Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ειδικος12

Δημοσίευση από ειδικος12 »

ρε παιδια δεν επρεπε να μας το πουνε 10 μερες πριν; καποιοι τουλαχιστον εχουμε και υποχρεωσεις...
ειδικος12

Δημοσίευση από ειδικος12 »

ΣΙΜΕΩΝ σου ειπαν και που θα μπεις;
Dude

Δημοσίευση από Dude »

Καλά και εμένα με πήρα τηλ. Το άλλο το ξέρετε ότι τα έξοδα μεταφοράς είναι δικά μας; Χαχαχαχ!
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Dude έγραψε:Καλά και εμένα με πήρα τηλ. Το άλλο το ξέρετε ότι τα έξοδα μεταφοράς είναι δικά μας; Χαχαχαχ!

Και φυσικά το ξέραμε, Τουλάχιστον με όποιον το συζτούσαμε αυτο λέγαμε. Δεν με φαίνετε τίποτα το περίεργο.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Aλεξ

Δημοσίευση από Aλεξ »

Παιδια και εγω ρωτησα στη γαδα τριτη μου ειπαν οπως επισης Σαββατο οτι θα μας καλεσουν για ορκο μας το ειπαν μεσα αλλα ειπαν οτι θα ενημερωθουμε και με τηλ...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Aλεξ έγραψε:Παιδια και εγω ρωτησα στη γαδα τριτη μου ειπαν οπως επισης Σαββατο οτι θα μας καλεσουν για ορκο μας το ειπαν μεσα αλλα ειπαν οτι θα ενημερωθουμε και με τηλ...

\

Δεν σε έχουν καλέσει ακόμα.

Εμένα με είπαν με το ΑΦΜ, Ταυτότιτα και το καρτελάκι με την ομάδα αίματος.10:00 να είμαι στο τμήμα το Σάββατο. Ποτε φευγουμε δεν με είπαν αλλα σε πολούς απο άλλης πόλης είπαν για Τρίτη

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Σαββατο ορκωμοσια κ τριτη φευγουμε για σχολη, μολις ηρθα απο το τμημα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μήπος είπε ώρα παρουσιάσεως; Παίζει να χρειαστει δηλαδή να πάμε και απο δευτερα εκει; Για αυτό σε ρωτάω
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

pantzos4 έγραψε:Μήπος είπε ώρα παρουσιάσεως; Παίζει να χρειαστει δηλαδή να πάμε και απο δευτερα εκει; Για αυτό σε ρωτάω

στο σεφεαα κάποιος αναφέρει ότι του είπαν 9 με 12 την τρίτη
Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Harvester »

Μαγκες και εγω μολις ερχομαι απο τη διευθηνση Πειραια. Μου ειπαν Σαβατο καλα ντυμενος Εικόνα για ορκομοσια και Τριτη φευγεις στη σχολη... Στην ερωτηση μου οτι δεν εχω προλαβει να βγαλω το πιστοποιητικο με την ομαδα αιματος μου απαντησαν δεν πειραζει μπορει να το κανεις εκει...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Harvester έγραψε:Μαγκες και εγω μολις ερχομαι απο τη διευθηνση Πειραια. Μου ειπαν Σαβατο καλα ντυμενος Εικόνα για ορκομοσια και Τριτη φευγεις στη σχολη... Στην ερωτηση μου οτι δεν εχω προλαβει να βγαλω το πιστοποιητικο με την ομαδα αιματος μου απαντησαν δεν πειραζει μπορει να το κανεις εκει...

Μήπως σου είπαν και σε ποιά σχολή πας;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Harvester έγραψε:Μαγκες και εγω μολις ερχομαι απο τη διευθηνση Πειραια. Μου ειπαν Σαβατο καλα ντυμενος Εικόνα για ορκομοσια και Τριτη φευγεις στη σχολη... Στην ερωτηση μου οτι δεν εχω προλαβει να βγαλω το πιστοποιητικο με την ομαδα αιματος μου απαντησαν δεν πειραζει μπορει να το κανεις εκει...

To πιστοποιητικο δεν είναι τίποτα. Μέσα σε 10 λεπτα είχα δώσει αιμα και είχαν βγει τα αποτελέσματα.

ποιο πολύ άργησα στο Γραφειο κινίσεως μεχρι να πάρω παραπεμπτικο.(κανένα 10λεπτο και εκει)

Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Harvester »

pantzos4 έγραψε:

To πιστοποιητικο δεν είναι τίποτα. Μέσα σε 10 λεπτα είχα δώσει αιμα και είχαν βγει τα αποτελέσματα.

ποιο πολύ άργησα στο Γραφειο κινίσεως μεχρι να πάρω παραπεμπτικο.(κανένα 10λεπτο και εκει)

το θεμα ειναι οτι μου εκλεισαν ραντεβου την τριτη Εικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Harvester έγραψε:
το θεμα ειναι οτι μου εκλεισαν ραντεβου την τριτη Εικόνα
Τι ραντευου βρε; Αχαχαχ καλα κάθεσε και ακούς τι σε λένε; ΕικόναΕικόνα

Αυριο πρωί σήκω κατα της 9 πιες ενα καφεδάκι και πανε σε ένα νοσοκομίο

Πας γραφειο κινίσεως η αλοιος ΤΑΜΕΙΟ 4,05 ? ειναι και λες θελω να βγαλω βεβαίοση ομάδα αίματος

Αν σε πούν τίποτα πες ειναι για την αστυνομία

και 2ον κανε και λίγο φασαρία Εικόνα Παντα πιάνει μην το παίξεις αγαθος...

Ετσι με είπαν εμενα με λένε εκλησες ραντευου; Γελαω και λεω μπα οχι αλλο τι θα κάνω αντε γιατι βιαζομε εχω και αλλα χαρτια να κανω μεχρι την παρασκευη Εικόνα

Καλή σου επιτυχία φιλε μου

DEA

Δημοσίευση από DEA »

Τι ραντεβου ρε φιλε; Πηγα σημερα σε κρατικο νοσοκομειο, σε 30 λεπτα το ειχα παρει. Χωρις ραντεβου. Μολις πεις οτι ειναι για την αστυνομια θα σε περασουν ετσι. Μονο που θα δωσεις 4ευρω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες