diplomaths έγραψε: Αυτό θα έπρεπε να έκανε οποιοσδήποτε ήθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να περάσει σε στρατιωτική σχολή. Να ξαναπροσπαθήσει. Να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει
Δεν το είπα με το σκεπτικό ότι ''εφ όσον δεν πέρασες Στρατό, γιατί χαλιέσαι'', αλλά αν ξαναπροσπαθήσει και 2η φορά και κοπεί στο ύψος, δεν θα είναι κρίμα;
Κύριοι... Για 1 πόντο κόπηκα που δεν μου λείπει κιόλας. Αγαπάω τον στρατό και θέλω να σπουδάσω στην Σχολή Ευελπίδων όσο κανείς άλλος, πιστέψτε με. Ζηλεύω -καλοπροαίρετα πάντα- τους κολλητούς μου που μπήκαν στις σχολές που ήθελαν φέτος. Εύχομαι να μην την ξαναπατήσω.:)
Agiorgitis έγραψε:Κύριοι... Για 1 πόντο κόπηκα που δεν μου λείπει κιόλας. Αγαπάω τον στρατό και θέλω να σπουδάσω στην Σχολή Ευελπίδων όσο κανείς άλλος, πιστέψτε με. Ζηλεύω -καλοπροαίρετα πάντα- τους κολλητούς μου που μπήκαν στις σχολές που ήθελαν φέτος. Εύχομαι να μην την ξαναπατήσω.:)
αδερφε ξερω πως νιωθεις γιατι ειχα γνωστο με το ιδιο προβλημα η οπως αλλιος θες
Τη μερα της εξετασης να εισαι κατσασμενος. Μην ορθωσεις καθολου τους ωμους σου απ'οταν σηκωθεις απτο κρεββατι. Καλη τυχη συντροφε. Μη μετανοιωνεις ποτε που εισαι ψηλος
α, επισης επειδη σε Πηγαινουνε σε μια κολωνα οπου εισαι τερμα ισιος για να σε μετρησουνε, καλο θα ειναι να μαζεψεις και το λαιμο σου προς τα κατω εκει. Συνολικα εκεινη τη μερα θα γλιτωσεις 2-3 εκατοστα αμα τα κανεις αυτα.