Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DSM

Δημοσίευση από DSM »

pantzo, θα σε πάρουν. Μπορεί να σε παρουν και τη Δευτέρα. Κανονικά πρέπει πρώτα να τελειωσουν όλες η δοκιμασίες και μετα καλούν. Μπορεί το δικό σου τμήμα απλά να περιμένει να τελειωσουν όλοι. Μην ανγχονεσε. Να χαιρεσε που τα καταφερες και να εισαι περίφανος.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

pantzos4 έγραψε:Εικόνα
vag_21 έγραψε:Καλημερα μαγκες. Με την πυροσβεστικη τι εγινε;

Καλημέρα φίλε μου.

Αυτό που κολάει τώρα που είπες σε αυτό το θέμα; Είναι λίγο off topic

Η μέρα περνάει και ακόμα δεν έχει χτυπίσει το κινιτό μου... Εάν δεν με πάρουν τι κάνω;Εικόνα

Θα πάω κανονικά αυριο εκει;

Κανε μια ερωτηση δεν πιστευω να συντρεχει καποιος ανυσηχητικος λογος. Απλα ρωταω να δω τι θα γινει με τα αλλα παιδια που αγωνιουν.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Στο τμήμα της περιοχής μου άτομα τα οποία τελείωσαβ με τις διαδικασίες αργότερα από εμένα τα πήραν τηλέφωνο. Εμένα που τελείωσα από τους πρώτους ακόμη. Μου είπαν πως τους έρχονται σήματα και πως δεν φταίνε αυτοί από το τμήμα.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PETRAN »

Χαιρεται κ απο εμενα. Ακουστε τι γνωριζω εγω. Μου ειχε πει ο αστυνομικος οταν με καλεσε να υπογραψω πως εφοσον τελειωσουν ολοι με εξετασεις θα μας δωσουν περιθωριο 4 μερες για να παμε στα κατατοπους αστ. Τμηματα για να μας παρουν δακτ. Αποτυποματα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

DSM έγραψε:pantzo, θα σε πάρουν. Μπορεί να σε παρουν και τη Δευτέρα. Κανονικά πρέπει πρώτα να τελειωσουν όλες η δοκιμασίες και μετα καλούν. Μπορεί το δικό σου τμήμα απλά να περιμένει να τελειωσουν όλοι. Μην ανγχονεσε. Να χαιρεσε που τα καταφερες και να εισαι περίφανος.

Στο Α. Τ της περιοχής μου κάλεσαν είδη άτομα πχ. Τον 35 M.K λελε που τελείωσε μετά απο εμένα... Εάν δεν με πάρουν τηλεφωνο σε ποιό τηλέφωνο να πάρω εγώ να ρωτίσω; Για το Α. Τ κατερίνης

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

DSM έγραψε:pantzo, θα σε πάρουν. Μπορεί να σε παρουν και τη Δευτέρα. Κανονικά πρέπει πρώτα να τελειωσουν όλες η δοκιμασίες και μετα καλούν. Μπορεί το δικό σου τμήμα απλά να περιμένει να τελειωσουν όλοι. Μην ανγχονεσε. Να χαιρεσε που τα καταφερες και να εισαι περίφανος.

Στο Α. Τ της περιοχής μου κάλεσαν είδη άτομα πχ. Τον 35 M.K λελε που τελείωσε μετά απο εμένα... Εάν δεν με πάρουν τηλεφωνο σε ποιό τηλέφωνο να πάρω εγώ να ρωτίσω; Για το Α. Τ κατερίνης

[/QU

pantzo4 το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Και σε εμένα έχουν καλέσει στο τμήμα άτομα τα οποία έδιναν αγωνίσματα μετά από εμένα και εμένα όχι ακόμα. Πήρα τηλ στο τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν πως δεν τους ήρθε κάποιο σήμα. Μετά πήρα στα κεντρικά και μου είπαν πως κανονικά έπρεπε να με είχαν πάρει τηλ. Και μου είπαν πως πρέπει να απευθυνθώ ή στο τμήμα της περιοχής μου ή στη διεύθυνση αστυνομίας βορειοανατολικής αττικής όπου ανήκει το τμήμα μου (εκεί δεν σηκώνουν το τηλ Εικόνα). Αν είναι πάρε τηλ στο τμήμα της περιοχής σου να δεις τι θα σου πουν από εκεί και πες μας.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σόρρυ για το 2πλο ποστ. ΓΡαματεία να πάρω η στον ΑΞ. ΥΠ
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

pantzos4 έγραψε:Σόρρυ για το 2πλο ποστ. ΓΡαματεία να πάρω η στον ΑΞ. ΥΠ

το τηλ της αστυνομικής διεύθυνσης πιερίας είναι 23510 23000 ενώ για της κατερίνης είναι 23510 46624 (γραμματεία) ή του αξιωματικού υπηρεσίας 23510 46623. Βασικά πάρε εσυ και πες τους τι θες και θα σου πουν που να παρεις να μιλήσεις.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Η γραματεία δεν το σήκώνε. Πηρα στον ΑΞ. ΥΠ και με λεει για αυτα ασχολίτε το επιτελίο πάνω. Να πάρω αύριο τηλ το πρωί στην γραματία για να με συνδέσουν με αυτούς και να ξαναρωτίσω...

ΟΤΙ νανε.

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

pantzos4 έγραψε:Η γραματεία δεν το σήκώνε. Πηρα στον ΑΞ. ΥΠ και με λεει για αυτα ασχολίτε το επιτελίο πάνω. Να πάρω αύριο τηλ το πρωί στην γραματία για να με συνδέσουν με αυτούς και να ξαναρωτίσω...

ΟΤΙ νανε.

ρε πανο... Τι σε ειπα εγω ρε; Αυριο το πρωι 8 η ωρα να εισαι εκει που πηγαμε μαζι για να παρουμε τα χαρτι... Τι δν καταλαβες;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ρε συ. Και αν δεν έχει έρθει ακόμα τα χαρτία μου κτλ; Αντε να βγάλεις άκρη μετα με αυτούς εκεί πάνω.

Θα έχω και νέυρα γιατι θα έχω χάσει τον ύπνο μου τζάμπα...

Τι ώρα και με τί θα πας;

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Κοιτα εμενα με ειπαν 8 να ειμε εκει για αποτυπωματα... Εγω λεω να παρω των 7 απο παραλια ωστε να εχω χρονο να φτασω... Και να σε πω και κατι αλλο... Αφου βρε αγορι μου εγω εδωσα μετα απο εσενα πων γινετε να μην ηρθαν ακομα τα δικα σου ρε;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ξέρω και εγω ρε φίλε. Λες και δεν ξέρεις τι παίζει εδω σε εμάς. Οτι νάνε είναι. Να συναντιθούμε να πάμε μαζι με ταξί. Δεν θα έχω αμαξι αύριο το έδωσα αδεία χααχα...

Θα πάρω και ένα τηλεφονάκι το πρωι για σιγουρία να ενημερόσω και τα άλλα παιδιά

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

35M.K 310 lele έγραψε:Κοιτα εμενα με ειπαν 8 να ειμε εκει για αποτυπωματα... Εγω λεω να παρω των 7 απο παραλια ωστε να εχω χρονο να φτασω... Και να σε πω και κατι αλλο... Αφου βρε αγορι μου εγω εδωσα μετα απο εσενα πων γινετε να μην ηρθαν ακομα τα δικα σου ρε;

Αν δεν τον καλέσουν τον pantzo δεν μπορεί να πάει. Με πήρε τηλ ένας φίλος που μένουμε ίδια περιοχή και τον κάλεσαν από το τμήμα να πάει για αποτυπώματα. Πέρνω τηλ στο τμήμα να τους ρωτήσω αν είναι να ερθώ και εγώ για αποτυπώματα και μου είπαν ότι δεν γίνεται και πως πρέπει να έρθει σήμα. Τζάμπα θα τρέχεις αύριο εκτός αν θες να πας να τους πεις από κοντά τι παίζει. Πάντως αποτυπώματα δεν πρόκειται να σου πάρουν.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

geral έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:Κοιτα εμενα με ειπαν 8 να ειμε εκει για αποτυπωματα... Εγω λεω να παρω των 7 απο παραλια ωστε να εχω χρονο να φτασω... Και να σε πω και κατι αλλο... Αφου βρε αγορι μου εγω εδωσα μετα απο εσενα πων γινετε να μην ηρθαν ακομα τα δικα σου ρε;

Αν δεν τον καλέσουν τον pantzo δεν μπορεί να πάει. Με πήρε τηλ ένας φίλος που μένουμε ίδια περιοχή και τον κάλεσαν από το τμήμα να πάει για αποτυπώματα. Πέρνω τηλ στο τμήμα να τους ρωτήσω αν είναι να ερθώ και εγώ για αποτυπώματα και μου είπαν ότι δεν γίνεται και πως πρέπει να έρθει σήμα. Τζάμπα θα τρέχεις αύριο εκτός αν θες να πας να τους πεις από κοντά τι παίζει. Πάντως αποτυπώματα δεν πρόκειται να σου πάρουν.

Αυτό θα κάνω. Θα πάω απο εκεί να δω τι παίζει μπας και βγάλω άκρη. Ευχαριστω φίλε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες