Το καλοκαίρι του 2009 στα ψυχοτεχνικά στο Χατζηκυριάκειο [ Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ] κόπηκε υποψήφια, αριστούχα όπως μας έλεγε η μητέρα της, γιατί στην προτροπή της αναγραφής θετικών και αρνητικών γνωρισμάτων του εαυτού της, η ίδια όπως μας έλεγε κατόπιν κλαίγοντας απαρίθμησε μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά του εαυτού της αποφεύγοντας τα θετικά από σεμνότητα. Επι πλέον η Επιτροπή ζήτησε να μιλήσει με την μητέρα, στην οποία επέστησε την προσοχή για την απαξίωση της κόρης της πρός τον ίδιο τον εαυτό της και ότι θέλει παρακολούθηση. Οτι απαντήσετε λοιπόν με μέτρο και δεν χρειάζεται πλήρης εξομολόγηση...kalasnikof13 έγραψε:Στα αρνητικα του εαυτου μας τι γραφουμε;
Ψυχοτεχνικά τεστ Ειδικών Φρουρών (2011)
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Χαχχαχαχα...hackertom εγω είμαι αυτός που το πόσταρε! Ήρθα και εδώ να σας πω ότι όλα καλά πήγαν και αν εξαιρέσει κανείς μια καθυστέρηση που υπήρχε γιατί ενας αποφάσισε την ώρα που γράφαμε για μας να βγάλει σημειώσεις (αν ειναι δυνατόν) για να αντιγράψει οπότε τον είχαν μια ώρα πριβέ οι ψυχολόγοι μέσα (δεν ξέρω αν κόπηκε η οχι εγω εφυγα μετα) όλα ήταν ομαλότατα. Κομπλέ η επιτροπή και από τη 10αδα μας τελειωσαμε σε 20 λεπτα τσακ μπαμ ολοι χωρις να κοπει κανεις :)
Χαχαχα... Μικρός που είναι ο κόσμος ε... ; Μα να μην ενημερώσεις πρώτα το site ρε Λακεδαιμόνιος και εσυ... (Πλάκα κάνω... )
Μα καλά ο άλλος έβγαλε να αντιγράψει για τον εαυτό του... ; Τι άλλο θα ακούσω...

Μακάρι να τον κόψανε γιατί με τέτοια μυαλά δεν πας μπροστά στην Αστυνομία.
Α και συγχαρητήρια που πέρασες στην επόμενη φάση φίλος...

Να αναμένουμε ενημέρωση και για τους γιατρούς ελπίζω έτσι;

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Αν στην ερώτηση "για ποιον Λόγο Θελετε να Μπείτε Στην Αστυνομία" απαντήσω για επαγγελματική Αποκατάσταση Λετε να υπαρχει προβλημα; Εξαλλου η πλειοψηφια για αυτο δεν μπαινει;(αν Εξαιρέσεις Ενα μικρο Ποσοστό Που Πραγματικά Το Γουστάρει, και Ένα Ακομα Μικρότερο Που γουσταρει στην Ιδέα Της αστυνομικης ταυτοτητας) ασχετα αν ολοι Γράφουν "απο μικρο Παιδί Ηταν το ονειρο μου" και παει λεγοντας. Λογικά και οι ιδιοι δεν θα το ξερουν αυτο?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Σας ρωτήσανε 5 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα;
Ρε παιδια μπορει να μας πει καποιος ακριβως τι ερωτησεις του κανανε και τι ακριβως τους βαλανε να γραψουν με λεπτομερεις; Θα μας ητανε πολυ χρησιμο πιστευω.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Vagos Σου λενε περα απο την επαγγελματικη αποκατασταση να απαντησεις γιατι το επελεξες. Βασιλη οχι αδελφε σου λενε να γραψεις τι πιστευεις για σενα... Οπως το ακους... Οχι πιο συγκεκριμενα... Αλλα οπως σωστα ειπε ο νικος μετρημενες απαντησεις... Εγω εβαλα 4 συν και 3 μειον... Οχι ακροτητες. Βασιλη αν κοιταξεις πιο πανω αναφερω τι μας ρωτησαν.Hacker ναι οτι να ναι ο τυπος. Ναι θα σας πω και αυριο μολις τελειωσουμε. Αντε καλη μας συνεχεια...
Λακεδαιμονιε θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις στα μειον τι ακριβως εγραψεσ?
Οποτε γραφουμε μια παραγραφο για μας (θετικα και αρνητικα) και μια παραγραφο στο πως πιστευουμε οτι μας βλεπουν οι αλλοι. Σε αυτη την παραγραφο θα γραψουμε παλι θετικα αρνητικα;
Καλησπέρα. Ολοκλήρωσα και εγώ επιτυχώς την ψυχοτεχνική δοκιμασία σήμερα. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά εύκολη τελικά. Ναι LEW, πρώτα γράφεις εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου (θετικά-αρνητικά) και στη συνέχεια μία παράγραφο για τη γνώμη των άλλων για εσένα (εγώ έγραψα πάλι θετικά-αρνητικά). Μετά στην προφορική συνέντευξη σε ρωτούν πάνω σε αυτά που έγραψες -τελείως απλά πράγματα- και γιατί θέλεις να μπεις στο σώμα. Είναι πολύ απλή η διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα-δύο επιχειρήματα, τίποτε άλλο...
Καλησπερα φιλε εγω δινω δευτερα χρησιμα αυτα που μας είπες. Υπήρχαν περιπτωσεις που δεν ηρθαν ατομα ή κόψανε κάποιους;
Παιδιά μια ερώτησης όταν λένε παράγραφο εννοείτε κανονικά παράγραφο η λέτε πχ θετικά 1,2,3,4,5 αρνητικά 1,2,3,4,5 και πάει λέγοντας η αναλύεται;
Επειδή μπαίναμε μέσα για την προφορική συνέντευξη ανά δεκάδες, στην ομάδα που ήμουν εγώ δεν κόπηκε κανείς. Πάντως, κάποια άλλα παιδιά είπαν ότι κόπηκαν 3-4 άτομα... Όταν μας φωνάζανε στην αρχή, κάποιοι δεν ήταν παρόντες, αλλά δεν ξέρω αν προσήλθαν στη συνέχεια, διότι ήρθαν μετά κάποιοι αργοπορημένοι... Πάντως, μην αγχώνεσαι, λογική και ηρεμία θέλει...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Η διαδικασια ειναι τοσο ευκολη οσο δεν το πιστευετε γραψτε απλα καθημερινα πραγματα οχι ακροτητες. Και σας βοηθαω θετικα ηρεμος ευγενικος ειλικρινης. Εργατικος κ α... Αρνητικα δεν αλλαζω ευκολα γνωμη, εργαζομαι πιο πολυ απ οσο πρεπει.
Απο την δικιά μου δεκάδα κόπικε ενα παιδί...
προσεξτε αν γράψετε πολλα θετικα ή αρνιτικά θα σας παγιζέυσουν μετα στα προφορικα και δεν θα ξερετε τι να πειτε απο το ανχος κτλλ... Μην γραψετε πολλα.2 απο το καθενα ειναι υπερ αρκετα και καλο ειναι ενα θετικο π βλεπεις εσυ για τον εαυτο σου να το βλεπουν και οι φιλοι σου οπως και στα αρνιτικα...
προσεξτε αν γράψετε πολλα θετικα ή αρνιτικά θα σας παγιζέυσουν μετα στα προφορικα και δεν θα ξερετε τι να πειτε απο το ανχος κτλλ... Μην γραψετε πολλα.2 απο το καθενα ειναι υπερ αρκετα και καλο ειναι ενα θετικο π βλεπεις εσυ για τον εαυτο σου να το βλεπουν και οι φιλοι σου οπως και στα αρνιτικα...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Να σας ρωτήσω, κοίταξα λίγο στο Ιντερνετ πως θα πάμε στα ψυχοτεχνικα και είδα πως αν πάρεις μετρο κατεβαίνεις Ν. Ιωνια και μετά παίρνεις το λεωφορειο (724) και σε αφήνει απέξω απο τη Σχολή. Ισχύει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης