Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Α. Οκ αν έχει το εκκαθαριστικο οκ. Δικό μου λάθος...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
zarkasterd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από zarkasterd »

Ρε παιδια εμενα με πηραν σημερα απο Α. Τ. Κατερινης και ρωτισα τι να εχω μαζι μου και ειπαν ταυτοτητα αφμ και ομαδα αιματος Τιποτα για ταχις νετ.
ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Είναι σίγουρο για τριτη παιδια; Εμενα με πηραν απο το τμηνα να παω το σαββατο αλλά δε ξεραν τιποτα για το ποτε μπαινουμε.

Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ »

zarkasterd έγραψε:Ρε παιδια εμενα με πηραν σημερα απο Α. Τ. Κατερινης και ρωτισα τι να εχω μαζι μου και ειπαν ταυτοτητα αφμ και ομαδα αιματος Τιποτα για ταχις νετ.
ξέρω έναν κλεάνθη απο Κατερίνη Ε. Φ

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

το αφμ το εχει και το διπλωμα επανω για οσους εχουν το νεο και το α. μ. κ. α. το εχει και το βιβλαριο ασθενειας oso gia tο λαθος που λες φιλε νικο υτο μου ειχαν πει στο α. τ. οτι το σαββατο θα ειμαστε επανω λυπαμε σημερα μας ανακοινωσαν οτι σαββατο 10 :30 ορκομωσια και τριτη φευγουμε
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Με πήραν και εμένα πριν από 5 λεπτά τηλέφωνο. Αύριο πρωί στο τμήμα με ΑΦΜ και ταυτότητα τους είπα για ομάδα αίματος και ταξις νετ και δεν ήξεραν τίποτα
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από blademaster »

Harvester έγραψε:Μαγκες και εγω μολις ερχομαι απο τη διευθηνση Πειραια. Μου ειπαν Σαβατο καλα ντυμενος

μην τους ακουσεις και βάλεις κανένα κοστούμιΕικόνα
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Τελικά όλοι θα ορκιστούν Σάββατο πρωί;

Η ορκωμοσία που θα γίνει; Στο αστυνομικό τμήμα που είχαν υποβάλει τα δικαιολογητικά τους;

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

geral έγραψε:Με πήραν και εμένα πριν από 5 λεπτά τηλέφωνο. Αύριο πρωί στο τμήμα με ΑΦΜ και ταυτότητα τους είπα για ομάδα αίματος και ταξις νετ και δεν ήξεραν τίποτα

Μα ποιός έιπε για ΤΑΞΙΣ ΝΕΤ να το έχετε μαζι; Αυτο είναι για δικία σας εξιπιρέτιση για την φορολογικη που θα κάνουμε του χρόνου οσοι την κάνουν μόνοι.

Οσο καλοντυμένους και να θέλους σκιζμένο και φουτερ θα φοράω δεν εχω αλλα ρουχα... Μονο ξιρισμένος θα ειμαι...

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: το αφμ το εχει και το διπλωμα επανω για οσους εχουν το νεο και το α. Μ. Κ. Α. Το εχει και το βιβλαριο ασθενειας oso gia tο λαθος που λες φιλε νικο υτο μου ειχαν πει στο α. Τ. Οτι το σαββατο θα ειμαστε επανω λυπαμε σημερα μας ανακοινωσαν οτι σαββατο 10 :30 ορκομωσια και τριτη φευγουμε

Ξεκόλα λίγο ρε φίλε. Ρωτισα ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ. Και το αμκα το θέλουν απο την αρμόδια Υπιρεσία ΚΕΠ. Γιατι πρέπει να παραπλανείς κόσμο παντα;

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Παιδια οποιος εχει κανει δηλωση παει το εκκαθαριστικο, αλλιως την βεβαιωση ΑΦΜ οταν το ειχατε βγαλει για το ΑΜΚΑ παει σε ενα ΙΚΑ η ΚΕΠ και λεει μια βεβαιωση ΑΜΚΑ 1λεπτο δουλεια, Το ταξις νετ ειναι κατι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ username κ password δεν τα δινεις σε οποιον να ειναι εκτος και αν το θελουν για αυτο

Ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 η πρόσβαση στις εφαρμογές Του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου θα επιτρέπεται μόνο με την χρήση κωδικών TAXISnet.

Ειναι απο το site της απογραφης.
Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Harvester »

pantzos4 έγραψε:
geral έγραψε:Με πήραν και εμένα πριν από 5 λεπτά τηλέφωνο. Αύριο πρωί στο τμήμα με ΑΦΜ και ταυτότητα τους είπα για ομάδα αίματος και ταξις νετ και δεν ήξεραν τίποτα

Μα ποιός έιπε για ΤΑΞΙΣ ΝΕΤ να το έχετε μαζι; Αυτο είναι για δικία σας εξιπιρέτιση για την φορολογικη που θα κάνουμε του χρόνου οσοι την κάνουν μόνοι.

Οσο καλοντυμένους και να θέλους σκιζμένο και φουτερ θα φοράω δεν εχω αλλα ρουχα... Μονο ξιρισμένος θα ειμαι...

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: το αφμ το εχει και το διπλωμα επανω για οσους εχουν το νεο και το α. Μ. Κ. Α. Το εχει και το βιβλαριο ασθενειας oso gia tο λαθος που λες φιλε νικο υτο μου ειχαν πει στο α. Τ. Οτι το σαββατο θα ειμαστε επανω λυπαμε σημερα μας ανακοινωσαν οτι σαββατο 10 :30 ορκομωσια και τριτη φευγουμε

Ξεκόλα λίγο ρε φίλε. Ρωτισα ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ. Και το αμκα το θέλουν απο την αρμόδια Υπιρεσία ΚΕΠ. Γιατι πρέπει να παραπλανείς κόσμο παντα;

απο Διευθυνση Πειραια που ειμαι εγω μου ειπαν να εχω το ταξισνετ, ταυτοτητα και πιστοποιητικο οικογενιακης καταστασης... Απο τι φαινετε σε καθε τμημα ζητανε και αλλα πραγματα...
Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Harvester »

blademaster έγραψε:
Harvester έγραψε:Μαγκες και εγω μολις ερχομαι απο τη διευθηνση Πειραια. Μου ειπαν Σαβατο καλα ντυμενος

μην τους ακουσεις και βάλεις κανένα κοστούμιΕικόνα

αχαχαχχααχχα οχι μονο κοστουμι και σκαρπινι απο κατω με μυτη για τις κατσαριδες! Αχαχαχχααχαχαχαχαχ Εικόνα
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Εγω για το αμκα εχω βγαλει φωτοτυπια το βιβλιαριο οπου φαινεται το αμκα και το επικυρωσα στο κεπ... Ελπιζω να τους κανει.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

pantzos4 έγραψε:
bmxas έγραψε:Παιδιά είναι κανείς από Αθήνα που θα πάει Ξάνθη με κτελ ή αυτοκίνητο να ανεβούμε μαζί;

Σαν είπανε που θα πάτε; Εμάς τίποτα ακόμα

πανο εμαθες τελικα που θα μας στειλουν; Ααα και με τι θα παμε ρε αδερφε;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

35M.K 310 lele έγραψε:
pantzos4 έγραψε:
bmxas έγραψε:Παιδιά είναι κανείς από Αθήνα που θα πάει Ξάνθη με κτελ ή αυτοκίνητο να ανεβούμε μαζί;

Σαν είπανε που θα πάτε; Εμάς τίποτα ακόμα

πανο εμαθες τελικα που θα μας στειλουν; Ααα και με τι θα παμε ρε αδερφε;

Όχι. Αυριο λογίκα θα μάθουμε, Ανάλογα τι ώρα θα πρέπει να είμαστε μέσα το αργότερο, Με κανένα κτέλ η Τσαφ τσούφ ότι βολέυει να μηλίσουμε άυριο μόλις τελειόσουμε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες