Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PETRAN »

Πηραν κανεναν αλλον τηλεφωνο εκτος απ τον φιλο νικο;
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nuvolari »

Και εμένα όταν πήγα την βεβαίωση γνησιότητας από την ελληνοαμερικάνικη ένωση μου είπαν οτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μας καλέσουν πιθανότατα...

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Μόλις με πήραν από το τμήμα της περιοχής μου να προσκομίσω το πτυχίο μου στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση για επικύρωση και να τους το παραδώσω μέχρι την τετάρτη-πέμπτη... Πφφφφφφφφ και νομιζα οτι τη γλιτωσα...
Christos

Δημοσίευση από Christos »

Καλησπέρα σας, εμένα με πήρανε τηλέφωνο χθές απο το Α. Τ της περιοχής μου και μου είπαν ότι πρέπει μέχρι 10 του μηνός να πάρω απο την θεσσαλονικη απο την ομοσπονδια βεβαιωση για το πτυχίο αγγλικών, γιατί βρήκανε πολλά πλαστά. Οπότε λογικά θα πάρουν όλα τα παιδιά τηλέφωνο με πτυχία αγγλικών επικυρωμένα απο δικηγόρο να ζητήσουν αυτό το χαρτί. Μετά τις 10 του μηνός λογικά πάντα θα συγκεντρώσουν κι αυτά τα χαρτιά να τα στείλουν Αθήνα κι απο κει και πέρα θα φανεί πόσο γρήγορα θα δρομολογηθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 10 + κάτι του μηνός δε θα έχουμε νέα για τα αθλήματα.
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άρα αυτό σημαίνει άκυρο το να μας πάρουν τηλέφωνο την επόμενη εβδομάδα γιατί ακόμα ελέγχουν τα δικαιολογητικά. Φίλε αναγκαστικά πρέπει να πληρώσεις το 10αρικο νταβατζηλίκι στην ένωση. Όταν πήγα από εκεί εγώ μου είπαν ότι στέλνουν με αλληλογραφία τα δικαιολογητικά στις αντίστοιχες υπηρεσίες να τα εξακριβώσουν, στην μόνη υπηρεσία που συνάντησαν κόλλημα ήταν η ελληνοαμερικάνικη ένωση γιατί λέει μόνο αυτοπροσώπως δίνουν τέτοια βεβαίωση (... ) Αν το ήξερα ότι θα έβγαινε τόσο το κόστος θα πήγαινα στα δικαιολογητικά το Εdexcel η δεν θα παρουσίαζα καθόλου πτυχίο αγγλικών τα αμερικανάκια μου μέσα... Η όλη φάση μαζί με εισιτήρια (γιατί δεν έχω στην πόλη μου μαγαζάκι τους) δικηγόρους και αυτούς μου στοίχισε πάνω απο 100 ευρώ έλεος δηλαδή... Και πρόσεχε, θα προσπαθήσουν να σου πλασάρουν 2 αντίγραφα για να πάρουν το 20άρικο, με ένα μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τσάμπα το δικηγόρο-μεταφραστή που πλήρωσα... Τεσπα θα κανω την αγγαρεια την δευτερα να ξεμπερδευω. Δινω το πρωτοτυπο και μου δινουν μεταφραση και επικυρωση του γνησιου;2 χαρτια δηλαδη; Αν και λογικα θα ξερουν οποτε δεν τιθεται θεμα. Ναι nulovari ρωτησα τη τυπισσα που με πηρε και μου ειπε μην αγχωνεσαι εχουμε μεχρι την πεμπτη χρονο. Τωρα μπορει να μας παρουν και παρασκευη τι να σου πω... Τη ρωτησα παντως και μου ειπε δεν εχει ιδεα.
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θα σου δώσουν 1 χαρτί που από την μια πλευρά έχει το πτυχίο και από την άλλη λέει ουσιαστικά ότι είναι γνήσιο. Μην ζητήσεις νέα μετάφραση δεν χρειάζεται από την στιγμή που έδωσες του δικηγόρου (θα στα πάρουν χοντρά πάλι). Ναι ουσιαστικά τσάμπα πληρώσαμε τον δικηγόρο... Σύμφωνα με την προκήρυξη με 1 πιστοποιητικό γνησιότητας από αυτούς των 10 ευρώ και μια δικιά μας μετάφραση που με υπεύθυνη δήλωση θα δηλώναμε ότι είναι ακριβής θα γινόταν η δουλειά μας με μηδενικό σχετικά κόστος, αλλά είδαμε όλοι την λέξη "δικηγόρος" και ψαρώσαμε σαν τα πρόβατα. Καλά να πάθουμε...

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

MΑκάρι να μπορούσα να πω ότι έχεις άδικο αδελφέ. Άντε να δω τι άλλο θα γίνει μέχρι να ξεμπερδέψουμε με αυτή την ιστορία.
manos

Δημοσίευση από manos »

Εγω εχω πτυχειο αγγλικων toeic αλλα δεν με πηραν τηλ για επικυρωση η οτιδηποτε.(και εγω σε δικογορο το εχω επικυρωμενο)
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Βγήκε το πρόγραμμα παίδες... Καλή επιτυχία σε όλους... http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/anamorfomenoi_pinakes_programmaEF.05112011_site.pdf
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οι καινουριοι πινακες ρε παιδια;
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ευχαριστω
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Παιδια να ρωτησω κατι για οσους ξερουν; Για αυτους που εχουν το bulats πηγε κανεις σας βεβαιωση στα αστυνομικα τμηματα πως ειναι γνησιο; Αν ναι τι χαρτι ειναι αυτο, ποσο καιρο κανεις να το παρεις και τι πληροφοριες εχει πανω; Γιατι ακουω απο πολλους πως κανει 5 μερες να ερθει και αν ειναι ετσι την βαψαμε... Σας ρωταω για να μην γινει κανα λαθος και τρεχω και δεν φτανω τελευταια στιγμη και μου πουνε στην αστυνομια πως το χαρτι αυτο δεν μας κανει κτλ κτλ...

Εγω μιλησα με την σχολη στην θεσσαλονικη απο οπου εβγαλα το μπουλατς και μου ειπε πως θα τα κανονησουν ολα αυτοι και πως απο δευτερα θα το κοιταξουν το θεμα... Εχει κανεις γνωση πανω στο θεμα; Αν ναι παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του... Ευχαριστω πολυ.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Καλή επιτυχία να έχουμε παιδιά!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες