Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Πηγα σημερα και γω στην αστυνομικη διευθυνση στο Αιγαλεω υπεγραψα αλλα δεν μου εδωσαν καποιο προγραμμα απο το ιντερνετ μου ειπαν για τα υπολοιπα.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Πετραλονα αχαρνες χαλανδρι. Ρε παιδια σε ποια περιοχη να μεινω σε ξενοδοχειο ετσι ωστε να εχω σχετικα ευκολη προσβαση; Μετρο περναει απ τις περιοχες αυτες; Καποιος απο αθηνα που ξερει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

νικος 25 έγραψε:Πετραλονα αχαρνες χαλανδρι. Ρε παιδια σε ποια περιοχη να μεινω σε ξενοδοχειο ετσι ωστε να εχω σχετικα ευκολη προσβαση; Μετρο περναει απ τις περιοχες αυτες; Καποιος απο αθηνα που ξερει;

http://www.youdrive.gr/ Εδώ θα βάζεις τις διευθύνσεις, για παράδειγμα Αφετηρία μετρό σύνταγμα, προορισμός σταθμός προαστιακού Πεντέλης (εκεί είναι οι αθλητικές δοκιμασίες) και θα σου βγάζει τις συγκοινωνίες που θα σε πάνε εκεί!

Να μπαίνετε τακτικά στο www.apergia.gr για να βλέπετε αν υπάρχουνε απεργίες στα ΜΜΜ

Y. Γ Προσωπικά σου προτείνω να βρεις κάποιο ξενοδοχείο στην ομόνοια η στο σύνταγμα

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Αυτα γινονται μονο στην ελλαδα. Γρικ αρμι εαν γνωριζει κανεις. Σημερα ολα οκ πηγα στ τμημα και μ ζητησαν να πιστοποιησω το πτυχιο αγγλικων. Το ειχα δωσει μεταφραςμενο ομως... Απο δικηγορο ολα κανονικα. Και τωρα μ λενε να παω θεσσαλονικη αλλα πρωτα πρεπει να κλεισω ραντεβου. Και σε 3 μερες πρεπει να φυγω... Και δεν γινεται να τ προλαβω. Τι χαζομαρες ειναι αυτες... Τελευταια στιγμη.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

παιδια το πιστοποιητικο τυπου Α που αναγραφεται το Ι1 πανω που μας ζητανε μπορει να το παρει καποιος και απο τα ΚΕΠ; Αν ναι το παιρνει την επομενη μερα η αργει πιο πολυ;

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος να μου πει...
ειμαι στην κατηγορια 20% απο 51 εως και 150 και περναω ψηχοτεχνικα την τριτη 15-11-2011 για υγειονομικες εξετασεις πάω στις 16και17-11-2011 και για αθλητικες δοκιμασιες 18-11-2011; Γιατι τα λεει λιγο μπερδεμενα μεσα οσον αφορα το 20%.
ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει γιατι δεν με εχουν παρει ακομη τηλεφωνο απο το τμημα και ειμαι στους πρωτους 100 απο β κατηγορια. Ευχαριστω!
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Απο τα κεπ κανει πανω απο 20 ημερες το ειχα ζητησει και εγω και τελικα πηγα και το πηρα απο το ρουφ τσακ μπαμ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος να μου πει...
ειμαι στην κατηγορια 20% απο 51 εως και 150 και περναω ψηχοτεχνικα την τριτη 15-11-2011 για υγειονομικες εξετασεις πάω στις 16και17-11-2011 και για αθλητικες δοκιμασιες 18-11-2011; Γιατι τα λεει λιγο μπερδεμενα μεσα οσον αφορα το 20%.
ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει γιατι δεν με εχουν παρει ακομη τηλεφωνο απο το τμημα και ειμαι στους πρωτους 100 απο β κατηγορια. Ευχαριστω!

Αυτοί που ξεκινάνε την τετάρτη τελειώνουν Σάββατο, εσύ ξεκινάς Τρίτη άρα τελειώνεις Παρασκευή, το μπέρδεμα που το βρίσκεις;Εικόνα

Πάρε τηλέφωνο εσύ μην περιμένεις από το τμήμα

ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ρε παιδια εχω ποιστοποιητικο τυπου α απο τις 6 οκτωβριου θα ισχυει η θα θελουν πιο προσφατο; Ας μου απαντησει καπιος ο οποιος γνωριζει!
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από basilis.lok »

Είναι κανεις απο κιλκις να πάμε παρέα?15-11 δίνω
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Καλησπέρα σας, το τετραήμερο των εξετάσεων θα μένω Μεταμόρφωση κι απο εκεί θα μετακινούμαι με ταξί, βολεύει κανέναν να ξεκινάμε μαζί απο εδώ κοντά; Εγώ ξεκινάω απο Πέμπτη και τελειώνω Κυριακή. Αν υπάρχει κανείς και θέλει ας γράψει εδώ να επικοινωνήσουμε.
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Φίλε Βασίλη από Μεταμόρφωση κι εγώ. Δευτέρα ξεκινάω με ψυχοτεχνικά.
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Καλημερα καλη επιυχια στα παιδια που αρχισαν σημερα κ σε ολους που ακολουθουν τις υπολοιπες μερες. Ελπιζω να εχουμε καποιο νεο σχετικα με τοτι περιλαμβανει η διαδικασια.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Τελικα εγω θα μενω γλυκα νερα. Βολευει κανεναν απο κει; Απο δουκισις πλακεντιας ετσι νομιζω λεγετε να περνουμε μαζι το μετρο; Αν ειναι καποιος απο κεινες τις περιοχες κατζα γλυκα νερα χαλανδρι κτλ απο οτι εμαθα περναει το μετρο. Θα με βολεψει πολυ αν θα μαι με καποιον αθηναιο. Αλλιως θα χαθω μεσα στο χαοςΕικόνα
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Το πιστοποιητικο τυπου α που εχω λεει ημερομηνια 11-10-2011 ισχυει ακομα ξερετε η θελει προσφατη ημερομηνια;14 -11 ξεκιναω εγω ψυχοτεχνικα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης