Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε παιδια θα τρελαθω. Αν ξερει καποιος. Μπορει να μην εχει σφραγιδα γιατρου πανω στην φωτο της ακτινογραφιας ομως εχει βαλει την υπογραφη την σφραγιδα του αλλα κ του νοσοκομειου κ την στρογγυλη στην γνωματευση της ακτινογραφιας σαν αποδειξη οτι εξεταστικα. Γιατι να ειναι υπωχρεωτικο πανω στη φωτο λενε μερικοι για ταυτοπροσωπια αφου βαζει την υπογραφη ο γιατρος στην γνωματευση. Πιστευω πως ειναι το ιδιο πραγμα. Αν δεν κανω λαθος διορθωστε με. Αφου στην ουσια ειναι ενα χαρτι γιατι να βαζεις και στα 2 τις ιδιες υπογραφες σφραγιδες κτλ.
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από BILL2350 »

Μετα απο μια απιστευτη ταλαιπωρια συγκεντρωσα ολα τα χαρτια μου. Αυριο ξεκουραση και πεμπτη εναρξη ψυχοτεχνικων. Περιμενουμε απο τους πρωτους εκατο οδηγιες και περιγραφη της διαδικασιας. Καλη αρχη και επιτυχια σε ολους μας με το καλο στις σχολες... Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι στις εξετασεις αιματος και ουρων δεν εχω στρογγυλη σφραγιδα αλλα μονο του μικροβιολογου με υπογραφη
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από hackertom »

BILL2350 έγραψε:Μετα απο μια απιστευτη ταλαιπωρια συγκεντρωσα ολα τα χαρτια μου. Αυριο ξεκουραση και πεμπτη εναρξη ψυχοτεχνικων. Περιμενουμε απο τους πρωτους εκατο οδηγιες και περιγραφη της διαδικασιας. Καλη αρχη και επιτυχια σε ολους μας με το καλο στις σχολες... Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι στις εξετασεις αιματος και ουρων δεν εχω στρογγυλη σφραγιδα αλλα μονο του μικροβιολογου με υπογραφη

Φίλε θα το πας χωρίς του νοσοκομείου;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από athis »

Καλησπερα σε ολους; Στα υγειονομικα θα πατε και το συνταγολογιο; Η δεν χρειαζεται?
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια θα τρελαθω. Αν ξερει καποιος. Μπορει να μην εχει σφραγιδα γιατρου πανω στην φωτο της ακτινογραφιας ομως εχει βαλει την υπογραφη την σφραγιδα του αλλα κ του νοσοκομειου κ την στρογγυλη στην γνωματευση της ακτινογραφιας σαν αποδειξη οτι εξεταστικα. Γιατι να ειναι υπωχρεωτικο πανω στη φωτο λενε μερικοι για ταυτοπροσωπια αφου βαζει την υπογραφη ο γιατρος στην γνωματευση. Πιστευω πως ειναι το ιδιο πραγμα. Αν δεν κανω λαθος διορθωστε με. Αφου στην ουσια ειναι ενα χαρτι γιατι να βαζεις και στα 2 τις ιδιες υπογραφες σφραγιδες κτλ.
Γιατί έτσι παιδί μου βεβαιώνει ο Ακτινολόγος ιατρός [ επικολλώντας, σφραγίζοντας και μονογράφοντας την φωτογραφία σου ] ότι πράγματι εσύ ακτινοσκοπήθηκες και όχι κάποιος άλλος δηλώνοντας τα στοιχεία σου. Στη γνωμάτευση ο ιατρός αναφέρεται σε τυχόν ευρήματα της ακτινογραφίας και την σφραγίζει και υπογράφει ενοείται χωριστά. Επίσης παιδιά προς θεού μην πάτε σε Παθολόγο γιά γνωμάτευση, δεν προβλέπεται πουθενά στην προκήρυξη.

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

BILL2350 έγραψε:Μετα απο μια απιστευτη ταλαιπωρια συγκεντρωσα ολα τα χαρτια μου. Αυριο ξεκουραση και πεμπτη εναρξη ψυχοτεχνικων. Περιμενουμε απο τους πρωτους εκατο οδηγιες και περιγραφη της διαδικασιας. Καλη αρχη και επιτυχια σε ολους μας με το καλο στις σχολες... Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι στις εξετασεις αιματος και ουρων δεν εχω στρογγυλη σφραγιδα αλλα μονο του μικροβιολογου με υπογραφη
Μόνο τα Δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα έχουν στρόγγυλη σφραγίδα. Τα ιδιωτικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια έχουν στο έντυπο των Εξετάσεων τα στοιχεία του εργαστηρίου και στο τέλος τίθεται η τετράγωνη [ η παραλ/μη ]σφραγίδα του Μικροβιολόγου ιατρού και η υπογραφή του.

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

athis έγραψε:Καλησπερα σε ολους; Στα υγειονομικα θα πατε και το συνταγολογιο; Η δεν χρειαζεται;

Το αναγράφει στην προκυρηξη ότι χρειάζεται για όσους το έχουν από την ασφάλεια τους.vi. Βιβλιάριο υγείας και συνταγολόγιο, καθώς και το παιδικό βιβλιάριο εμβολίων, έτσι ώστε να διευρύνεται το πεδίο πληροφοριών υγειονομικού περιεχομένου για διατύπωση επιστημονικής γνώμης από την Επιτροπή Κατάταξης.
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλε τι εννοεις. Τις εχω κανει σε δημοσιο Νοσοκομειο Και στις αιματολογικες και ουρα εχω μονο την σφραγιδα του μικροβιολογου.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

BILL2350 έγραψε:Φιλε τι εννοεις. Τις εχω κανει σε δημοσιο Νοσοκομειο Και στις αιματολογικες και ουρα εχω μονο την σφραγιδα του μικροβιολογου.
Η στρόγγυλη σφραγίδα στα Δημόσια Νοσοκομεία τίθεται μόνο από την Γραμματεία τους και όχι από τον γνωματεύοντα ιατρό ο οποίος χρησιμοποιεί μόνο την δική του και υπογράφει. Εσύ είσαι υπόχρεος στη συνέχεια να πας την γνωμάτευση στην Γραμματεία του Ιδρύματος γιά τα περαιτέρω.

bmxas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bmxas »

Στην ακτινογραφία πρέπει πάνω στην φωτογραφία να βάλει σφραγίδα ο ακτινολόγος (μαζί και υπογραφή εννοείτε) η οποία θα πιάνει μισή την φωτογραφία και μισή απέξω! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος νομίζω. Επίσης στις άλλες εξετάσεις αναφέρει απλά υπογραφή και σφραγίδα του μικροβιολόγου και όχι στρογγυλή δημοσίου. Εγώ τις έκανα όλες σε ΙΚΑ με παραπεμπτικό επείγον από νοσοκομειακό γιατρό και όλα οκ. Μάλιστα τις πήρα αυθημερόν λόγω του επείγοντος...
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ετσι πιστευω κι εγω. Αυριο παω στον καρδιολογο να μου σφραγισει το ΗΚΓ, Και να μου το υπογραψει. Μου εγραψε μονο το ονοματεπωνυμο ενω στην γνωματευση τα παντα υπογραφες...

ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Μπορώ να έχω όλες τις εξετάσεις απο ιδιώτες γιατρούς ;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε:Μπορώ να έχω όλες τις εξετάσεις απο ιδιώτες γιατρούς ;

Και φυσικά φίλε μου. Το αναφέρει καθαρά η προκύριξη

Απο ιδιοτικό ή δημόσιο

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από hackertom »

Είμαι οκ και εγώ παιδιά πήγα στον γιατρό και του είπα το και το, και μου έβαλε σφραγίδα! Ευτυχώς τον βρήκα εκεί και δεν ταλαιπωρήθηκα... :-)

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κάτι διότι με τις m... Ολονών έχω τρελαθεί

έχει κάνει κανένας τις εξέτασης στο ικα;

εμενα μου λένε εκεί ότι εμείς απλά εξέτασης κάνουμε και ότι γνωμάτευσης μονο τα νοσοκομεία κάνουν ισχύ αυτό;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες