεν μπορώ να κανω κάτι για το ύψος μου και έτσι κάθομαι απραγη και βλέπω την επιλογή "στρατός" όλο και να απομακρύνεται. Η φετινή εγκύκλιος για τις στρατιωτικές είχε ως όριο ύψους για τις γυναίκες το 1.60. Παλαιότερα όμως το όριο υπήρξε 1.55 αλλά και 1.65.

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι εαν αυτές οι αυξομειώσεις γίνονται εσκεμενα δηλαδή είναι προγραμματισμένες για κάποιο χρονικό διάστημα. Και αν όχι γιατί μια το ανεβάζουν και μια το μειώνουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

"Μία το ανεβάζουν, μία το κατεβάζουν" Δεν λειτουργούν έτσι όπως το εννοείς. Όποια αλλαγή στο όριο ύψους οφείλεται σε δικαστικές αποφάσεις για δικαιοσύνη στο όριο ύψους. Δεν είναι κάτι προγραμματισμένο. Το όριο είναι έτσι όπως είναι, και αν αποφασίσουν για κάποιο λόγο να το αλλάξουν, θα το κάνουν. Επίσης, δεν έχουν λόγο να "ανοίγουν" πολύ τα όρια σε ύψος, ΔΜΣ και αθλήματα, ειδικά σε περιόδους μείωσης του αριθμού εισακτέων.
Αμαλία, έχεις ακόμα 2 χρόνια, είσαι στην εφηβεία, έχεις περιθώρια για αύξηση του ύψους σου
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
h

Δημοσίευση από h »

Με 1.69-1.70 σε παιρνουν?
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

το 1.70 πρεπει να ειναι ξεκαθαρο εστω κ για 1 εκατοστο εισαι εκτος.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Μπορώ να ζητήσω επανεξέταση του ύψους στις ΠΚΕ στην ΑΝΥΕ; Με μέτρησαν 1 εκατοστό λιγότερο απο το όριο του ύψους. Πιστεύω ότι έγινε λάθος. Ευχαριστώ πολύ!Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης