Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
313 φιλε μου... Και ναι αυτο που λες ισχυει... Πολλα ατομα που ημασταν μαζι ναουσα ειναι μεσα στους επιτυχοντες...35M.K 310 lele έγραψε:Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
-
ααααααχχχχχχχχ... Μονο το ποτε θα πεθανω δν ξερω ολα τα αλλα τα ξερω... ΧαχαχαχαχαχαχαB' M.K vatraxi έγραψε:313 φιλε μου... Και ναι αυτο που λες ισχυει... Πολλα ατομα που ημασταν μαζι ναουσα ειναι μεσα στους επιτυχοντες...35M.K 310 lele έγραψε:Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Γεια σας μαγκες. Σημερα τελειωσα και εγω με τα αποτυπωματα. Αρχες Δεκεμβριου μου ειπε ενα ανθυπαστυνομος οτι περιπου θα ερθει η διαταγη της μονιμοποιησης μας. Δεν ξερει κανενας ακομα ποτε θα μπουμε στην σχολη και σε ποιες σχολες μου ειπε. Μου φανηκε πολυ νορμαλ απαντηση με οσα λενε μερικοι εδω. Και στο κατω κατω μην τρελενεστε. Το δυσκολο ηταν να περασετε ολες τις διαδικασιες. Τωρα ειναι το ωραιο οτι θα μπειτε καποια στιγμη... Αποψη μου φιλικα
Εμένα ακόμα δεν με κάλεσαν για αποτυπόματα εχω να πω και οπως είπα πολλες φορές ημουν απο τους πρώτους. Οπος επισεις και με άλλα ατομα που δίναμε εδώ απο την περιοχή μου ούτε αυτους. Αντε να δούμε τι θα γίνει
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Παλικαρια καλησπερα. Νομιζω και πως πριν τις γιορτες να μπουμε παλι για το 2012 θα δικαιουμαστε μονο 11 μερες αδεια την βραχεια... Διωρθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως παιζει ρολο το ποτε ολοκληρωνεις την σχολη και οχι το ποτε μπαινεις!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
τοσες ειναι αδερφε... Δν κανεις λαθοςpanos1986 έγραψε:Παλικαρια καλησπερα. Νομιζω και πως πριν τις γιορτες να μπουμε παλι για το 2012 θα δικαιουμαστε μονο 11 μερες αδεια την βραχεια... Διωρθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως παιζει ρολο το ποτε ολοκληρωνεις την σχολη και οχι το ποτε μπαινεις!
Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
-
αδερφε ακομα δν σε πηρανε τηλεφονο... ; Πλακα μας κανουν εδω στην κατερινη;pantzos4 έγραψε:Εμένα ακόμα δεν με κάλεσαν για αποτυπόματα εχω να πω και οπως είπα πολλες φορές ημουν απο τους πρώτους. Οπος επισεις και με άλλα ατομα που δίναμε εδώ απο την περιοχή μου ούτε αυτους. Αντε να δούμε τι θα γίνει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
οχιαδερφε δν κολλαει... Δν μας συμφερει.panos1986 έγραψε:Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
-
καθολου δν μας συνφερει αδερφε... Καλυτερα να μπουμε ιανουαριο παρα τωρα αρχες δεκεμβρη...panos1986 έγραψε:Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
-
τι εχεις αδερφε; Και δν ξερουν τιποτα σχετικα με τις προσληψεις μας;κασπερακος έγραψε:Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και τι σου ειπαν; Ποτε θα μπουμε στην σχολη αδερφε; Μηπως μας κοροιδευεις κασπερακο... ;
-
πες μου μονο αδερφε οτι δν μας πουλας παπατζα;κασπερακος έγραψε:Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες