Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nικος86 »

Ναι Της ειπε να φυγει γτ ειναι ηδη κρατημενες οι θεσεις τους... Μας το ειπαν εδω στην θεσσαλονικη...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μαγκες και απο αλλον αστυνομικο ακουσα οτι μπαινουμε εντος της εβδομάδος. Όποιος ξερει σιγουρα ας μας πει, και κατι αλλο τους αλλους επιλαχόντες που κάλεσαν για ισοβαθμία αν τους πάρουν τελικα θα κάνουν 15 μερες μεχρι να τους ειδοποιήσουν να κανουν τις εξετασεις και να δωσουν αθληματα. Χαμός

Τότε πος να μπούμε απο ΔΕυτέρα; Ενα τρελό μπέρδεμα γύναιτεεε

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

pantzos4 έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μαγκες και απο αλλον αστυνομικο ακουσα οτι μπαινουμε εντος της εβδομάδος. Όποιος ξερει σιγουρα ας μας πει, και κατι αλλο τους αλλους επιλαχόντες που κάλεσαν για ισοβαθμία αν τους πάρουν τελικα θα κάνουν 15 μερες μεχρι να τους ειδοποιήσουν να κανουν τις εξετασεις και να δωσουν αθληματα. Χαμός

Τότε πος να μπούμε απο ΔΕυτέρα; Ενα τρελό μπέρδεμα γύναιτεεε

Γίνεται να μπούμε στις σχολές ενώ ακόμα δεν έχουν αλοκληρωθεί οι διαδικασίες και δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις; Λίγο περίεργο μου φαίνεται
φρουρός

Δημοσίευση από φρουρός »

Και εγώ χλωμό το κόβω μάγκες. Ακόμα τρέχουν οι διαδικασίες και δεν έχουν συμπληρωθεί καν οι θέσεις. Έχεις δίκαιο τζεραλ. Και τι θα γίνει θα μας έχουν μέσα στις γιορτές;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και εμένα φίλε μου. Για αυτό λέω. Εκτός αν τους τρέξουνε και πχ παρασκευη κλήρωση και μετα κυριακη ξεκινίσουν οι διεδικασίες πεμπτη τελειωνουν και παρασκευη μέσα; Πολυ τρεξιμο και δύσκολο. Αλλα παλι πολύ ακογετε ετοιμάστε πράγματα κτλ... Και σήμερα πανω μας το είπαν λεει ξεκινίστε να ετοιμαζεστε
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
DEA

Δημοσίευση από DEA »

Καλα μην ειστε και σιγουροι οτι ολους οσους καλεσαν τωρα θα τους παρουν... Μπορει να τους καλεσαν σε περιπτωση που καποιοι φυγουν για πυροσβεστικη...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

DEA έγραψε:Καλα μην ειστε και σιγουροι οτι ολους οσους καλεσαν τωρα θα τους παρουν... Μπορει να τους καλεσαν σε περιπτωση που καποιοι φυγουν για πυροσβεστικη...

Νομίζω φίλε οπως και γινετε κάφε φορα. Οποιος πάει για αποτιπόματα δηλόνη σχολές κτλ σε δινουν και χαρτή τι θα χρειαστεις, οτι αυτοι να, ι θα τους πάρουνε...

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

DEA έγραψε:Καλα μην ειστε και σιγουροι οτι ολους οσους καλεσαν τωρα θα τους παρουν... Μπορει να τους καλεσαν σε περιπτωση που καποιοι φυγουν για πυροσβεστικη...

καλά ναι παίζει και αυτό. Πάντως έβγαλαν ανακοίνωση στις 20 του μήνα για επιπλέον υποψηφίους και στις 25 ολοκληρώνουν με τις διαδικασίες. Οπότε παίζει να γίνει η κλήρωση τώρα μέσα στην εβδομάδα και να έχουν ολοκληρώσει την επόμενη.
φρουρός

Δημοσίευση από φρουρός »

Το ότι μας είπαν τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας δεν σημαίνει απόλυτα ότι θα μας πάρουν και την άλλη εβδομάδα. Και αν πάμε τώρα θα μας πάρουν για 20 μέρες; Έμαθα απο ένα παιδί ότι για της γιορτές η σχολή κλείνει.
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Παιδια εμενα μου ειπαν απο την γραμματεια του α. τ. οτι το σαββατο πρεπει να εισαι στην σχολη στην συνεχεια μου εδωσαν ενα χαρτι και μου ειπαν πηγαινε στην γαδα και δηλωσε σχολη. και απο την γαδα οτι αυριο θα ξερετε που θα πατε (σχολη).ta συμπερασματα δικα σασ
jimmis23

Δημοσίευση από jimmis23 »

Παιδια με πηρε απο το τμημα της περιοχης μου μια κοπελα και μου ειπε να παρουσιαστω το πρωι στον αξιωματικο γιατι τους ηρθε μια διαταγη. Την ρωτησα αν γνωριζει κατι και μου ειπε πως μαλλον μπαινουμε τριτη. Θα σας ενημερωσω αυριο οταν γυρισω απο το τμημα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Παιδια εμενα μου ειπαν απο την γραμματεια του α. Τ. Οτι το σαββατο πρεπει να εισαι στην σχολη στην συνεχεια μου εδωσαν ενα χαρτι και μου ειπαν πηγαινε στην γαδα και δηλωσε σχολη. Και απο την γαδα οτι αυριο θα ξερετε που θα πατε (σχολη).ta συμπερασματα δικα σασ

Καλός τον μέγιστο ΠΑΡΑΠΛΙΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ...

Οι παλιοι θα τον ξέρουν θα τον θυμούντε οι νεοι καλημερα αν σας πει κοιταξτε μηπώς ειναι μαυρα μεσάνυχτα και εχει τσουνάμι στο ενα μετρο απο το σημείο που ήστε

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Έφυγα για την ορκομοσία... Μόλις πήραν τηλ απο Α. Τ. Τελίκα ετοιμαστήτε για κατάταξη την Τρίτη.

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλημερα. Λιγο χλωμο μου φαινεται το τοσο γρηγορα! Μεχρι κ σαββατο δινουν ακομη αθληματα οι επιλαχωντες! Κοπηκαν παρα πολλοι φετος. Οσοι ειμασταν εκει καταλαβαινουμε τι εννοω! Οποτε οι επιλαχωντες ειναι για την καληψη οργανικων θεσεων
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σαββατο ορκομοσια και τριτη μπαινουμε. Μολις με ειδοποιησαν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες