Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Καλη σχολη.

Αλεκος

Δημοσίευση από Αλεκος »

Καλοι πολιτες να ευχηθω για εμας που μπηκαμε και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν τις επομενες μερες οπως επισης και Στους επιλαχοντες! Ευχομαι επιτυχιες και καλη υπηρεσιακη σταδιοδρομια και πανω απο ολα υγεια! Τελος συγχαρητηρια στο φορουμ και στον διαχειριστη διοτι ημαστε συνεχως ενημερωμενοι για οποιοδηποτε θεμα αφορουσε την προκυρηξη!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να πω συγχαριτηρια σε ολους τουν μελλοντικους συναδερφους και καλη επιτυχια στους υπολοιπους επιλαχοντες... Θα τα πουμε στην σχολη παιδια... Καλη συνεχεια και σε οσους δν τα καταφεραν αλλα προσπαθησαν να μην το ξεχναμε αυτο... Τα λεμε παιδες...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Με πηραν τηλ απο το αστυνομικο τμημα της κατερινης το πρωι και με ειπαν οτι την παρασκευη το πρωι 8 η ωρα να ειμαι εκει με την ταυτοτητα μου για να μας παρουν αποτυπωματα γιατι μεχρι το τελος νοεμβριου θελουν να εχουν τελειωσει τους ειπαν απο την ΓΑΔΑ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nικος86 »

Συναδελφοι απο την διευθυνση της θεσσαλονικης μας ειπαν οτι το αρχηγειο θελει να εχουμε τελειωσει τους 2 μηνες εκπαιδευσης στην σχολη πριν τις εκλογες! Αρα ειναι πολυ πιθανο να μπουμε πριν τον νεο χρονο! Αλλα μας ειπαν επισης οτι τπτ δεν ειναι σιγουρο...
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mr.H »

Εγώ τελείωσα εχθές με τα αθλήματα και με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν την Παρασκευή 18 του μήνα να πάω στο Αστυνομικό μέγαρο με την ταυτότητα, το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ και κλειδάριθμο από την εφορία.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και εγω ετσι ακουσα παιδια... Οτι μας θελουν στην αθηνα πριν τις εκλογες οποτε αυτο που λεγανε καποιοι οτι Θα μας καλεσουν τελη νοεμβρι μαλλον αληθευει...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Εγώ που τελείωσα το σαββάτο με όλα ακόμα να με καλέσουν. Θα μου σπάσουν τα νεύρα μου φαίνεται.
KWSTAKHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από KWSTAKHS »

Καλα περιμενετε εσεις τωρα... στη σχολη θα παμε 10-15 ιανουαριου
DEA

Δημοσίευση από DEA »

Τελείωσα κ εγώ εχτές με τις επιτροπές... Σήμερα κιόλας με ειδοποίησαν και πήγα στο Α. Τ. Για αποτυπώματα. Εχτές στα αθλήματα κάποιος από την επιτροπή μας ειπε οτι ακουγεται οτι την επομενη βδομαδα θα εχουμε μπει ηδη στη σχολη. Τωρα ηταν αληθεια; Ραδιο αρβύλα; Ένας Θεός ξέρει... Αλλά... Τόοοοσο καιρό περιμεναμε...1-2 βδομάδες ακόμα δεν είναι τίποτα πλέον...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει κανονικά απο όλες τις εξετάσεις και δεν τους έχουν πάρει τηλέφωνο;

Εγώ τελείωσα με την πρώτη 200αδα το Σάββατο και ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Τώρα για το πότε θα μπούμε καλό θα ήταν να λεγάμε αυτο που ακούμε οχι γενικά και αόριστα και να αναφέρουμε ποιός ειναι αυτός που το ακούσαμε...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

pantzos4 έγραψε:Υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει κανονικά απο όλες τις εξετάσεις και δεν τους έχουν πάρει τηλέφωνο;

Εγώ τελείωσα με την πρώτη 200αδα το Σάββατο και ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Τώρα για το πότε θα μπούμε καλό θα ήταν να λεγάμε αυτο που ακούμε οχι γενικά και αόριστα και να αναφέρουμε ποιός ειναι αυτός που το ακούσαμε...

Ίδια μέρα τελειώσαμε και ούτε εμένα με έχουν καλέσει.
Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Harvester »

Μαγκες υπομονη αλλωστε τοσο καιρο τι καναμε; Τωρα που πιγαν ολα καλα τρελενεστε;
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

Καλημερα μαγκες. Με την πυροσβεστικη τι εγινε?
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

Εικόνα
vag_21 έγραψε:Καλημερα μαγκες. Με την πυροσβεστικη τι εγινε;

Καλημέρα φίλε μου.

Αυτό που κολάει τώρα που είπες σε αυτό το θέμα; Είναι λίγο off topic

Η μέρα περνάει και ακόμα δεν έχει χτυπίσει το κινιτό μου... Εάν δεν με πάρουν τι κάνω; Εικόνα

Θα πάω κανονικά αυριο εκει;

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες