Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Τι ημερομ/ια εχουμε; Ποτε το χρειαζεσαι; Αν εχει περασει ειναι ακυρο... Ισχυει ως 11/10!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Οποτε παω να παρω αλλο για 3 μερες θα εχει περασει η ισχυ του. Ωραιος πετραν ευχαριστω
Ετσι ακριβως. Βγαλε ενα καινουριο να εισαι σιγουρος. Καλη επιτυχια φιλε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Και σε σενα φιλε. Ποτε ξεκινας εσυ?
Τεταρτη 16
- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Αφου 6 μηνες δεν ισχυει
Ισχύει κανονικά και τώρα, αλλά και γιά πολύ καιρό ακόμα γιαυτό μην ταλαιπωρείσαι άδικα.o tolmwn nika έγραψε:Οποτε παω να παρω αλλο για 3 μερες θα εχει περασει η ισχυ του. Ωραιος πετραν ευχαριστω
11/10 θα ληξει τι λετε του ανθρωπου; !
Aγαπητέ φίλε PETRAN έχω εδώ μπροστά μου δύο [2] πιστοποιητικά Στρατολογικής κατάστασης επέχοντα θέση αντιστοίχων ομοίων τύπου Α΄για δύο διαφορετικούς Στρατευσίμους, και επειδή πουθενά Δεν αναγράφουν ημερομηνία λήξης η χρονικό περιορισμό 30 ημερών, θα σε παρακαλούσα αν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο να μας ενημερώσεις γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.[Για να σε βοηθήσω ανέτρεξε στο άρθρο 25 του Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας και Οργάνωσης Στρατολογικών Υπηρεσιών.]PETRAN έγραψε:11/10 θα ληξει τι λετε του ανθρωπου;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Εγω θα μενω χολαρχο τελικα και ξεκιναω σαββατο 12/11. Αν ειναι καποιος κοντα ας ενημερωσει
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Εγώ λέω να μείνω κάπου στα Πετράλωνα για να είμαι τις 2 μέρες κοντά στα υγειονομικα. Απο πετράλωνα Θρακομακεδόνες πόσο θα μου πάρει το ταξί; Και αντίστοιχα για χαλάνδρι; Ας απαντήσει κάποιος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Και γιατί να δώσεις τόσα λεφτά; Μπορείς να μετακινηθείς και με τα ΜΜΜ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Δέν θα είμαι μ κάποιον που ξέρει κ εγώ δεν εχω ηδέα απο μμμ
Κοίτα, πάντα παίζει πόσο κίνηση έχουν οι δρόμοι. Σε φυσιολογικές συνθήκες για Θρακομακεδόνες θα πάρει πιο λιγα γιατι πάει από εθνική οδό. Δλδ 10-15 ευρώ πιστεύω. Για Χαλάνδρι περίπου 17-20 ευρώ εκτός αν μπεί απο αττική οδό όπου επιβαρυνεσαι το διόδιο αλλά φτάνεις πιο γρήγορα!(Το γήπεδο είναι ακριβώς δίπλα στην αττική οδό έξοδος Λ. Πεντέλης)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Greek_Army έγραψε:νικος 25 έγραψε:Πετραλονα αχαρνες χαλανδρι. Ρε παιδια σε ποια περιοχη να μεινω σε ξενοδοχειο ετσι ωστε να εχω σχετικα ευκολη προσβαση; Μετρο περναει απ τις περιοχες αυτες; Καποιος απο αθηνα που ξερει;
http://www.youdrive.gr/ Εδώ θα βάζεις τις διευθύνσεις, για παράδειγμα Αφετηρία μετρό σύνταγμα, προορισμός σταθμός προαστιακού Πεντέλης (εκεί είναι οι αθλητικές δοκιμασίες) και θα σου βγάζει τις συγκοινωνίες που θα σε πάνε εκεί!
Να μπαίνετε τακτικά στο www.apergia.gr για να βλέπετε αν υπάρχουνε απεργίες στα ΜΜΜ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες