Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από solid »

kalasnikof13 έγραψε: Ποσο πιθανο ειναι να καλεσουν για επιλαχοντες ατομα κατω απο την 180 θεση; Το σκεπτικο μου αναλυεται στο θεμα αθληματα λιμενικου.

kalasnikof χωρίς να θέλω να σε θίξω, αυτό που αναφέρεις είναι σίγουρο;
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Δεν γνωριζω κατι απλως ρωταω. Το σκεπτικο μου υπαρχει στο θεμα αθλητικες δοκιμασιες λιμενικου.

lk86

Δημοσίευση από lk86 »

Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο καλούν τόσα πολλά άτομα στους λιμενοφύλακες και συγκεκριμένα στην γενική κατηγορία, ενώ οι θέσεις είναι 90, καλούν πάνω από 700 άτομα. Στον πίνακα με τα μόρια είμαι θέση 440+ και με καλούν... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, να κατέβω Αθήνα; Για να με προσλάβουν θα πρέπει να κοπούν ή να μην προσέλθουν περίπου 450 άτομα. Τι σειρά είστε εσείς, παιδιά; Ξέρετε με ποια λογική καλούν; Περίμενα ότι θα καλέσουν το διπλάσιο αριθμό των θέσεων που ζητούν και σταμάτησα την προπόνηση όταν βγήκε ο αρχικός πίνακας τον Οκτώβρη. Αν με βοηθήσει κάποιος.
Ειρηνη86

Δημοσίευση από Ειρηνη86 »

Μετά τα αποτελέσματα της υψομέτρησης, από τους 100 πρώτους στην Γενική Κατηγορία (από πίνακα επιτυχοντων και επιλαχόντων), έχουν κοπεί 53 άτομα (μέσα σε αυτούς 4 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι) . Που σημαίνει ότι πολλοί μάλλον δεν προσήλθαν ή κόπηκαν λόγω ύψους μερικοί (χλωμό βέβαια!). Απλά το αναφέρω για να πάρουμε ελπίδες οι επιλαχόντες-επιλαχούσες... Εικόνα
NIK

Δημοσίευση από NIK »

Καλα ε... Απο 1400 μονο 600 περασαν στην επομενη... Στραβοι, κουτσοι στο Λιμενικο...

Υπηρξαν ατομα πολυτεκνοι με 20000+ μορια που δεν περασανε...

Αντε να παιρνουν σειρα οι επομενοι...

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από solid »

Ειρηνη86 έγραψε: Μετά τα αποτελέσματα της υψομέτρησης, από τους 100 πρώτους στην Γενική Κατηγορία (από πίνακα επιτυχοντων και επιλαχόντων), έχουν κοπεί 53 άτομα (μέσα σε αυτούς 4 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι) . Που σημαίνει ότι πολλοί μάλλον δεν προσήλθαν ή κόπηκαν λόγω ύψους μερικοί (χλωμό βέβαια!). Απλά το αναφέρω για να πάρουμε ελπίδες οι επιλαχόντες-επιλαχούσες... Εικόνα
Οι 100 πρώτοι κατά σειρά επιτυχίας;
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chriscc »

Υπαρχει πιθανοτητα να καλεσουν επιλαχων; Οπως καλεσαν και στους Υ/Ξ
Άβαταρ μέλους
Anastasioo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Anastasioo »

Καλημέρα παιδιά! Καινούριος στο φόρουμ... Και εγώ έχω την ιδια απορία με τον Κρις παραπάνω! Ειμαι στην κατηγορία 401 200+ θέση και πηραν τους 200 πρώτους απο αυτη την κατηγορία! Μετά απο εξετάσεις και κολυμβιση εχουν μείνει 41 άτομα και έχει και συνέχεια. Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν επιπλεον άτομα σε περίπτωση που δεν μαζευτούν οι 40 που θέλει η κατηγορία;
Άβαταρ μέλους
M16Carbine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από M16Carbine »

Anastasioo έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Καινούριος στο φόρουμ... Και εγώ έχω την ιδια απορία με τον Κρις παραπάνω! Ειμαι στην κατηγορία 401 200+ θέση και πηραν τους 200 πρώτους απο αυτη την κατηγορία! Μετά απο εξετάσεις και κολυμβιση εχουν μείνει 41 άτομα και έχει και συνέχεια. Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν επιπλεον άτομα σε περίπτωση που δεν μαζευτούν οι 40 που θέλει η κατηγορία;

Η 401 είναι Ειδικές δυνάμεις έτσι;
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχεις καλές ελπίδες γιατί τα αθλήματα είναι δύσκολα, και εγώ επιλαχών σε άλλη κατηγορία ήμουνα και τώρα είμαι μέσα και να φανταστείς ότι σκεφτόμουν να μη κατέβω κάτω Αθήνα γιατί ήταν πολλά τα έξοξα (ξεπαραδιάστηκα).
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία φίλε.
Άβαταρ μέλους
Anastasioo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου για την απάντηση! Εγώ νόμιζα πως εμάς που δεν μας έχουν καλέσει οτι δεν έχουμε ελπίδες... Νόμιζα πως εφόσον περάσουν τα αθλήματα και δεν συμπληρώσουν τα 40 άτομα θα πάρουν απο άλλες κατηγορίες! Εισαι σίγουρος οτι θα καλέσουν επιπλεον M16Carbine;
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikosl86 »

Ειχα ρωτησει εναν εκει στην υψομετρηση και μου ειχε πει με επιφυλαξη οτι θα καλεσουν και αλλους αμα δεν συμπληρωθουν τα ατομα.
μαθαμε σημερα τι εγινε με τις γυναικες που εδιναν;
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγω φιλε μονο αν κοπουν τοσες γυναικες οσο στους υπαξιωματικους κατι κανω και να φανταστεις οτι ημουν απο τους τελευταιους επιλαχοντες! Η ελπιδα πεθαινει τελευταια οπως αναφερθηκε και πανω! Καλη επιτυχια παιδια!
Άβαταρ μέλους
Anastasioo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πάντα τελευταία! Έχεις δκιο...
Άβαταρ μέλους
Anastasioo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κανένα νέο απο τα αθλήματα ρε παιδιά; Πολύ άγχος λέμεεεεεε... Εικόνα
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Anastasioo έγραψε:Κανένα νέο απο τα αθλήματα ρε παιδιά; Πολύ άγχος λέμεεεεεε... Εικόνα

καλημερα φιλε, μολις επεστρεψα απο τα αθληματα. Λιγοι νομιζω κοπηκαν απο τραυματισμους πιιο πολυ! Εσυ ειδικες δυναμεις εισαι; Ελεγαν τα παιδια εκει των ειδικων οτι εχουν μεινει 41 ατομα μονο ακομα για 40 θεσεις και 60κατι ατομα για την αλλη κατηγορια των 76 πριν τα αθληματα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες