Εκπαίδευση Δόκιμων Πυροσβεστών (2011)
Ξερει κανεις εφοσον πετυχει καποιος σε αθληματα και τα λοιπα ποσο καιρο ειναι ι εκπαιδευση; Εχς ακουσει για 2 μηνες!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
giannis έγραψε:Ξερει κανεις εφοσον πετυχει καποιος σε αθληματα και τα λοιπα ποσο καιρο ειναι ι εκπαιδευση; Εχς ακουσει για 2 μηνες!
Noμίζω είναι 4 μήνες η εκπαίδευση
Ξέρει κανείς εάν στη σχολή που θα μπουν οι πολίτες (2 μηνες νομίζω) θα μπουν και οι εποχιακοί?
Ναί, οι εποχικοί όπου έχουν κάνει τα χαρτιά τους ώς ιδιώτες, με τους πολίτες δηλαδή.πολιτης 1 έγραψε: Ξέρει κανείς εάν στη σχολή που θα μπουν οι πολίτες (2 μηνες νομίζω) θα μπουν και οι εποχιακοί;
-
- Στρατηγός
Η πρόσληψη γίνεται για μεν τους επιτυχόντες υποψηφίους ιδιώτες στην Πυροσβεστική Ακαδημία για
δε τους επιτυχόντες υποψηφίους της παραγράφου 3 του Ν.3938/2011 (Α' 61), στις Υπηρεσίες στις οποίες
θα εκπαιδευτούν, Σε ημερομηνία που ορίζεται με διαταγή του Προϊσταμένου Β΄ Κλάδου Διοικητικής
Υποστήριξης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος. Με την ίδια διαταγή ειδοποιούνται οι
προσλαμβανόμενοι υποψήφιοι να μεταβούν στις προαναφερόμενες Υπηρεσίες.
δε τους επιτυχόντες υποψηφίους της παραγράφου 3 του Ν.3938/2011 (Α' 61), στις Υπηρεσίες στις οποίες
θα εκπαιδευτούν, Σε ημερομηνία που ορίζεται με διαταγή του Προϊσταμένου Β΄ Κλάδου Διοικητικής
Υποστήριξης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος. Με την ίδια διαταγή ειδοποιούνται οι
προσλαμβανόμενοι υποψήφιοι να μεταβούν στις προαναφερόμενες Υπηρεσίες.
Καλησπέρα σε όλους. Μία γρήγορη ερώτηση παρακαλώ!
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πεί άν οι επιτυχόντες 5ετούς ξαναπερνάμε ιατρικά, ψυχοτεχνικά κτλ όταν παρουσιαστούμε κι άν ναί άν μπορούν να μας διώξουν; Ερωτώ γιατί στη μυωπία είμαι πραγματικά στο όριο κι ανησυχώ μήν προκύψει κανένα κώλυμμα> Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πεί άν οι επιτυχόντες 5ετούς ξαναπερνάμε ιατρικά, ψυχοτεχνικά κτλ όταν παρουσιαστούμε κι άν ναί άν μπορούν να μας διώξουν; Ερωτώ γιατί στη μυωπία είμαι πραγματικά στο όριο κι ανησυχώ μήν προκύψει κανένα κώλυμμα> Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Στρατηγός
PPAPIOS έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μία γρήγορη ερώτηση παρακαλώ!
Δεν ξανά περνάς από υγειονομικά κτλπ, για να σε διώξουν θα πρέπει να γίνουνε τα εξής
¨Δόκιμοι Πυροσβέστες, οι οποίοι εισήλθαν στην Πυροσβεστική Ακαδημία με ψευδή, νοθευμένα ή ανακριβή δικαιολογητικά, εκτός από τις τυχόν ποινικές ευθύνες που έχουν, αποβάλλονται υποχρεωτικά από αυτήν, με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του
Κανονισμού Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Επίσης οι Δόκιμοι Πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια φοίτησής τους
στην Πυροσβεστική Ακαδημία, αποβάλλονται οποτεδήποτε από αυτήν, με απόφαση του Αρχηγού του
Πυροσβεστικού Σώματος και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού αυτής, αν απολέσουν
κάποιο από τα προς κατάταξη προσόντα, εκτός του ορίου ηλικίας ή διαπιστωθεί έλλειψη αυτού ή για
πειθαρχικούς λόγους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Αν έχουν
εξέλθει επιτυχώς από τη Σχολή Πυροσβεστών, ανακαλείται η απόφαση πρόσληψής τους υποχρεωτικά
ακόμα κι αν κρίθηκαν ικανοί για μονιμοποίηση μετά την παρέλευση της διετούς δοκιμαστικής υπηρεσίας"
Οι οδηγοι ξανα περνανε στο λεω εγω γιατι ειμαι πυροσβεστης μεσα στην σχολη σε πανε στο στρατιωτικο νοσοκομειο. Αυτο ισχυει για κανονικους πυροσβεστες.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
Μα γιατι να ξαναπερασουν; Μονο ουρα θα δωσουν για να γινει ελεγχος για ναρκωτικες ουσιες... Δεν ξαναπερνουν υγειονομικες εξετασεις...
Γιατι ακουτε παλι παπατζες και τις λετε και απροσανατολιζετε τα παιδια... Οι σχολες θα ειναι δυο βιλλια και ναουσα εχουνε ανατεθει και δοιηκητες και ολα μην ακουτε το καθε χαμενο μπαρμπα εποχιακο τι σας λεει...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
αγγελοσσσσ έγραψε: Γιατι ακουτε παλι παπατζες και τις λετε και απροσανατολιζετε τα παιδια... Οι σχολες θα ειναι δυο βιλλια και ναουσα εχουνε ανατεθει και δοιηκητες και ολα μην ακουτε το καθε χαμενο μπαρμπα εποχιακο τι σας λεει...
Άγγελε ξέρεις τι ισχύει σχετικά με το διαχωρισμό, αν δηλαδή θα είναι αυστηρά 300/300 ή αν θα υπάρξει μια σχετική ευελιξία;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
http://epea.com.gr/nea/aggelos-tolkas--triakosioi-neoi-pyrosvestes-tha-ekpaideytoun-sti-sxoli-astyfylakon-naousas.htm
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης