m16a2 έγραψε:Να σας ρωτήσω, κοίταξα λίγο στο Ιντερνετ πως θα πάμε στα ψυχοτεχνικα και είδα πως αν πάρεις μετρο κατεβαίνεις Ν. Ιωνια και μετά παίρνεις το λεωφορειο (724) και σε αφήνει απέξω απο τη Σχολή. Ισχύει ;
Ναι. Αλλα οταν ήταν να φύγουμε απο εκεί Καθε 45 λεπτά περνούσε τωρα δεν ξέρω αν αλλάζει η Συχνότητα Που περνάν μετα απο κάποια ώρα.την τιμη... Κανένα 20-25 λεπτα πρέπει να έκανε το ταξι
Απο καισαριανή μεχρι αμυγδαλέζα το ταξι με πηρε 23 ευρώ απο αττική 2.8? τα διοδια μεσα σου
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Σημερα εδωσα ψυχοτεχνικά τα γνωστά να γράψουμε με 1 παραγραφο που να λεει τα θετικά και τα αρνητηκά μας χαρακτηριστικά και 1 αλλη παράγραφο που να λεει πως πιστεύουμε πως μας βλέπουν οι αλλοι... Εγω εγραψα πως ειμαι δραστήριος δηλαδη δεν μου αρέσει να καθομαι χωρίς να κανω τιποτα, πως ειμαι ευγενικός καθως πιστευω οτι πρεπει να συμπεριφερωμαστε στους αλλους οπως θα θελαμε να μας συμπεριφέρονται και αυτοι και πως ειμαι προθυμος να βοηθήσω τους γυρω μου. Απ'την αλλη με απασχολει πολυ το τι γνωμη σχηματίζουν οι αλλοι για μένα και πως εργάζομαι παραπανω απ'οσο θα'πρεπε...
Οι αλλοι με βλέπουν σαν ενα ατομο σοβαρο και υπευθηνο και πως μπορουν να μου μιλήσουν για τα προβληματα τους καθως δειχνω κατανοηση και δεν τους κατακρίνο, επισης πιστευω πως σε εμενα βλεπουν καποιον στον οποιο μπορουν να βασιστουν πάνω του για οποιαδήποτε βοηθεια
Οταν μπηκα μεσα για προφορικά επρεπε να πουμε πως ονομαζομαστε και τι εχουμε κανει ως τωρα, πχ σπουδες, εργασια κτλ... Εναν τον ρώτησε περα απο τώρα ποιες αλλες φορες αγχωνεσαι; Καποιον αλλον ποτε θα χρησημοποιουσες βια; Ο 2ος απαντησε ποτέ, και τον ξαναρωταει αμα σου βρίζανε την οικογένεια ; Θα προσπαθουσα να λύσω αλλιως το θέμα. Αμα εισουν σκοπια και προσπαθουσαν να σου πάρουν το οπλο δεν θα ασκουσες βία; Τους λεει θα λειτουργουσα με βάση αυτα που θα μου είχαν μάθει στην εκπαιδευση... εναν αλλον τον ρώτησαν τι ποινη πιστευεις πως θα επρεπε να εχει ενας παιδεραστης και απαντησε την μεγιστη και τον ξαναρωταει θανατικη ποινη; Του λεει ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη πιστευω οχι θανατικη ποινη απλα την μεγιστη που υπαρχει...
Εμενα με ρώτησε αν μενω και με τους 2 γονεις (οχι ειναι χωρισμενοι) και μετα δεν ξέρω γιατι αλλα με ρώτησε ποσες ορες καθομαι στον υπολογιστη (δεν ξέρω γιατι το ρωτησε αυτο ισος με προδιδει η εξωτερικη που εμφανιση καθως μικροδειχνω και φαινομαι πιστιρικας), και του λεω περιπου στις 3 μου λεει το ρεκορ που εχεις κανει πιο ειναι ; Του λεω εκει στις 3 μου λεει δεν εχεις κατσει παραπανω ποσο ειναι το μεγιστο που εχεις κατσει (δεν ξέρω γιατι αλλα λυγισα εκει) και του λεω εχω κατσει και 5... Και γυρναει στην αλλην και λεει αστον αυτον αποτελεσμα να μεινω παραπανω απο τους υπολειπους και μετα με ρωταγε για την οικογενεια μου και πως τα παω με τους γονεις μου του ειπα οτι ο πατερας μου με πιεζει συνεχως να καταφερω καινουργια πραγματα/στοχους και τελος με ρωτησε τωρα στην αστυνομια πως το αποφασισες και του λεω θελω να βοηθησω πραγματικά και πιστευω πως ειναι μια ευκαιρια να αποδειξω οτι μπορω να πετυχω τους στοχους που εχω θεσει στην ζωη μου
Να εισαι απολυτος στις αποψεις σου μην βιαζεσαι να απαντησεις αλλα να μην κολλας κιολλας... Και αν τυχον τυχει να σε κρατησει παραπάνω μην ανυσηχησεις. Εμενα μου εφυγε κατ ευθειαν ολο το αγχος οταν εμεινα μονος μου και το ειδα πιο πολυ σαν μια φιλικη κουβέντα Αυτα ελπιζω να βοήθησα
Δυσκολα φίλε θα μάθεις, αφου αν έχεις παει η θα πάς θα δεις και αυτόν που είναι να κόουνε μετα τον κρατάνε μεσα μόνο του. Και του ξαναμιλάνε. Υπίρχαν άτομα μέσα 1 ωρα τον είχαν κρατίση και φυσικά οι περισότεροι είχαν Φυγει. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν τον κόψαν η όχι μονο άν είσαι περίεργος εκείνη την ώρα και τον ρωτίσεις, αλλα εκεόνη την ώρα δεν τον ρωτάς έναν άγνωστο με ευκολία
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος