Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
κασπερακος

Δημοσίευση από κασπερακος »

Παιδια μου ειπαν ο πατερας μου κ ο αδερφοςς μ πως εχουν μαθει πως θα μπουμε στις σχολες απο αρχες δεκεμβριου θα μας παρουν στις σχολες και πως μας συμφερει καλυτερα να μπουμε φετος στις σχολες και απλα το παραθετω ετσι οπως μ τ ειπαν!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

κασπερακος έγραψε:Παιδια μου ειπαν ο πατερας μου κ ο αδερφοςς μ πως εχουν μαθει πως θα μπουμε στις σχολες απο αρχες δεκεμβριου θα μας παρουν στις σχολες και πως μας συμφερει καλυτερα να μπουμε φετος στις σχολες και απλα το παραθετω ετσι οπως μ τ ειπαν!

καλύτερα να μπαίναμε όσο γρηγορότερα γίνεται να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα γιατί με την κατάσταση όπως είναι τώρα ποτέ δεν ξερεις τι γίνεται.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

geral έγραψε:
κασπερακος έγραψε:Παιδια μου ειπαν ο πατερας μου κ ο αδερφοςς μ πως εχουν μαθει πως θα μπουμε στις σχολες απο αρχες δεκεμβριου θα μας παρουν στις σχολες και πως μας συμφερει καλυτερα να μπουμε φετος στις σχολες και απλα το παραθετω ετσι οπως μ τ ειπαν!

καλύτερα να μπαίναμε όσο γρηγορότερα γίνεται να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα γιατί με την κατάσταση όπως είναι τώρα ποτέ δεν ξερεις τι γίνεται.
ετσι ετσι... Εχεις απολυτο δικιο geral... Μακαρι να μας παρουν οσο Γρηγοροτερα γινετε γιατι ποτε δν ξερεις τι μερα σου ξημερωνει...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
κασπερακος

Δημοσίευση από κασπερακος »

Παιδια μακαρι γιατι τα λεφτα του καλοκαιριου τελειωνουν
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

κασπερακος έγραψε:Παιδια μακαρι γιατι τα λεφτα του καλοκαιριου τελειωνουν
τελειωνουν; Γιατι δν λες ρε αδερφε οτι μας εχουν τελειωσει ηδη... ; Χαχαχαχαχαχα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από B' M.K vatraxi »

να δουμε τωρα και τι λεφτα θα θελουμε εως οτου παρουμε τον 1ο μισθο μας...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:
βρε βατραχι κατσε να μπυμε πρωτα με το καλο αδερφε μου και μετα τα συζηταμε αυτα...
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

35M.K 310 lele έγραψε:
B' M.K vatraxi έγραψε:
βρε βατραχι κατσε να μπυμε πρωτα με το καλο αδερφε μου και μετα τα συζηταμε αυτα...
φιλε μου 35μκ... Εγω αυτο το ειπα εχοντας υποψιν μου οτι στην αθηνα που θα παμε τα πραγαμτα θα ειναι δυσκολα και αυτα που θα πρεπει να παρουμε θα ειναι ακριβα...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:
B' M.K vatraxi έγραψε:
φιλε μου 35μκ... Εγω αυτο το ειπα εχοντας υποψιν μου οτι στην αθηνα που θα παμε τα πραγαμτα θα ειναι δυσκολα και αυτα που θα πρεπει να παρουμε θα ειναι ακριβα...
δν αντιλεγω αδερφε μου... Απλα και εγω σου λεω πως κατσε με το καλο να μπουμε στην σχολη, να δουμε τι παιζει και με την πρακτικη των 2 μηνων και μετα βλεπουμε το τι θα κανουμε...
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι ρε φιλε μου αλλο λεω ομως εγω αλλα δν με καταλαβαινεις μαλλον... Εγω λεω οτι ΓΕΝΙΚΑ πρεπει να μαζεψουμε μερικα χρηματα γιατι η ζωη κατω θα ειναι δυσκολη... Καταλαβες τι εννοω;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:Ναι ρε φιλε μου αλλο λεω ομως εγω αλλα δν με καταλαβαινεις μαλλον... Εγω λεω οτι ΓΕΝΙΚΑ πρεπει να μαζεψουμε μερικα χρηματα γιατι η ζωη κατω θα ειναι δυσκολη... Καταλαβες τι εννοω;
ναι ρε αδερφε ς'αυτο εχεις απολυτο δικιο... Απλα εγω ειπα οτι ειπα γιατι κατι διαβασα που εγραψες για τον 1ο μας μισθο... Συγγνωμη ρε βατραχι... Γραψε λαθος...
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

35M.K 310 lele έγραψε:
B' M.K vatraxi έγραψε:Ναι ρε φιλε μου αλλο λεω ομως εγω αλλα δν με καταλαβαινεις μαλλον... Εγω λεω οτι ΓΕΝΙΚΑ πρεπει να μαζεψουμε μερικα χρηματα γιατι η ζωη κατω θα ειναι δυσκολη... Καταλαβες τι εννοω;
ναι ρε αδερφε ς'αυτο εχεις απολυτο δικιο... Απλα εγω ειπα οτι ειπα γιατι κατι διαβασα που εγραψες για τον 1ο μας μισθο... Συγγνωμη ρε βατραχι... Γραψε λαθος...
δεκτη η συγγνωμη σου φιλε μου... Ολοι κανουμε λαθη αρκει να τα καταλαβαινουμε για να λυνονται οι παρεξηγησεις...
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδια μολις με πηραν τηλεφονο να παω στο τμημα για αποτυπωματα... Παω και μολις γυρισω θα σας πω νεοτερα...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλεφονο να παω στο τμημα για αποτυπωματα... Παω και μολις γυρισω θα σας πω νεοτερα...
αντε αδερφε πηγαινε περιμενουμε...
Πρόδρομος

Δημοσίευση από Πρόδρομος »

Χαίρεται παιδιά. Είμαι ένας απο τους επιτυχόντες τις Β' κατηγορίας και μόλις γύρισα απο το Α. Τ. Της περιοχής μου, όπου και κλήθηκα να δώσω δαχτυλικά αποτυπώματα (παρεμπιπτόντως για κάποιον που ρώτησε παραπάνω, ζητάνε και πιστοποίηση αυθεντικότητας των πτυχίων ξένων γλωσσών, στην περιπτωσή μου το Zertificat και το Proficiency). Αν είναι εύκολο κάποιος να μου λύσει 2-3 απορίες, θα το εκτιμούσα πολύ;

* Θέλω να μάθω τι περίπου κάνουμε στην σχολή, αν θα είμαστε εσώκλειστοι, τι ισχύει σχετικά με άδειες/εξόδους κτλ,
* τι ακολουθεί μετά στην πρακτική (κυρίως με ενδιαφέρει το αν μπορώ να την κάνω στο σπίτι μου και όχι στην Αθήνα, πόσο καιρό θα πάρει και τι καθήκοντα θα έχουμε),
* τι χρήματα θα παίρνουμε ακριβώς αυτό το διάστημα (κάτι έχω υπ'όψην μου για 200?/400?, όμως δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα χρήματα θα παρακράτηθουν απο τους μεταγενέστερους μισθούς, ή όχι),
* τι έξοδα θα πρέπει να περιμένουμε να έχουμε αρχικά, πέρα από αυτά τις μετακόμισης στην Αθήνα (κάτι άκουσα για προσωπικές αγορές αλεξίσφαιρων γιλέκων κ. Α. )
* Και το κυριότερο: Μέχρι πότε έχω το δικαίωμα να αλλάξω γνώμη σχετικά με την δουλειά; Μπορώ στο τέλος της πρακτικής, να αποφασίσω πως δεν θέλω τελικά να γίνω Ε. Φ.

Ευχαριστώ πολύ σε όποιον κάνει τον κόπο, εκ των προτέρων, φιλικά Πρόδρομος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες