Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από B' M.K vatraxi »

35M.K 310 lele έγραψε:Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
313 φιλε μου... Και ναι αυτο που λες ισχυει... Πολλα ατομα που ημασταν μαζι ναουσα ειναι μεσα στους επιτυχοντες...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:Ασχετο λιγο τι σειρα ησουν βατραχι; Το ρωταω αυτο γιατι πολυ ειναι αυτοι που μπηκαν που ειναι νεοι... !
313 φιλε μου... Και ναι αυτο που λες ισχυει... Πολλα ατομα που ημασταν μαζι ναουσα ειναι μεσα στους επιτυχοντες...
ααααααχχχχχχχχ... Μονο το ποτε θα πεθανω δν ξερω ολα τα αλλα τα ξερω... Χαχαχαχαχαχαχα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
jkapet
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jkapet »

Γεια σας μαγκες. Σημερα τελειωσα και εγω με τα αποτυπωματα. Αρχες Δεκεμβριου μου ειπε ενα ανθυπαστυνομος οτι περιπου θα ερθει η διαταγη της μονιμοποιησης μας. Δεν ξερει κανενας ακομα ποτε θα μπουμε στην σχολη και σε ποιες σχολες μου ειπε. Μου φανηκε πολυ νορμαλ απαντηση με οσα λενε μερικοι εδω. Και στο κατω κατω μην τρελενεστε. Το δυσκολο ηταν να περασετε ολες τις διαδικασιες. Τωρα ειναι το ωραιο οτι θα μπειτε καποια στιγμη... Αποψη μου φιλικα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Εμένα ακόμα δεν με κάλεσαν για αποτυπόματα εχω να πω και οπως είπα πολλες φορές ημουν απο τους πρώτους. Οπος επισεις και με άλλα ατομα που δίναμε εδώ απο την περιοχή μου ούτε αυτους. Αντε να δούμε τι θα γίνει
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos1986 »

Παλικαρια καλησπερα. Νομιζω και πως πριν τις γιορτες να μπουμε παλι για το 2012 θα δικαιουμαστε μονο 11 μερες αδεια την βραχεια... Διωρθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως παιζει ρολο το ποτε ολοκληρωνεις την σχολη και οχι το ποτε μπαινεις!
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

panos1986 έγραψε:Παλικαρια καλησπερα. Νομιζω και πως πριν τις γιορτες να μπουμε παλι για το 2012 θα δικαιουμαστε μονο 11 μερες αδεια την βραχεια... Διωρθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως παιζει ρολο το ποτε ολοκληρωνεις την σχολη και οχι το ποτε μπαινεις!
τοσες ειναι αδερφε... Δν κανεις λαθος

panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos1986 »

Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

pantzos4 έγραψε:Εμένα ακόμα δεν με κάλεσαν για αποτυπόματα εχω να πω και οπως είπα πολλες φορές ημουν απο τους πρώτους. Οπος επισεις και με άλλα ατομα που δίναμε εδώ απο την περιοχή μου ούτε αυτους. Αντε να δούμε τι θα γίνει
αδερφε ακομα δν σε πηρανε τηλεφονο... ; Πλακα μας κανουν εδω στην κατερινη;
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

panos1986 έγραψε:Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
οχιαδερφε δν κολλαει... Δν μας συμφερει.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

panos1986 έγραψε:Οποτε δεν κολλαει αυτο που ειπε το παλικαρι οτι μας συνφερει να μπουμε πριν τα χριστουγεννα για την αδεια
καθολου δν μας συνφερει αδερφε... Καλυτερα να μπουμε ιανουαριο παρα τωρα αρχες δεκεμβρη...
κασπερακος

Δημοσίευση από κασπερακος »

Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

κασπερακος έγραψε:Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
τι εχεις αδερφε; Και δν ξερουν τιποτα σχετικα με τις προσληψεις μας;
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και τι σου ειπαν; Ποτε θα μπουμε στην σχολη αδερφε; Μηπως μας κοροιδευεις κασπερακο... ;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

κασπερακος έγραψε:Παιδια εγω που εχω αδερφο ειδικο φρουρο και πατερα αστυνομικο διευθυντη ετσι μ ειπαν ετσι λεω τςρα δν αποκλειεται ν κανουν κ λαθος!
πες μου μονο αδερφε οτι δν μας πουλας παπατζα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες