Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:500 θα παει η κομοτηνη μου ειπαν

γύρω στους 480 για την ακρίβεια αν πρόλαβα να δω καλά
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ειδες η ξανθη και το διδυμότειχο;
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

κασπερακος έγραψε:Καλησπερα και απο μενα παιδια πηγα κ εγω και δηλωσα σχολες σημερα το πρωι πωπω ρε παιδια απιστευτη χαρτουρα να πουμε πολυ χαρτι ομως! Χαλαλι του ομως να πουμε μπρος στη δουλεια η χαρτουρα φανταζει ενα τιποτα αντε να μπουμε σχολες και θα περασουμε ωραια θα θυμηθουμε εποχες στρατου!

Οταν λες χαρτουρα τι ενοεις;

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ειδες η ξανθη και το διδυμότειχο;

Δεν πρόσεξα καλά αλλά πρέπει να έχουν τις ίδιες θεσεις πάνω κάτω χωρίς να είμαι βέβαιος.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ευχαριστώ geral
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

Harvester έγραψε:Κομοτινη-ξανθη-διδυμοτειχο ειναι οι σχολες και ελεγε και το ποσα ατομα παιρνει η καθε σχολη τωρα δεν θυμαμαι να σας πω... Μου εδωσαν και ενα χαρτι με το τι πρεπει να εχω... Και μου πε να βγαλω απο τωρα το ταξης νετ για να μην τρεχω μετα... Αυτα απο μενα...

harvester (η όποιος άλλος μπορεί) γράψε αν γίνεται τι ακριβώς σου είπαν να έχεις μαζί σου, επειδή εμένα τουλάχιστον δεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο, να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Πολλα χαρτια παλι ζητανε, καθε τοσο Τα ιδια και τα ιδια Εικόνα
Dude

Δημοσίευση από Dude »

Είδα για κομοτηνή 476,330 διδυμότειχο και 300 Ξάνθη. Οι υπόλοιποι 25 περίπου είναι γεννημένοι κομμάντο και δεν πάνε!
KWSTAKHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από KWSTAKHS »

Τι χαρτια;

Antonis

Δημοσίευση από Antonis »

OΝτως φίλε μου εάν μπορείς πες μας τι χαρτιά είναι αυτά...
Εμένα παντως μου είπανε να εχω μαζί μου αποδεικτικό αφμ αύριο στο ΑΤ Καλλιθέας.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Τι χαρτία στον άλλον είπαν μονο την Αστυνομική ταυτότιτα να έχει μαζι του...

Το ίδιο και για εμένα

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Θελουν απο Νοσοκομειο πιστοποιτικο με την ομαδα αιματος βιβλιαριο με τα εμβολια και το βιβλιαριο ασθενειας, επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο αστυνομικης ταυτοτητας, Επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο Με τους Τιτλους σπουδων (ΑΕΙ ΤΕΙ ξενη γλωσσα ηλεκτρονικου υπολογιστη) πιστοποιητικο γεννησης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, φωτοαντογραφο τραπζεζικου λογαριασμου. Και το ΚΟΥΦΟ της υποθεσης θελει βεβαιωση εγγραφης σε Αθλητικο Συλλογο η Ομιλο Η οποια θα αναφερει ΤΥΧΟΝ επιδοσεις σας σε συγκεκριμενα αθληματα

Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Lazaros1985 έγραψε:Θελουν απο Νοσοκομειο πιστοποιτικο με την ομαδα αιματος βιβλιαριο με τα εμβολια και το βιβλιαριο ασθενειας, επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο αστυνομικης ταυτοτητας, Επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο Με τους Τιτλους σπουδων (ΑΕΙ ΤΕΙ ξενη γλωσσα ηλεκτρονικου υπολογιστη) πιστοποιητικο γεννησης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, φωτοαντογραφο τραπζεζικου λογαριασμου.Και το ΚΟΥΦΟ της υποθεσης θελει βεβαιωση εγγραφης σε Αθλητικο Συλλογο η Ομιλο Η οποια θα αναφερει ΤΥΧΟΝ επιδοσεις σας σε συγκεκριμενα αθληματα

Αυτα θα τα ζητησουν στην σχολη οχι στην Αστυνομικη Διευθυνση που θα πατε για να δηλωσετε την προτιμηση σας!

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Lazaros1985 έγραψε:Θελουν απο Νοσοκομειο πιστοποιτικο με την ομαδα αιματος βιβλιαριο με τα εμβολια και το βιβλιαριο ασθενειας, επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο αστυνομικης ταυτοτητας, Επικυρωποιμενο φωτοαντιγραφο Με τους Τιτλους σπουδων (ΑΕΙ ΤΕΙ ξενη γλωσσα ηλεκτρονικου υπολογιστη) πιστοποιητικο γεννησης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, φωτοαντογραφο τραπζεζικου λογαριασμου.Και το ΚΟΥΦΟ της υποθεσης θελει βεβαιωση εγγραφης σε Αθλητικο Συλλογο η Ομιλο Η οποια θα αναφερει ΤΥΧΟΝ επιδοσεις σας σε συγκεκριμενα αθληματα

την εγραφη την την θέλουν μας συμφέρει να το δίξουμε ή οχι; Μηνπως είναι χώσιμο όπος μερικά πραγματα στο στροτο που καλο ήταν να μην ξέρεις γιατι αν έλεγες πχ ξέρω να βαφω ετρογες το χόσιμο της ζωης σου;

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Λαζαρε παλι μας ζητανε τα χαρτια που καταθεσαμε για τα μορια; Ελπιζω για το πτυχιο των αγγλικων να μην θελουν βεβαιωση παλι απο τον αρμοδιο φορεα και να θελουν απλα φωτοαντιγραφο του προτοτυπου γιατι παλι θα τρεχω!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες