Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από aleka »

Μα 30 ατομα πηραν σε αυτη την ειδικοτητα τι αποχωρισαν ολοι; Μην λετε πραγματα που μαλλον δεν ισχυουν σε αυτη την ειδικοτητα δεν αποχωρεις τοσο ευκολα.
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από andybgr »

Παιδιά για όσους έχετε υπηρετήσει πρέπει να γνωρίζετε τι εστί 'ράδιο αρβύλα'... Για όσους 'δεν' , μην ακούτε ότι σας λένε... Απλά υπομονή μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα να τα δείτε επίσημα...
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίταξε αλέκα... Σττο μεσολόγγι δεν είναι μόνο τα 30 άτομα της δικιάς σου ειδικότητας είναι και από συνοδούς σκύλων για παράδειγμα. Εγώ σε έψαξα κιολας για να σου δώσως μία πληροφορία που έμαθα από ένα κάτοικο της περιοχής... Απότι φαίνεται όμως μάλλον δεν ήθελες να την ακούσεις ακόμη και αν είναι φήμες. Όμως έτσι έγινε μου το είπε και άλλο παιδί.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Μαρίνα έγραψε:Κοίταξε αλέκα... Σττο μεσολόγγι δεν είναι μόνο τα 30 άτομα της δικιάς σου ειδικότητας είναι και από συνοδούς σκύλων για παράδειγμα. Εγώ σε έψαξα κιολας για να σου δώσως μία πληροφορία που έμαθα από ένα κάτοικο της περιοχής... Απότι φαίνεται όμως μάλλον δεν ήθελες να την ακούσεις ακόμη και αν είναι φήμες. Όμως έτσι έγινε μου το είπε και άλλο παιδί.

Ετσι οπως το εγραψες εμενα προσωπικα μου φανηκε οτι ελεγες μονο για αυτην την ειδικοτητα. Οσο για τον αν ηθελα να ακουσω να σου πω οτι πλεον εμενα δεν με εδιαφερει τι θα γινει γιατι οπως εχω ξαναγρψει εχω τελειωσει οικονομικο κ με βγαλανε ακαταλληλη λογω Γραμματικων γνωσεων κ ετσι δεν εχω κανενα οφελος το αν εχουν φυγει η εχουν μεινει απλα το λεω γιατι αυτο γινονταν κ περυσι κ οπως ανεφερε κ ενα παιδι πιο πανω πραγματικα υπαρχει ραδιο αρβυλα... Εχω κ εγω ακουσει για για το τι γινεται στο μεσολογγι αλλα οχι απο κατοικους αλλα απο ενα αξιωματικο που βρισκεται εκει οσοι περιμενουν να μπουν επιλαχων θα ειναι απο ατομα που εχουν μπει ΠΖ , ΤΘ , ΠΒ κ ενα με δυο ατομα απο αλλες ειδικοτητες οπως φυσικα εγινε κ στην προηγουμενη προκυρηξη!
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Για ποιο λόγο δεν εκανες ένσταση;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Μαρίνα έγραψε:Για ποιο λόγο δεν εκανες ένσταση;

Στον στρατο ξηρας νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις ενσταση κατι που στην πολεμικη αεροπορια μπορεις. Περυσι μια κοπελα εβαλε δικηγορο κ ακομα περιμενει. Ο πατερας μου ειναι Γενικός Αρχιφαρμακοποιός στον στρατο ξηρας κ λιγο δυσκολο να μπλεξει με αυτους. Κ ενας λογος που δεν θελω να μπλεξω με αυτη την κατασταση ειναι οτι τα χαρτια σου κρατουνται στο αρχειο για ενα χρονο μαζι με την ενσταση που μποριεις αν σου επιτρεψουν να κανεις αν ηταν αεροπορια θα ειχα κανει καλο ειναι να μην μπλεκεις με τον στρατο ξηρας για τετοιες καταστασεις
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίταξε αν είναι να βρεις το δικιο σου τα ρισκάρεις όλα... Αν πάλι δεν μπαινεις σε αυτή τη διαδικασία περιμένεις μήπως και σε καλέσουν με τους επιλαχόντες... Καλή επιτυχία πάντως.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Μαρίνα έγραψε:Κοίταξε αν είναι να βρεις το δικιο σου τα ρισκάρεις όλα... Αν πάλι δεν μπαινεις σε αυτή τη διαδικασία περιμένεις μήπως και σε καλέσουν με τους επιλαχόντες... Καλή επιτυχία πάντως.

Ευχαριστω αλλα πλεον κοιταζουμε μονο μπροστα ! Καλη επιτυχια κ σε εσενα! Εικόνα
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Δεν έχω πολλές πιθανότητες, να είσαι καλά πάντως.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Aleka γεια σου. Ειμαι και εγω για αυτην την ειδικοτητα επιλαχουσα. Τι εχεις τελειωσει και σε εβγαλαν ακαταλληλη; Ειπες οτι εχεις αξιωματικο εκει στο μεσολογγι. Δεν σου ειπε αν εφυγαν ατομα απο αυτην την ειδικοτητα;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

μιραντα έγραψε:Aleka γεια σου. Ειμαι και εγω για αυτην την ειδικοτητα επιλαχουσα. Τι εχεις τελειωσει και σε εβγαλαν ακαταλληλη; Ειπες οτι εχεις αξιωματικο εκει στο μεσολογγι. Δεν σου ειπε αν εφυγαν ατομα απο αυτην την ειδικοτητα;

Ειναι ο πατερας μου στον στρατο κ στο μεσολογγι βρισκεται ενας συναδελφος του. Τον ρωτησα πριν μερικες μερες κ μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να αφησει καποιος αυτη την ειδικοτητα κ εξαλλου δεν κανουν κ τιποτα την περισσοτερη ωρα την περνανε στο κψμ κ γραφουν κατι τεστ που οι ερωτησεις καθε φορα ειναι ιδιες κ τους αφηνουν και αντιγραφουν πιστευω καποια πραγματα που ακουγονται εδω ειναι λιγο υπερβολικα κ αν θυμαμαι καλα σε αυτην την ειδικοτητα περασαν περισσοτερες γυναικες κ στον στρατο ξηρας η αντιμετωπιση που εχουν οι γυναικες ειναι διαφορετικη σε συγκριση με εναν αντρα κ συγκεκριμενα στο μεσολογγι αυτην την περιοδο οι αξιωματικοι που βρισκονται ((το μεγαλυτερο μερος που εχουν αναλλαβει τους εποπ )) εκει δεν προκειται να δημιουργησουν προβλημα σε κανεναν ωστε να τον κανουν να φυγει τωρα εξαρταται φυσικα κ απο τισ αντοχες του καθε ατομου.. Εγω τελειωσα οικονομικο κ τωρα κανω μεταπτυχιακο..
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

aleka αν εννοεις οικονομικο απο πανεπιστημιο τοτε γι'αυτο σε εβγαλαν ακαταλληλη. Ηθελε οικονομικα απο τει η απο ιεκ. Αν ηταν ετσι θα εθελε οτι για την κατηγορια αυτη θελουμε και οσους σπουδαζουν η εχουν τελειωσει ΠΕ οικονομικα. Εγω εχω τελειωσει τει λογιστικης και ειμαι επιλαχουσα. Παντως αυτο που λες οτι σε αυτην την ειδικοτητα δεν φευγουν ισως να ειναι και λιγο ακυρο, γιατι εχω ακουσει οτι απο μεσολογγι φευγουν πολλα ατομα. Η ειδικοτητα δεν εχει να κανει. Οτι εκπαιδευση κανουν π. Χ. Οι συνοδοι σκυλων κανουν και οι επιμελητες χρηματικου. Δεν παει η εκπαιδευση αναλογα με την ειδικοτητα. Τωρα και γω δεν ξερω. Βαση λογικης μιλαω, τωρα οτι ειναι να δουμε θα το δουμε στην πορεια. Παντως ο andybgr ειχε πει οτι μια γνωστη του του ειπε πως εφυγαν 8 κοπελες την προηγουμενη βδομαδα.Andybgr αν μπορεις να ξαναρωτησεις την γνωστη σου, για να σιγουρευτουμε θα μας εκανες μεγαλη χαρη

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

μιραντα έγραψε:aleka αν εννοεις οικονομικο απο πανεπιστημιο τοτε γι'αυτο σε εβγαλαν ακαταλληλη. Ηθελε οικονομικα απο τει η απο ιεκ. Αν ηταν ετσι θα εθελε οτι για την κατηγορια αυτη θελουμε και οσους σπουδαζουν η εχουν τελειωσει ΠΕ οικονομικα. Εγω εχω τελειωσει τει λογιστικης και ειμαι επιλαχουσα. Παντως αυτο που λες οτι σε αυτην την ειδικοτητα δεν φευγουν ισως να ειναι και λιγο ακυρο, γιατι εχω ακουσει οτι απο μεσολογγι φευγουν πολλα ατομα. Η ειδικοτητα δεν εχει να κανει. Οτι εκπαιδευση κανουν π. Χ. Οι συνοδοι σκυλων κανουν και οι επιμελητες χρηματικου. Δεν παει η εκπαιδευση αναλογα με την ειδικοτητα. Τωρα και γω δεν ξερω. Βαση λογικης μιλαω, τωρα οτι ειναι να δουμε θα το δουμε στην πορεια. Παντως ο andybgr ειχε πει οτι μια γνωστη του του ειπε πως εφυγαν 8 κοπελες την προηγουμενη βδομαδα.Andybgr αν μπορεις να ξαναρωτησεις την γνωστη σου, για να σιγουρευτουμε θα μας εκανες μεγαλη χαρη

Εχω τελειωσει τει λογιστικης κ μετα εκανα κατατακτηριες κ περασα στο πανεπιστημιο. Ειχα καταθεσει το πτυχιο του τει κ την βεβαιωσει οτι ειμαι σπουδαστρια ΑΕΙ γιατι τοτε δεν ειχα παρει ακομη το πτυχιο μου. Οσο για το μεσολλογγι θα συμφωνησω οτι ολοι εχουν την ιδια εκπεδαιση αλλα στην ειδικοτητα την συγκεκριμενη ειναι περισσοτερες οι γυναικες κ σου ειχα αναφερει σε προηγουμενο αρθρο τι συμβαινει με της γυναικες.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Marina2 »

Και πως σε κόψανε οι ηλιθιοι; Εκτος οτι έχεις πολλα προσοντα για την συγκεκριμένη ειδικότητα, τους κατέθεσες και το σωστο πτυχιο... Μπορεις να σκεφτεις ενα λόγο για τον οποιο υποψιάζεσαι οτι σε εβγαλαν ακαταλληλη λογω γραμματικών γνωσεων; Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κατι... Εχεις πάρει καποια τηλ για να μάθεις; Σου εχουν πει κάτι;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Μαρίνα1 έγραψε:Και πως σε κόψανε οι ηλιθιοι; Εκτος οτι έχεις πολλα προσοντα για την συγκεκριμένη ειδικότητα, τους κατέθεσες και το σωστο πτυχιο... Μπορεις να σκεφτεις ενα λόγο για τον οποιο υποψιάζεσαι οτι σε εβγαλαν ακαταλληλη λογω γραμματικών γνωσεων; Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κατι... Εχεις πάρει καποια τηλ για να μάθεις; Σου εχουν πει κάτι;

Πηρα τηλ κ τους ειπα γιατι δεν με βγαλατε ακαταλληλη οταν κατεθεσα τα χαρτια γιατι οταν περασα απο την πρωτη επιτροπη με την συνεντευξη (σημειωτεων οτι απαντησα σε ολα σωστα) με βγαλανε καταλληλη Και ετσι με βαλανε χωρις λογο στην ταλαιπωρια αυτην. Το γελιο της υποθεσης που τους το ειπα κιολας ειναι πως βγαινει καποιος ακαταλληλος λογω γραμματικων γνωσεων εχοντας συγκεντρωση 750 μορια. Για να εβγαλα εγω 750 μορια σημαινει οτι μετρησε κ το πτυχιο (αν κ επρεπε να ειχα περισσοτερα μορια) αυτην μου απαντησαν οτι δεν ειναι υπευθυνει αυτην για τα μορια που συγκεντρωσα μου εδωσαν καποια τηλ για να επικοινωνησω αλλα ακρη δεν εβγαλα ο ενας Με εστελνε στον αλλον κ ετσι δεν ασχοληθηκα παρακατω δεν θα τους παρακαλεσω κιολας ! !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες