Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

bmxas έγραψε:geral τελικα πως θα ανεβεις πανω; Εγω εκλεισα ιντερνετικά με τρένο 25? ολα μαζί μεχρι Ξάνθη! Φευγω δευτέρα βράδυ...

θα φύγω με το κτελ τελικά, Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Αν και σλέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω και εγώ τρένο γιατί θα μου πάει 70 ευρώ!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

geral έγραψε:
bmxas έγραψε:geral τελικα πως θα ανεβεις πανω; Εγω εκλεισα ιντερνετικά με τρένο 25? ολα μαζί μεχρι Ξάνθη! Φευγω δευτέρα βράδυ...

θα φύγω με το κτελ τελικά, Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Αν και σλέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω και εγώ τρένο γιατί θα μου πάει 70 ευρώ!
παντζο οταν μπορεσεις παρε με τηλ να συνενοηθουμε πως θα παμε και για νακλεισω εισητηρια απο θεσσαλονικη για ξανθη... Αδερφε αυτο που ειπε πριν ο αλλος για την εκπτωση ειναι διαφορετικα... Δηλαδη ειναι αναλογα το κτελ που πας... Π. Χ εμεις απο κατερινη οπου και να παμε εχουμε 50% εκπτωση... Και στην θεσσαλονικη 25%... Απο γιαννενα ενα φιλαρακι μου εχει 50% κιαυτος...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Αδερφε περιμενω τηλεφωνο σου για να συνενοηθουμε τελικα με τι θα παμε ξανθη... Μην με ξεχασεις... Ενταξει;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες