Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
xaxa 4,05 ε... Εμενα μου πε 9 θα κοστισουν ε τα μουνια...
ΠΟΣΟ; Ηηηη σαν δεν ντρεποντε
εγω τοσο πλιροσα και τον χάλαγε και το 1ο ταλιρο που του έδωσα επιδη ειχε πανω καφεδες και επιδη με νευριασε τσιμπισε ενα κατοσταρικακι :D εκανε βολτες να παει να το χαλασει χααχχααχ
εγω τοσο πλιροσα και τον χάλαγε και το 1ο ταλιρο που του έδωσα επιδη ειχε πανω καφεδες και επιδη με νευριασε τσιμπισε ενα κατοσταρικακι :D εκανε βολτες να παει να το χαλασει χααχχααχ
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Παιδια ειναι σιγουρατατο
με καλεσαν απο την αστυνομια ηρθε διαταγη σαββατο ορκιζομαστε τριτη σχολη. Και τα χαρτια δεν λενε ποτε ψεματα... Οποτε καλη ανταμωση στη σχολη συναδελφοι. Συχγαρητηρια σ ολους

Καλα πατζο ναι οντως λεει μακακιες ο αλεξιπτωτιστης αλλα για σαββατο ορκομασια κ τριτη σχολη ισχυει το επιβαιβεωνουν πολλα παιδια οπως κ γω. Μας πηραν τηλ απο αστυνομια οτι ηρθε διαταγη. Αυριο παω για μια κοινοποιηση δεν ξερω τι; Αλλα να λενε ψεμματα αποκλειεται!pantzos4 έγραψε:ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Παιδια εμενα μου ειπαν απο την γραμματεια του α. Τ. Οτι το σαββατο πρεπει να εισαι στην σχολη στην συνεχεια μου εδωσαν ενα χαρτι και μου ειπαν πηγαινε στην γαδα και δηλωσε σχολη. Και απο την γαδα οτι αυριο θα ξερετε που θα πατε (σχολη).ta συμπερασματα δικα σασ
Καλός τον μέγιστο ΠΑΡΑΠΛΙΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ...
Οι παλιοι θα τον ξέρουν θα τον θυμούντε οι νεοι καλημερα αν σας πει κοιταξτε μηπώς ειναι μαυρα μεσάνυχτα και εχει τσουνάμι στο ενα μετρο απο το σημείο που ήστε
Ναι το ξέρουμε αυτο. Αυτος πάλι ψεματα λεει ΣΑΒΒΑΤΟ σχολη λεει οχι Α. Τ για αυτο λεω.
Σχολες θα μας πουνε σαββατο;
Σχολες θα μας πουνε σαββατο;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
εγω δεν πλήρωσα τίποτα...DEA έγραψε:Τι ραντεβου ρε φιλε; Πηγα σημερα σε κρατικο νοσοκομειο, σε 30 λεπτα το ειχα παρει. Χωρις ραντεβου. Μολις πεις οτι ειναι για την αστυνομια θα σε περασουν ετσι. Μονο που θα δωσεις 4ευρω

Ουτε εγω πληρωσα
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ουτε εγω πληρωσα
αληθεια; Γαμοτο, πος δεν τ σκεφτικα να ριξω και εγω καμια τογκα και στο νοσοκομειο. Πφφ καλη φαση
ενα πακετο τσιγαρα ειναι αυτα
Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι?
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι;
Θέλουν βεβαίωση της αρμόδιας Δου ή φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος από την οποία να προκύπτει ο ΑΦΜ. Και για τα άλλα λογικά θα θέλουν να τος πας κάποιο χαρτι.
taxis net δεν μου ζητησαν
νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι;
Τα θέλουν σε χαρτή το ΑΦΜ ενα πάρεις μια βεβαιοση ΑΦΜ απο ην εφορία και ΑΜΚΑ θα πας απο τα κεπ και θα το πάρεις...
ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...

Αυτο είναι κάτι δικό σου που απλα θα χρειαστείς για να κάνεις φορολογικη Online δεν τους ενδιαφέρει αυτους αυτο...
Μα ρε Geral το ΑΦΜ το γραφει πανω στο εκκαθαρηστικοgeral έγραψε:νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι;
Θέλουν βεβαίωση της αρμόδιας Δου ή φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος από την οποία να προκύπτει ο ΑΦΜ. Και για τα άλλα λογικά θα θέλουν να τος πας κάποιο χαρτι.

- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
pantzos4 έγραψε:νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι;
Τα θέλουν σε χαρτή το ΑΦΜ ενα πάρεις μια βεβαιοση ΑΦΜ απο ην εφορία και ΑΜΚΑ θα πας απο τα κεπ και θα το πάρεις...
Αυτο είναι κάτι δικό σου που απλα θα χρειαστείς για να κάνεις φορολογικη Online δεν τους ενδιαφέρει αυτους αυτο...
Μα αφου εχει το εκκαθαριστικο γτ να παει να παρει βεβαιωση;
αρε πατζο παοκαρα... Εδω συμφωνω μαζι σου αλλα θα διαφωνησουν αυτοι που με πηραν τηλεφωνο απ την αστυνομια. Μου ειπαν καθαρα οτι το σαββατο που θα ερθεις αν εχεις ταχις νετ passward k username Το χρειαζομαστε λενε ειναι σχετικα επειγων! Τι να σου πω. Ξερω οτι ειναι για online για φορ. Δηλωση. Αλλα το χρειαζονται. Θα τους ρωτησω βεβαια. Για να μαστε τυπικοι εγω θα το παω κ οτι γινει. Οσο για το ΑΦΜ δεν καταλαβαινω ρε συ αφου εβγαλα αντιγραφο του εκκαθαριστικου επικυρωμενο απο κεπ και γραφει πανω στο εκκαθαρηστικο κ το ΑΦΜ. Το αναγραφει δηλαδη. Αρα γιατι να βγαλω ξεχωριστο χαρτι για ΑΦΜ αφου εχω το εκκαθαρηστικο. Νομιζω μιλαω λογικαpantzos4 έγραψε:νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια οποιος γνωριζει. Το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ Και το ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα χρειαζονται Σε χαρτι η απλα μονο τους αριθμους κτλ. Πχ το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους αριθμους δηλαδη τους εχω στο κινητο. Πηραζει να τους δωσω ετσι η θελουν χαρτι με υπογραφη απο εφορια κτλ. Νομιζω πως ειναι παραλογο. Εχω το αντιγραφο εκκαθαριστικου που γραφει το αφμ πανω αρα; Ξερει καποιος η τζαμπα αγχωνομαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες