Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Marina2 »

Καταλαβαίνω τι εννοεις Βελερεφόντη μου... Το θεμα ειναι αυτοί πως ειναι διατεθιμένοι να τα αντιμετωπίσουν ολα αυτά.
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Ωραία πράγματα !
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 286_lele »

Κοιταχτε να δειτε με τις υπαρχουσες συνθηκες της κοινωνιας ολο και περισσοτεροι νεολαιοι στρεφονται στον ''κακο'' δρομο αρα λογικο ειναι σε μια συνεντευξη η σε τοξικολογικες να τα βρει σκουρα αυτος που θα δηλωσει ΕΠΟΠ. Ας μην τους κατηγορουμε ομως αφου αυτο θελουν οκ. Γνωμη μου φυσικα...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

286_lele έγραψε:Κοιταχτε να δειτε με τις υπαρχουσες συνθηκες της κοινωνιας ολο και περισσοτεροι νεολαιοι στρεφονται στον ''κακο'' δρομο αρα λογικο ειναι σε μια συνεντευξη η σε τοξικολογικες να τα βρει σκουρα αυτος που θα δηλωσει ΕΠΟΠ. Ας μην τους κατηγορουμε ομως αφου αυτο θελουν οκ. Γνωμη μου φυσικα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν μπούμε εμεις να τον κρινουμε ή μαλλον δεν εχουμε το δικαιωμα να τον κρινουμε. Ομως ξερουν οτι θα πάνε για ΕΠΟΠ και οτι θα περάσουν από κάποιες εξετάσεις που σιγουρα θα ξεσκεπάσουν κάποια πράγματα, δεν ειναι λίγο αανόητο που δηλώνουν συμετοχή ξέροντας οτι και να περάσουν μετά θα φυγουν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ερωτηση :

Στις ψυχοτεχνικες οι ερωτησεις καθοριζονται αναλογα με την ειδικοτητα που επιλεγει ο καθενας η ειναι γενικα για ολους ιδιες;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Ερωτηση :

Στις ψυχοτεχνικες οι ερωτησεις καθοριζονται αναλογα με την ειδικοτητα που επιλεγει ο καθενας η ειναι γενικα για ολους ιδιες;

ΔΥΚ μου, βασικά οι ερωτησεις και ο αριθμός ερωτησεων ειναι βάση του μορφωτικου επιπέδου (αναλογα με τα χαρτια που εστειλες) και κατ επέκταση και της ειδικοτητας. Για παραδειγμα σε εμένα ως σπουδάστρια μου έκαναν 6 ερωτησεις. Σε παιδια γυμνασιου κανανε μονο 3. Στην δικη μου ομαδα ετσι πηγε το πραγμα. Μην νομιζεις οτι μετραει ομως πολυ αν θα δωσεις σωστη απάντηση. Αυτοι θα κοιταξουν τις αντιδρασεις σου. Π. Χ αν δεν την ξέρεις την απάντηση να πεις: "Δεν την γνωριζω (στα ισια) αλλα πιστευω οτι ειναι το ταδε... ! ". Επειτα θα σε ρωτησουν πχ. Για τις σπουδες σου, αν σε ενοχλουν οι μεταθέσεις, αν εργάζεσαι... ΚαΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ, ΟΤΑΝ ΟΠεράσεις δηλαδη απο ψυχολογους (εκει δεν κραταει πανω απο 3 λεπτα).
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οκ ευχαριστω πολυ!
Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Paola »

Καλησπέρα παιδιά...25 και σημερα! Μπορεί καποιος να μου πει που ξεκιναει η διεξαγωγή των διαδικασίων; Εννοω σε στρατοπεδο Ή στρατιωτικο νοσοκομειο; Ευχαριστώ!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Σε στρατοπεδο... Και μετα αν περασεις στο επομενο σταδιο τοτε ειναι σε στρατιωτικο νοσοκομειο

Anonymous

Τα ψυχοτεχνικα τεστ διεξαγονται τελη του Ιουλιου οπως αναφερει η προκυρηξη η κανω λαθος;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Βαγγελη τα ψυχοτεχνικα ειναι μεσα στο 5ημερο με τις ιατρικες εξετασεις και των αθληματων... Οποτε εχεις ακομα μελλον

Anonymous

Σε ευχαριστω πολυ!
Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Paola »

Καλησπέρα παιδιά! Συγγνωμη αν σας ρωταω πολλα... Υπαρχει περιπτωση να μας πουν Για τις εξετασεις σε Τριπολη λογω οτι ειμαι απο Πελοπονησσο, και ακομη Ποσες μερες Διαρκει η ολη διαδικασια (συνολικα ψυχολογικα -υγειονομικα-αθλητικα) Σας ευχαριστω !
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από τινα »

Ρε παιδια οποιος εχει δωσει τα ψυχοτεχνικα τωρα σε αυτην την προκυρηξη Σξ ας μας πει λιγο τι παιζει τι ρωτανε αν ειναι αυστηροι κ τετοια
ΧΡΗΣΤΙΝΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΙΝΑ »

Είναι περίπου 6 άτομα και σε ρωτάνε ονομ/νυμο τι τελείωσες τι δήλωσες αν σου αρέσει. Αν σε δούνε αγχωμένο σε τρελαίνουν στις ερωτήσεις. Π. Χ. Μετάφρασε παροιμίες κανε διαιρέσεις και άλλα διάφορα να δουν αν μπορείς να απαντάς. Γενικά κόβουν πολύ κόσμο στα ψυχοτεχνικά και προσοχή στο πως θα χαρακτηρισεις τον εαυτό σου στο γραπτό γιατί το κοιτάει κ σε ρωτάει μέσα από αυτό αν γράψεις κάτι περίεργο.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες