Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Ενα τεταρτο διωρια απο την ωρα που μπαινουμε στην αιθουσα για να ζωγραφισουμε τις ανθρωπινες φιγουρες-γυναικα/αντρα- κ να κανουμε μια αυτοκριτικη
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από τινα »

Ρε παιδια θυμαται κανεις που εδωσε για εποπ συγκεκριμενες ερωτησεις που σου κανουν στον υπολογιστη; Εχω μια φιλη αλλα θυμοταν πολυ λιγα π. Χ τι ειναι ο σεξισμος κ αλλα τετοια κουλα. Αν ξερει κανεις ας πει για να εχω μια πρωτη ιδεα μπας κ πεσει καμια ερωτηση περιεργη να την ψαξω ΛιγοΕικόνα
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

illy έγραψε:Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Και να φανταστεις οτι η ζωγραφικη δεν ηταν ποτε το φορτε μου... Αντε να δω τί θα ζωγραφισω εκει!Εικόνα Εικόνα Εικόνα Ουτε εναν ηλιο δεν μπορω να ζωγραφισω! Αλλοι το εχουν, εγω δεν το εχω... Πριν δεν σε κοροϊδεψα, ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!Εικόνα
μια απο τα ιδια ζωγραφικη δεν τιν παω και πολυ τιποτα αλλο να τους πουμε να μας βαλουν ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Εγω παντως που δε μπορω ουτε μια ισια γραμμη να τραβηξω, θυμαμαι οτι ειχα ζωγραφισει (τροπος του λεγειν) εναν ανδρα και μια γυναικα κσι στα επαγγελματα ειχα βαλει δημοσιος υπαλληλος (τι πρωτοτυπο ε; ) και φοιτητρια αντιστοιχα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Velerefontis έγραψε:Εγω παντως που δε μπορω ουτε μια ισια γραμμη να τραβηξω, θυμαμαι οτι ειχα ζωγραφισει (τροπος του λεγειν) εναν ανδρα και μια γυναικα κσι στα επαγγελματα ειχα βαλει δημοσιος υπαλληλος (τι πρωτοτυπο ε;) και φοιτητρια αντιστοιχα
Δημόσιος Υπάλληλος;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι, αυτο μου ηρθε εκεινη την ωρα
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Καλα δε παιζεσε ! Να σου πω ηταν πολυ δυσκολο για να μπείς;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

NoΝη το εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα. Οταν καταταχθηκα το 2002 ο θεσμος ακομα, ηταν κατι το αγνωστο σε ολους. Και σε εμας και στα ανωτερα κλιμακια. Προσωπικα, πιστευω και δεν εχω κανενα προβλημα να το πω, οτι αν εδινα τωρα για εποπ, ουτε απ'εξω δε θα περναγα. Πρωτον γιατι δεν εχω βισμα και δευτερον ειμαι σιγουρος οτι θα βρισκοντουσαν ατομα με πολλα περισοτερα μορια απο εμενα. Τοτε ομως το μορφωτικο επιπεδο των πρωτων εποπ ηταν επιπεδου λυκειου και σπανιοτατα αποφοιτων τει. Για αει ουτε λογος. Καπου εκει λοιπον χωθηκα και εγω.
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Antonis21 »

Σε μας δεν ειχε ζωγραφιες και τετοια. Καναμε το κλασσικο ψυχολογικο τεστ του Πανεπιστημιου της Μινεσοτα,MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory) ειναι αυτο με τις σχεδον 600 ερωτησεις σε μια ωρα.
Κατοπιν καποια επομενη μερα περνουσαμε απο συνεντευξη και μας ρωτουσαν διαφορα πραγματα, για πιο λογο διαλεξες να μπεις στον Στρατο και λοιπα τετοια, οι ερωτησεις μπορει να ηταν οτιδηποτε, απο κατι δυσκολο, μεχρι μονο το ονομα σου.

Επιπροσθετα, οταν εκπεδευομουν για ναρκαλιευτης, προς το τελος της εκπαιδευσης μας ξανακοσκινησαν ιατρικα, και ξαναπερασα ψυχιατρο, μονο συνεντευξη αυτη τη φορα και μας ρωτουσαν πως αισθανεσαι που εχεις αυτη την ειδικοτητα και πολλα διαφορα.

ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Antonis21 έγραψε:Σε μας δεν ειχε ζωγραφιες και τετοια. Καναμε το κλασσικο ψυχολογικο τεστ του Πανεπιστημιου της Μινεσοτα,MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory) ειναι αυτο με τις σχεδον 600 ερωτησεις σε μια ωρα.
Κατοπιν καποια επομενη μερα περνουσαμε απο συνεντευξη και μας ρωτουσαν διαφορα πραγματα, για πιο λογο διαλεξες να μπεις στον Στρατο και λοιπα τετοια, οι ερωτησεις μπορει να ηταν οτιδηποτε, απο κατι δυσκολο, μεχρι μονο το ονομα σου.

Επιπροσθετα, οταν εκπεδευομουν για ναρκαλιευτης, προς το τελος της εκπαιδευσης μας ξανακοσκινησαν ιατρικα, και ξαναπερασα ψυχιατρο, μονο συνεντευξη αυτη τη φορα και μας ρωτουσαν πως αισθανεσαι που εχεις αυτη την ειδικοτητα και πολλα διαφορα.

600 ερωτήσεις σε 1 ωρα Φαντάζομαι ότι θα ήταν πολυ απλές !

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Antonis21 »

Οι απαντησεις ηταν τελειως μηχανογραφημενες, απαντουσες με ενα Α η Ψ για Αληθες η Ψευδες.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αντωνη μου εσυ προφανώς θα εδωσε για κάποια στρατιωτική σχολη γιαυτο περασες τετοιο τεστ. Στις εξετάσεις υποψήφιων ΕΠΟΠ δωσαμε ψυχοτεχνικά ακριβώς 2 φυλλα χαρτιου. Στη 1η σελιδα σου ζητουσε να ζωγραφίσεις μια γυναικεία και μια αντρική μορφή, τιποτα παραπάνω. Στη 2η σελίδα σου ζητούσε να γράψεις μια παράγραφο που εκει θα περιεγραφες τον εαυτό σου... Μετά τις ιατρικές εξετάσεις περνούσες από μια επιτροπή ψυχολόγων, οπου το μόνο που μας ρωτούσαν ηταν την ειδικότητα που επιλέξαμε, τι κάνουμε αυτή τη στιγμή στη ζωη μας και δεν κρατούσε πάνω απο 2 λεπτά για τον καθένα μας... Αυτά ηταν ολα και ολα τα ψυχοτεχικά μας!

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εμεις ειχαμε δωσει και ενα ερωτηματολογιο 200 ή 250 ερωτησεων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τώρα Βελερεφόντη μου πάνε και αυτά... Γιατι να κουράζονται οι ανθρωποι αφου οποιοι θελουν οι πολιτικοί θα μπουν ακόμη και αν δεν ειναι εντελώς "καλά"
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλα, μη τρελαινεσαι μαρινακι. Και στη δικη μου σειρα υπηρχαν ατομα που δεν στεκαν και πολυ καλα ή ηταν μπλεγμενοι με αλλα πραγματα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 7 επισκέπτες